Ежедневните нападения и Обиди срещу служители-МВР.

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Ежедневните нападения и Обиди срещу служители-МВР.

Мнениеот GKrIvan » 19 Сеп 2010, 07:44

http://www.blitz.bg/news/article/87977
Пиянде гази с мерцедеса си ченгета и охранители
МЛАД ПЕНСИОНЕР
GKrIvan
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот BARETATA » 19 Сеп 2010, 20:58

Бургас. Вчера към 12.25 часа в Четвърто Районно управление «Полиция» - Бургас е съобщено за семеен скандал в кв. «Горно Езерово», ул. «Каваци» .Установено е, че спречкването е между 41-годишния М.Г. и съпругата му Г.Г., /42г./. Като пристигнали полицаите, М.Г. биел съпругата си с дъска. Той не само не се подчинил на разпореждането да спре побоя, но се обърнал към единия служител и замахнал с дъската към него. Полицаят успял да се предпази от удара и заедно с колега задържали агресивния Г.Г. Той оказал яростна съпротива, като скъсал ризата на единия от полицаите. С белезници е отведен в Четвърто Районно управление «Полиция» - Бургас за изясняване на случая. Образувано е досъдебно производство.
http://press.mvr.bg
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот BARETATA » 20 Сеп 2010, 17:46

Е, за кой ли път ставаме за подигравка , макар и с Униформа на ГДИН , все пак е за МВР :

Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот osata » 20 Сеп 2010, 20:50

BARETATA написа:Е, за кой ли път ставаме за подигравка , макар и с Униформа на ГДИН , все пак е за МВР :

Знаеш ли, определено да ти кажа, този непрофесионален клип от любители веселяци изглежда 100 пъти по безобиден от уж сериозния "химн" на Веселин Маринов.
Създателите на този клип ( той е едва четвъртия им ) търсят идеи за други клипове. Позволих си да им пратя няколко от темата Вицове на форума, които също са за полицаи, забавни са, смешни са, и ще се радвам да ги заснемат.

Смехът е здраве, а за съжаление много от този фолклор е породен от действителни случаи с малко украска разбира се.
Аватар
osata
КОМИСАР

Мнениеот kkarakashev » 20 Сеп 2010, 21:16

да се върнем на това , че сте пил. :lol: :lol:
Дам барета, не е единственият им клип, ама поне опитват да расмеят хората.
п.п. Дано притежателя на униформата не е "полицая", че да не падне , то от два стола се пада най-лесно ;) (ГДИН / "Полиция")
http://www.vbox7.com/play:7f4f0694 - В памет на служителите на МВР, загинали при изпълнение на служебният си дълг.
http://www.vbox7.com/play:46376107dc - Химн на гр.Пловдив
Аватар
kkarakashev
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Lord » 20 Сеп 2010, 22:05

BARETATA написа:Е, за кой ли път ставаме за подигравка , макар и с Униформа на ГДИН , все пак е за МВР :

Аз не намирам нищо обидно, колега. Не виждам някаква подигравка с мен, като служител, защото не се разпознавам в "героите" от клипчето. Убеден съм, че така е и с повечето от колегите! А че имаме трески за дялане-имаме. Клипа си има автори, актьори и основание за създаването, не намирам лошо да се забавляваме с някои негативни явления, особено, когато всичко е направено добронамерено и с чувство за шега.
КОМИСАР

Мнениеот NANIOX » 20 Сеп 2010, 23:57

Lord написа:

Аз не намирам нищо обидно, колега. Не виждам някаква подигравка с мен, като служител, защото не се разпознавам в "героите" от клипчето. Убеден съм, че така е и с повечето от колегите! А че имаме трески за дялане-имаме. Клипа си има автори, актьори и основание за създаването, не намирам лошо да се забавляваме с някои негативни явления, особено, когато всичко е направено добронамерено и с чувство за шега.

Това ми го взе от устата........
Който иска,може.Който казва че не може,не иска.

http://www.youtube.com/watch?v=fag9c50wJE0

http://www.vbox7.com/play:02526cce
Аватар
NANIOX
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот evelina » 24 Сеп 2010, 12:28

Полицията е авторитет! Не смятате ли,че всяка шега малко по малко уронва този авторитет! Рядко се пише за добре свършената работа на полицаите,а тя никак не е малко,и това,че направено и казано срещу полицай не се наказва. Аз съм съгласна с BARETATA,че си е подигравка!
evelina
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот GKrIvan » 27 Сеп 2010, 13:55

http://www.vratza.mvr.bg/PressOffice/Bu ... 927_01.htm
На 26.09.2010г. в 04.30 ч. в РУ ”Полиция”-Б.Слатина е получено съобщение, че в центъра на с.Търнава има автомобил със строшени стъкла. След оглед и разпит на свидетели е установено, че на 26.09.2010 към 03.30ч. лицата- И.И./25-годишна/ и П.Ш./42-годишна/ от с.Търнава се били в централната част на селото с автомобил „Фолксваген”, собственост на И.И., когато при тях дошъл Е.Д./21г./ от с..Търнава, криминално проявен, обявен за ОДИ, който им отправил заплахи. П.Ш. се обадила по телефона на полицейския инпектор в селото М.Х./ не е бил на смяна/, който пристигнал с личния си автомобил заедно с колегата си П.Б. При опит да предупредят Е.Д., същият нанася удари по главата на М.Х. и гърба на П.Б. с твърд предемет, също и по автомобила, след което се оттегля в неизвестна посока. Установено е, че от автомобила на М.Х., който е член на ловното дружество в селото, липсва ловна пушка. Двамата полицейски служители са транспортирани до ЦСНМП-Б.Слатина за оказване на медицинска помощ. М.Х. е с оток на главата, настанен за лечение с комоцио, П.Б. е с охлузни рани по тялото, настанен в ХО на МБАЛ-Б.Слатина под лекарско наблюдение.
След ОИМ и ПСД лицето Е.Д. е установено и задържано в гр.Враца в лек автомобил „Ровър”, управляван от Х.М./20г./ Започнато е досъдебно производство.
МЛАД ПЕНСИОНЕР
GKrIvan
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот osata » 27 Сеп 2010, 22:02

GKrIvan написа:http://www.vratza.mvr.bg/PressOffice/Bulletin/20100927_01.htm
На 26.09.2010г. в 04.30 ч. в РУ ”Полиция”-Б.Слатина е получено съобщение, че в центъра на с.Търнава има автомобил със строшени стъкла. След оглед и разпит на свидетели е установено, че на 26.09.2010 към 03.30ч. лицата- И.И./25-годишна/ и П.Ш./42-годишна/ от с.Търнава се били в централната част на селото с автомобил „Фолксваген”, собственост на И.И., когато при тях дошъл Е.Д./21г./ от с..Търнава, криминално проявен, обявен за ОДИ, който им отправил заплахи. П.Ш. се обадила по телефона на полицейския инпектор в селото М.Х./ не е бил на смяна/, който пристигнал с личния си автомобил заедно с колегата си П.Б. При опит да предупредят Е.Д., същият нанася удари по главата на М.Х. и гърба на П.Б. с твърд предемет, също и по автомобила, след което се оттегля в неизвестна посока. Установено е, че от автомобила на М.Х., който е член на ловното дружество в селото, липсва ловна пушка. Двамата полицейски служители са транспортирани до ЦСНМП-Б.Слатина за оказване на медицинска помощ. М.Х. е с оток на главата, настанен за лечение с комоцио, П.Б. е с охлузни рани по тялото, настанен в ХО на МБАЛ-Б.Слатина под лекарско наблюдение.
След ОИМ и ПСД лицето Е.Д. е установено и задържано в гр.Враца в лек автомобил „Ровър”, управляван от Х.М./20г./ Започнато е досъдебно производство.

Прочетох го внимателно и няколко неща не ми харесват. Но не ми се коментират "журналистически разкази".
Аватар
osata
КОМИСАР

ПредишнаСледваща

Назад към Полицията в България