Академия на МВР - Без конкурсни изпити...

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Академия на МВР - Без конкурсни изпити...

Мнениеот kkarakashev » 02 Юни 2011, 19:57

pitfall написа:Здравейте! На мен също ми предстои изпит в АМВР на 27 юни. Малко се притеснявам честно казано, защото от прочетените 44 страници разбрах, че бягането 800 метра е по наклонен терен, това сигурна информация ли е? И още един въпрос относно лицевите опори: Малко съм зле с тях, правя 8-10 максимум и то не съвсем до долу, това дали е проблем. Благодаря предварително ако някой ми отговори на тъпите въпроси. :lol:

Изпита е за кандидатстване в МВР и бягането е част от него. Предполагам терена е равен (стадион или подобно, защото зимата сме бягали в зала - на изпит за кат Е) няма да ви сложат на Витоша все пак. Лицивите опори ... колкото можеш - толкова. Всичко е точки ;). За едни повече - за други по- малко.
п.с. Започни със сериики по 5. 1 серия почивка 4-5 мин, после още една. така на ден по 2-3 серии. след 2-3 дена дигни опорите на 10 и пак по същия начин. на всеки 2 дена дигай с по 5. Преди изпита 1-2 дена, прави серии до откат. Тоест до откат, почивка 4-5 мин пак до откат - така 2-3 серии. после много почивка. Тоест 2-3 пъти на ден серии. Дано си ме разбрал какво искам дати кажа. Късмет на изпита.
http://www.vbox7.com/play:7f4f0694 - В памет на служителите на МВР, загинали при изпълнение на служебният си дълг.
http://www.vbox7.com/play:46376107dc - Химн на гр.Пловдив
Аватар
kkarakashev
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот osata » 02 Юни 2011, 21:32

pitfall написа:Здравейте! На мен също ми предстои изпит в АМВР на 27 юни. Малко се притеснявам честно казано, защото от прочетените 44 страници разбрах, че бягането 800 метра е по наклонен терен, това сигурна информация ли е? И още един въпрос относно лицевите опори: Малко съм зле с тях, правя 8-10 максимум и то не съвсем до долу, това дали е проблем. Благодаря предварително ако някой ми отговори на тъпите въпроси. :lol:

Преди се бягаше в Академията - само че не 800 метра, а 2300 метра. Общо взето от плаца до всички кпп и обратно. На отиване е малко нагорнище, на връщане малко надолнище. За 800 метра не знам, а и това което е било миналата година не е гаранция че ще бъде тази - изискването е, всички кандидати да имат еднакви условия, тоест, тези бягали днес бягат същото като тези вчера и като всички дати.
А иначе 8-10 лицеви опори... нищо лично, но наблегни на физическата си форма, дори и за здраве. ;)
http://www.vbox7.com/play:cef4ad9e
В памет на загиналите служители от МВР
Аватар
osata
КОМИСАР

Мнениеот oto skorzeni » 03 Юни 2011, 06:10

Pitfall,надявам се да си момиче,защото ако си момче....8-10 лицеви опори е трагедия.Послушай Осата,тренирай здраво.
oto skorzeni
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот pitfall » 03 Юни 2011, 12:17

Момиче съм, и тренирам, просто лицевите опори са ми голям проблем. kkarakashev благодаря за напътствията, аз правя нещо подобно, само че всеки ден до откат :D Надявам се да се справя с физическия изпит, пък после ще му мисля за психотеста.
pitfall
Нов
Нов

Мнениеот osata » 03 Юни 2011, 21:30

pitfall написа: kkarakashev благодаря за напътствията, аз правя нещо подобно, само че всеки ден до откат :D Надявам се да се справя с физическия изпит, пък после ще му мисля за психотеста.

Мускулите трябва и да почиват за да се възстановяват. Не всеки ден - лично мнение. И успех.
http://www.vbox7.com/play:cef4ad9e
В памет на загиналите служители от МВР
Аватар
osata
КОМИСАР

Мнениеот kkarakashev » 04 Юни 2011, 09:21

osata написа:
pitfall написа: kkarakashev благодаря за напътствията, аз правя нещо подобно, само че всеки ден до откат :D Надявам се да се справя с физическия изпит, пък после ще му мисля за психотеста.

Мускулите трябва и да почиват за да се възстановяват. Не всеки ден - лично мнение. И успех.

1- за вас са коремни преси а не опори ;)
2- Както каза колегата osata мускула трябва да се възстанови, за за това му трябва време. Може и да се подпомогне медикаментозно, но нямам идея с какво.
http://www.vbox7.com/play:7f4f0694 - В памет на служителите на МВР, загинали при изпълнение на служебният си дълг.
http://www.vbox7.com/play:46376107dc - Химн на гр.Пловдив
Аватар
kkarakashev
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот oto skorzeni » 04 Юни 2011, 09:56

За да може мускулите да отпочинат и да се възстановят редувай бягането с упражнения развиващи горната част на тялото.И не се притеснявай-на повечето момичета лицевите опори,кофичките и набиранията са им трудни,ще компенсираш с по-добро време на спринта.
oto skorzeni
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот pitfall » 04 Юни 2011, 15:20

kkarakashev написа:1- за вас са коремни преси а не опори ;)

Има и коремни преси - 40 и лицеви опори - 20 за максимум точки
pitfall
Нов
Нов

Мнениеот adeloniq » 08 Юни 2011, 15:06

До pitfall
Здравей! Да,правилно си разбрал-бягането 800 м. е на доста кофти терен (наклонен е). А за лицевите опори тази година доста изкъсо държат. Трябва да са до долу задължително (все пак това е лицева опора).
А иначе ти желая голям късмет и успех... :)
adeloniq
Нов
Нов

Мнениеот adeloniq » 08 Юни 2011, 15:08

Едно въпросче,pitfall ... Защо си на 27 юни? Тогава са само специализирани структури?
adeloniq
Нов
Нов

ПредишнаСледваща

Назад към Полицията в България