Тема за дамите от форума

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Тема за дамите от форума

Мнениеот BARETATA » 14 Ное 2010, 16:12

:lol: :lol: :lol: , приема се,щом е от сърце :) :D
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Валентина » 18 Ное 2010, 16:01

И още нещо от сърце - гореща "изненада" за един рожденик! :lol: :lol: :lol: ;) :mrgreen:
Аватар
Валентина
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот BARETATA » 18 Ное 2010, 20:54

Добре , постарали сте се , някои си спазиха уговорката , други не , карай :lol:
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот роня » 22 Ное 2010, 18:55

Честит Рожден Ден на патерици, бъди в хармония със себе си, това е най-важното според мен! :)
роня
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот BARETATA » 22 Ное 2010, 19:08

роня написа:Честит Рожден Ден на патерици, бъди в хармония със себе си, това е най-важното според мен! :)

ПРАВИЛНО И БЛАГОДАРЯ :)
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Добро Утро » 27 Ное 2010, 15:36

Голямо затишие в тази тема скъпи дами...да не би случайно да сте хукнали на лов за промоционални коледни подаръци? ;) :lol: :lol: :lol: Някоя от вас докопа ли се до '"ЛИДЪЛ" :P ?
Аватар
Добро Утро
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Polix » 27 Ное 2010, 18:07

До "Лидъл" не се докопах ,защото въобще не си и направих труда в тази посока.Но за сметка на това "овършах" всички виртуални интернет магазини и си харесах доста нещица. Въпроса е все пак още поне десетина пъти да помисля преди да реша да ги поръчам, тъй като половинката ми определено няма да хареса фиша от поръчките :lol:
Изборът е един и нека той винаги да е правилният
Polix
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот slaron » 27 Ное 2010, 21:34

Добро Утро написа:Голямо затишие в тази тема скъпи дами...да не би случайно да сте хукнали на лов за промоционални коледни подаръци? ;) :lol: :lol: :lol: Някоя от вас докопа ли се до '"ЛИДЪЛ" :P ?

Затишие, я! :evil: Няма ли да падне тоя сняг вече, че душата ми излезе от строителния фитнес! :evil: :twisted: Та да си седна пред компа, за да си комуникирам с вас! :)

Какви ти промоции, какви ти подаръци, какви ти 5 лв. ... :lol: Изобщо не се занимавам с таквизи работи аз! 8-) Много съм щастлива, че децата вече пораснаха, та спрях да се правя на Дядо...ъъъ...Баба... / ааа, това още НЕ!!!/, абе - на Мери Кримас! :oops: :lol: Че то бяха едни подаръци под елхата, лакомства, чудесии... Всяка година се чудех какво на кого да туря под елхата. :roll: Слава Богу, от година - две, се спрях! Сега им бутам по една банкнота в пликче плюс един гоооляяям шоколад /та да се сетят да ни почерпят и нас с баща им! ;)/ и тЕ това е! Честита ви Коледа, мили деца! :lol: Родих се, ви казвам! 8-)
Е, ако изпадне някой лев артък /дето моичкия не го е превърнал в тухли, вар или цимент! :evil: / може да им бутна по нещо символично под елхата... ;) Все пак, незабравим е блясъка в детските очи /Божке, кога пораснаха тия дечоря! :shock:/ при вида на подаръчето, нали!? :D

"ЛИДЪЛ" ли?! :evil: И с пистолет в челото не могат да ме закарат там! Мааалииии, че грозна картинка беше по телевизията... :? За евтини банани щяха да се изтрепят! Абе, какви хора сме ние, а?! :roll: :? :evil:
Няма бивши ченгета...
http://vbox7.com/play:2f27141b
Аватар
slaron
MASTER

Мнениеот slaron » 27 Ное 2010, 23:53

Ден без покупки

"....Целта му е да накара хората да се замислят дали наистина имат нужда от всичко, което купуват...."

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3435091

П. П. Подкрепям напълно!!! :!:
Няма бивши ченгета...
http://vbox7.com/play:2f27141b
Аватар
slaron
MASTER

Мнениеот Хела » 30 Ное 2010, 11:13

Добро утро, дами! :) Както обещах, ето клипчето от снощния ни купон:
Аватар
Хела