Академия на МВР - Без конкурсни изпити...

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Академия на МВР - Без конкурсни изпити...

Мнениеот малкия » 12 Авг 2010, 00:15

doznatel1 написа:
малкия написа:Има го и в двата случая.

Именно, четете бе хора,интересувайте се не се заяждайте, ще ударите на камък!!!

Да, ама хората не са читатели, хората са писатели...
Синдикат

Мнениеот BARETATA » 12 Авг 2010, 00:19

Каквито и да са, АМВР и МВР като цяло са за именно тези хора , които разбира се отговарят на условията . Нека си признаем обаче - за пореден път го казвам - както в МВР ,така и в АМВР куцат доста от нещата като цяло .Можем да ги коментираме по-натам в Темата . Да питам,няма ли кандидати за " Магистър " , никой не се похвали , поне тези от Форума тук. И в този ред на мисли един елементарен израз - УСПЕХ на тези , които наистина намират призванието си в МВР ... :idea: Това не са високопарни думи , а трябва да се бориш ...
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот doznatel1 » 13 Авг 2010, 10:56

малкия написа:
doznatel1 написа:
малкия написа:Има го и в двата случая.

Именно, четете бе хора,интересувайте се не се заяждайте, ще ударите на камък!!!

Да, ама хората не са читатели, хората са писатели...

:lol: :lol: :lol: Абе не е трудно да се информираш, не е срамно да попиташ!
Аватар
doznatel1
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Lord » 13 Авг 2010, 14:13

малкия написа:Да, ама хората не са читатели, хората са писатели...

:roll: ...уж за чукчите беше това, ама като бях на входа на АМВР за изпитите, верно доста чукчоподобни имаше... :? ...лошо би било, ако точно те са приети...
КОМИСАР

Мнениеот PAOLON » 13 Авг 2010, 14:17

Lord написа:лошо би било, ако точно те са приети...
Приети са, вервай ми.Като знам от нашите кои са влезли направо се плашим.
Някои хора са като 1 стотинка. Двулицеви са и не струват нищо.
PAOLON
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Lord » 13 Авг 2010, 14:54

PAOLON написа:
Lord написа:лошо би било, ако точно те са приети...
Приети са, вервай ми.Като знам от нашите кои са влезли направо се плашим.

И така да е няма страшно: до две-три години ще са аут, къде дисциплинарно, къде доброволно, просто системата не търпи мекотели, а иска мъже!
КОМИСАР

Мнениеот kopu » 17 Авг 2010, 17:03

doznatel1 написа:
kopu написа:Здравейте! Аз съм на 18 години. От град Монтана съм. Другата година мисля да опитам да вляза в АМВР. Баща ми е бивш полицай, от него съм научил и все още уча за дейността на полицая. Незнам дали ви е правило впечатление, НО много ученици завършват на село или в СОУ. Там е далеч по-лесно от гимназията. Тези ученици не стига, че имат по-малко знания, но имат и по-високи оценки в дипломата. Справедливо ли е това ? Според мен трябва да се зачитат оценките само от матурата или от изпита. Така ще се разбера кой знае и кой е късметлия.
А за кандидатстването в АМВР, най-много ме плаши психо теста. Разбрах че много ги режат там.

Не е важно къде си завършил, а какво имаш в главата! А и Монтана, то си е като на село :lol: тъй че, недей се оправдава с тези в селата!

Извиняваййй обаче не си наясно с образователната система в Монтана. Надали знаеш, че тук се намират 3-те най-елитни училища в Северозападна България. ПМГ, ГПЧ и ФСГ са училища в които се набяга както на специалните предмети, така и на общообразователните. Това са училища с доказан престиж, които участват в международни програми. Много е несериозно мнението, че са като в селата, това просто е пълна ГЛУПОСТ. Ако не вярваш на думите ми провери в интернет. Не всичко извън столицата е село.
kopu
Нов
Нов

Мнениеот doznatel1 » 17 Авг 2010, 18:17

kopu написа:
doznatel1 написа:
kopu написа:Здравейте! Аз съм на 18 години. От град Монтана съм. Другата година мисля да опитам да вляза в АМВР. Баща ми е бивш полицай, от него съм научил и все още уча за дейността на полицая. Незнам дали ви е правило впечатление, НО много ученици завършват на село или в СОУ. Там е далеч по-лесно от гимназията. Тези ученици не стига, че имат по-малко знания, но имат и по-високи оценки в дипломата. Справедливо ли е това ? Според мен трябва да се зачитат оценките само от матурата или от изпита. Така ще се разбера кой знае и кой е късметлия.
А за кандидатстването в АМВР, най-много ме плаши психо теста. Разбрах че много ги режат там.

Не е важно къде си завършил, а какво имаш в главата! А и Монтана, то си е като на село :lol: тъй че, недей се оправдава с тези в селата!

Извиняваййй обаче не си наясно с образователната система в Монтана. Надали знаеш, че тук се намират 3-те най-елитни училища в Северозападна България. ПМГ, ГПЧ и ФСГ са училища в които се набяга както на специалните предмети, така и на общообразователните. Това са училища с доказан престиж, които участват в международни програми. Много е несериозно мнението, че са като в селата, това просто е пълна ГЛУПОСТ. Ако не вярваш на думите ми провери в интернет. Не всичко извън столицата е село.

Най- елитните за Монтана може би! И не ГПЧ а ГПЧЕ!!! :lol: Поне като се заждаш за нещо, провери как се пише :lol:
Аватар
doznatel1
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот osata » 17 Авг 2010, 22:42

Това ГПЧ Гимназия за Подготовка на Ченгета ли ще рече? :lol: :lol:
http://www.vbox7.com/play:cef4ad9e
В памет на загиналите служители от МВР
Аватар
osata
КОМИСАР

Мнениеот Lord » 19 Авг 2010, 21:05

osata написа:Това ГПЧ Гимназия за Подготовка на Ченгета ли ще рече? :lol: :lol:

Не е "Подготовка", а е "Професионални"! :P

Момчета и момичета, образованието е важно нещо, то гарантира всичко друго, но не и наличие на акъл. ;)
КОМИСАР

ПредишнаСледваща

Назад към Полицията в България