Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata
SFS написа:....
Нали затова съм напуснал ...
cveteto написа:Камикадзе, за първи и последен път влизам в диалог, воден с този тон и изразни средства, но се налага да поясня, че домейн и сайт са различни неща. Купува се правото да ползваш определен домейн за известен период от време, а не самия домейн.![]()
За закупеното от СФСМВР право да се ползва въпросния домейн при Юри Александров се съхраняват надлежни финансови документи НА ИМЕТО НА СФСМВР.
А що се отнася до различните оферти за сайта - чети протоколите внимателно.
камикадзе написа:Склонен съм да вярвам на г-н Александров,отколкото на теб г-жо Стоева!Поне той го е доказал!
Г-жо Стоева,щом твърдите,че не чета внимателно,бихте ли показали решени на УС относно сайта sfsmvr.eu?
Оса,нямам нищо лично към тези,които ги споменах в последното си изречение.Виждал съм само първите двама,чувал съм ги как говорят на събиранията ни в София,но съм възмутен от писанията им!Това е причината да го напиша.
osata написа:камикадзе написа:Склонен съм да вярвам на г-н Александров,отколкото на теб г-жо Стоева!Поне той го е доказал!
Г-жо Стоева,щом твърдите,че не чета внимателно,бихте ли показали решени на УС относно сайта sfsmvr.eu?
Оса,нямам нищо лично към тези,които ги споменах в последното си изречение.Виждал съм само първите двама,чувал съм ги как говорят на събиранията ни в София,но съм възмутен от писанията им!Това е причината да го напиша.
Просто избягвай такива "оприличавания". Както виждаш атмосферата в този форум е прекалено "приятелска" - нека си я оставим такава. Определено обективната истина скоро ще излезе наяве - нека не съжаляваме, че сме се подвели или сме обвинили някого според.... писаници!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта