doznatel1 написа:малкия написа:Има го и в двата случая.
Именно, четете бе хора,интересувайте се не се заяждайте, ще ударите на камък!!!
Да, ама хората не са читатели, хората са писатели...
Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata
doznatel1 написа:малкия написа:Има го и в двата случая.
малкия написа:doznatel1 написа:малкия написа:Има го и в двата случая.
Да, ама хората не са читатели, хората са писатели...
малкия написа:Да, ама хората не са читатели, хората са писатели...
Приети са, вервай ми.Като знам от нашите кои са влезли направо се плашим.Lord написа:лошо би било, ако точно те са приети...
PAOLON написа:Приети са, вервай ми.Като знам от нашите кои са влезли направо се плашим.Lord написа:лошо би било, ако точно те са приети...
doznatel1 написа:kopu написа:Здравейте! Аз съм на 18 години. От град Монтана съм. Другата година мисля да опитам да вляза в АМВР. Баща ми е бивш полицай, от него съм научил и все още уча за дейността на полицая. Незнам дали ви е правило впечатление, НО много ученици завършват на село или в СОУ. Там е далеч по-лесно от гимназията. Тези ученици не стига, че имат по-малко знания, но имат и по-високи оценки в дипломата. Справедливо ли е това ? Според мен трябва да се зачитат оценките само от матурата или от изпита. Така ще се разбера кой знае и кой е късметлия.
А за кандидатстването в АМВР, най-много ме плаши психо теста. Разбрах че много ги режат там.
Не е важно къде си завършил, а какво имаш в главата! А и Монтана, то си е като на селотъй че, недей се оправдава с тези в селата!
kopu написа:doznatel1 написа:kopu написа:Здравейте! Аз съм на 18 години. От град Монтана съм. Другата година мисля да опитам да вляза в АМВР. Баща ми е бивш полицай, от него съм научил и все още уча за дейността на полицая. Незнам дали ви е правило впечатление, НО много ученици завършват на село или в СОУ. Там е далеч по-лесно от гимназията. Тези ученици не стига, че имат по-малко знания, но имат и по-високи оценки в дипломата. Справедливо ли е това ? Според мен трябва да се зачитат оценките само от матурата или от изпита. Така ще се разбера кой знае и кой е късметлия.
А за кандидатстването в АМВР, най-много ме плаши психо теста. Разбрах че много ги режат там.
Не е важно къде си завършил, а какво имаш в главата! А и Монтана, то си е като на селотъй че, недей се оправдава с тези в селата!
Извиняваййй обаче не си наясно с образователната система в Монтана. Надали знаеш, че тук се намират 3-те най-елитни училища в Северозападна България. ПМГ, ГПЧ и ФСГ са училища в които се набяга както на специалните предмети, така и на общообразователните. Това са училища с доказан престиж, които участват в международни програми. Много е несериозно мнението, че са като в селата, това просто е пълна ГЛУПОСТ. Ако не вярваш на думите ми провери в интернет. Не всичко извън столицата е село.
osata написа:Това ГПЧ Гимназия за Подготовка на Ченгета ли ще рече?![]()
Назад към Полицията в България
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта