ВЯРНО ЛИ Е, ЧЕ

Синдикална федерация на служителите в МВР

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: ВЯРНО ЛИ Е, ЧЕ

Мнениеот камикадзе » 11 Ное 2009, 23:03

Но никъде не пише,че собственик е СФСМВР!Нито пък има решение на УС вписано в протокол!
камикадзе
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот cveteto » 11 Ное 2009, 23:09

Камикадзе, за първи и последен път влизам в диалог, воден с този тон и изразни средства, но се налага да поясня, че домейн и сайт са различни неща. Купува се правото да ползваш определен домейн за известен период от време, а не самия домейн. :lol:
За закупеното от СФСМВР право да се ползва въпросния домейн при Юри Александров се съхраняват надлежни финансови документи НА ИМЕТО НА СФСМВР.
А що се отнася до различните оферти за сайта - чети протоколите внимателно.
Мога да говоря за доброто у вас, но за злото - не. Защото що е злото, ако не добро, измъчено до смърт от глад и жажда?...
cveteto
MASTER

Мнениеот SFS » 11 Ное 2009, 23:31

Какво да се прави Вили, освен да се отговаря трябва и да ги учиш...демек да върши някой и работата на учителите, заради грешките на отдела кадри, който е позволил несъотвествията да попадат там където са пожелали схемажиите от дирекциите. Сложно но ще го развържем ние тоя морски възел.
Нали затова съм напуснал :lol: :lol: :lol:
Ревизор - Одитор

"Комунистът е семе от дявола.Трудно ще бъде изкоренено".
Аватар
SFS
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Местоположение: Земята,С.Америка,Канада, Квебек,Монтреал, Ласал H8R 2Z4

Мнениеот Raptor » 12 Ное 2009, 09:24

SFS написа:....
Нали затова съм напуснал ...

Понеже темата е "ВЯРНО ЛИ Е, ЧЕ...?" възниква професионалния въпрос:
ВЯРНО ЛИ Е, ЧЕ наистина си напуснал :?: :roll:

Забравих, че ти обещах поздрави от срещата ми с випуска!
С някой от тези хора бяхме на маса:
Изображение
Не с мин. Свинаров разбира се! :lol: Не го познавам!
http://www.xnetbg.com/

"E pluribus, unum!"
От многото, едно цяло!(лат.)
Аватар
Raptor
КОМИСАР

Мнениеот SFS » 12 Ное 2009, 16:20

Дали ти донесаоха на масата кадровото ми досие та да спретнем още медиини сензации :lol:
Ревизор - Одитор

"Комунистът е семе от дявола.Трудно ще бъде изкоренено".
Аватар
SFS
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Местоположение: Земята,С.Америка,Канада, Квебек,Монтреал, Ласал H8R 2Z4

Мнениеот камикадзе » 12 Ное 2009, 20:05

cveteto написа:Камикадзе, за първи и последен път влизам в диалог, воден с този тон и изразни средства, но се налага да поясня, че домейн и сайт са различни неща. Купува се правото да ползваш определен домейн за известен период от време, а не самия домейн. :lol:
За закупеното от СФСМВР право да се ползва въпросния домейн при Юри Александров се съхраняват надлежни финансови документи НА ИМЕТО НА СФСМВР.
А що се отнася до различните оферти за сайта - чети протоколите внимателно.

От г-н Александров разбрах,че паролата,която е в него е променена от някой!?Поради каква причина?!
Никъде в протокол на УС не прочетох,че е взето някакво решение.Другия вариант е,че нашето дружество не получава каквото трябва или няма прозрачност в действията и решенията на УС!?
Пиша си нормално без да използвам квалификациите на Адолф Савов,Владимир Илич Серафимов и Лаврентий Мазнев!

от osata - Ще те помоля да избягваш да употребяваш изречения като последното. Писна ми от раздори, деления, групиране, лични отношения!!!!!!
камикадзе
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот cveteto » 12 Ное 2009, 20:21

Наистина последно - паролите на административния панел не са сменени. Пликът с тях съхранява именно Юри Александров и той би трябвало да знае най-добре това, защото често влиза в панела.
Не зная кое е твоето дружество, но ако е подало надлежно документи за прием в СФСМВР с всички реквизити, в това число и валиден мейл-адрес, получава цялата информация автоматично - просто всички подадени мейли на дружества са вкарани в едиин общ мейлинг лист и яко някой не получава нещо, значи е дал невалиден мейл. Но в офиса на СФСМВР няма как да се знае това, ако самото дружество не се обади и не изчисти проблема.
Подобни съобщения, които не почиват на факти, ще считам за опит за интрига - съжалявам да го кажа.
Дотук с безплатните консултации.
Мога да говоря за доброто у вас, но за злото - не. Защото що е злото, ако не добро, измъчено до смърт от глад и жажда?...
cveteto
MASTER

Мнениеот камикадзе » 12 Ное 2009, 20:35

Склонен съм да вярвам на г-н Александров,отколкото на теб г-жо Стоева!Поне той го е доказал!
Г-жо Стоева,щом твърдите,че не чета внимателно,бихте ли показали решени на УС относно сайта sfsmvr.eu?

Оса,нямам нищо лично към тези,които ги споменах в последното си изречение.Виждал съм само първите двама,чувал съм ги как говорят на събиранията ни в София,но съм възмутен от писанията им!Това е причината да го напиша.
камикадзе
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот osata » 12 Ное 2009, 20:40

камикадзе написа:Склонен съм да вярвам на г-н Александров,отколкото на теб г-жо Стоева!Поне той го е доказал!
Г-жо Стоева,щом твърдите,че не чета внимателно,бихте ли показали решени на УС относно сайта sfsmvr.eu?

Оса,нямам нищо лично към тези,които ги споменах в последното си изречение.Виждал съм само първите двама,чувал съм ги как говорят на събиранията ни в София,но съм възмутен от писанията им!Това е причината да го напиша.

Просто избягвай такива "оприличавания". Както виждаш атмосферата в този форум е прекалено "приятелска" - нека си я оставим такава. Определено обективната истина скоро ще излезе наяве - нека не съжаляваме, че сме се подвели или сме обвинили някого според.... писаници! ;)
http://www.vbox7.com/play:cef4ad9e
В памет на загиналите служители от МВР
Аватар
osata
КОМИСАР

Мнениеот камикадзе » 12 Ное 2009, 20:47

osata написа:
камикадзе написа:Склонен съм да вярвам на г-н Александров,отколкото на теб г-жо Стоева!Поне той го е доказал!

Просто избягвай такива "оприличавания". Както виждаш атмосферата в този форум е прекалено "приятелска" - нека си я оставим такава. Определено обективната истина скоро ще излезе наяве - нека не съжаляваме, че сме се подвели или сме обвинили някого според.... писаници! ;)

Наистина атмосферата е приятелска и ще се постарая да не я нарушавам!Но с неудобни въпроси няма да спра!
камикадзе
старши Полицай
старши Полицай

ПредишнаСледваща

Назад към СФСМВР