pitfall написа:Здравейте! На мен също ми предстои изпит в АМВР на 27 юни. Малко се притеснявам честно казано, защото от прочетените 44 страници разбрах, че бягането 800 метра е по наклонен терен, това сигурна информация ли е? И още един въпрос относно лицевите опори: Малко съм зле с тях, правя 8-10 максимум и то не съвсем до долу, това дали е проблем. Благодаря предварително ако някой ми отговори на тъпите въпроси.
Изпита е за кандидатстване в МВР и бягането е част от него. Предполагам терена е равен (стадион или подобно, защото зимата сме бягали в зала - на изпит за кат Е) няма да ви сложат на Витоша все пак. Лицивите опори ... колкото можеш - толкова. Всичко е точки

п.с. Започни със сериики по 5. 1 серия почивка 4-5 мин, после още една. така на ден по 2-3 серии. след 2-3 дена дигни опорите на 10 и пак по същия начин. на всеки 2 дена дигай с по 5. Преди изпита 1-2 дена, прави серии до откат. Тоест до откат, почивка 4-5 мин пак до откат - така 2-3 серии. после много почивка. Тоест 2-3 пъти на ден серии. Дано си ме разбрал какво искам дати кажа. Късмет на изпита.