http://www.blitz.bg/news/article/87977
Пиянде гази с мерцедеса си ченгета и охранители
Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata
BARETATA написа:Е, за кой ли път ставаме за подигравка , макар и с Униформа на ГДИН , все пак е за МВР :
BARETATA написа:Е, за кой ли път ставаме за подигравка , макар и с Униформа на ГДИН , все пак е за МВР :
Lord написа:BARETATA написа:Е, за кой ли път ставаме за подигравка , макар и с Униформа на ГДИН , все пак е за МВР :
Аз не намирам нищо обидно, колега. Не виждам някаква подигравка с мен, като служител, защото не се разпознавам в "героите" от клипчето. Убеден съм, че така е и с повечето от колегите! А че имаме трески за дялане-имаме. Клипа си има автори, актьори и основание за създаването, не намирам лошо да се забавляваме с някои негативни явления, особено, когато всичко е направено добронамерено и с чувство за шега.
GKrIvan написа:http://www.vratza.mvr.bg/PressOffice/Bulletin/20100927_01.htm
На 26.09.2010г. в 04.30 ч. в РУ ”Полиция”-Б.Слатина е получено съобщение, че в центъра на с.Търнава има автомобил със строшени стъкла. След оглед и разпит на свидетели е установено, че на 26.09.2010 към 03.30ч. лицата- И.И./25-годишна/ и П.Ш./42-годишна/ от с.Търнава се били в централната част на селото с автомобил „Фолксваген”, собственост на И.И., когато при тях дошъл Е.Д./21г./ от с..Търнава, криминално проявен, обявен за ОДИ, който им отправил заплахи. П.Ш. се обадила по телефона на полицейския инпектор в селото М.Х./ не е бил на смяна/, който пристигнал с личния си автомобил заедно с колегата си П.Б. При опит да предупредят Е.Д., същият нанася удари по главата на М.Х. и гърба на П.Б. с твърд предемет, също и по автомобила, след което се оттегля в неизвестна посока. Установено е, че от автомобила на М.Х., който е член на ловното дружество в селото, липсва ловна пушка. Двамата полицейски служители са транспортирани до ЦСНМП-Б.Слатина за оказване на медицинска помощ. М.Х. е с оток на главата, настанен за лечение с комоцио, П.Б. е с охлузни рани по тялото, настанен в ХО на МБАЛ-Б.Слатина под лекарско наблюдение.
След ОИМ и ПСД лицето Е.Д. е установено и задържано в гр.Враца в лек автомобил „Ровър”, управляван от Х.М./20г./ Започнато е досъдебно производство.
Назад към Полицията в България
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта