Академия на МВР - Без конкурсни изпити...

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Академия на МВР - Без конкурсни изпити...

Мнениеот Beata » 07 Юни 2010, 16:36

Здравейте всички!
Няколко пъти попадам на форума, но вече се регистрирах и искам да изкажа своето мнение.Синът ми беше на изпита за ФП и ПИ. На физическия се представи отлично, може би с най-добрите резултати.Вярно е че бягаха 800 м. на наклонен терен, но нали идеята е да се изберат добре подготвени кадри.Неговото време беше 2,50 минути.За другите нормативи дори са му казали да спре да прави повече, защото като брой са предостатъчни.Та от него знам, че като цяло физическата подготовката на др. кандидати е била плачевна.Може ли един млад мъж да направи само 5 лицеви опори?! Това е жалко и нека губещите търсят вината в себе си.На тези който им предстой изпита желая УСПЕХ!

Ние отпаднахме на психото и за съжаление не знаем защо!
Beata
Нов
Нов

Мнениеот miki6696 » 07 Юни 2010, 18:41

еми да то всички ги скасват на психото,без обяснения. :? имам един много добар приятел ,които е офицер ,това дали може да ми помогне с нещо :?: :| :|
miki6696
Нов
Нов

Мнениеот raiani » 07 Юни 2010, 18:43

Beata написа:Здравейте всички!
Няколко пъти попадам на форума, но вече се регистрирах и искам да изкажа своето мнение.Синът ми беше на изпита за ФП и ПИ. На физическия се представи отлично, може би с най-добрите резултати.Вярно е че бягаха 800 м. на наклонен терен, но нали идеята е да се изберат добре подготвени кадри.Неговото време беше 2,50 минути.За другите нормативи дори са му казали да спре да прави повече, защото като брой са предостатъчни.Та от него знам, че като цяло физическата подготовката на др. кандидати е била плачевна.Може ли един млад мъж да направи само 5 лицеви опори?! Това е жалко и нека губещите търсят вината в себе си.На тези който им предстой изпита желая УСПЕХ!

ми то това е нормално,нямате човек които да ви вкара,хората които ще учат там,наи-вероятно не са били и на изпитите....това е положението в страната. :)
raiani
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот doznatel1 » 07 Юни 2010, 19:40

miki6696 написа:еми да то всички ги скасват на психото,без обяснения. :? имам един много добар приятел ,които е офицер ,това дали може да ми помогне с нещо :?: :| :|

Абе не знам, ама на теб учител по БЕЛ може да ти свърши работа! :lol:
Аватар
doznatel1
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Автоконтрольор » 07 Юни 2010, 20:05

Beata написа:Здравейте всички!

Еми то може и за 2 минути да го бяга , какво общо има с психото?
"Хората лъжат, уликите не..." - Д-р Гилбърт Грисъм
Аватар
Автоконтрольор
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот miki6696 » 07 Юни 2010, 22:30

е какво бе умник може и да има някоя грешка ама сега за първи път пиша на кирилица
doznatel1 написа:
miki6696 написа:еми да то всички ги скасват на психото,без обяснения. :? имам един много добар приятел ,които е офицер ,това дали може да ми помогне с нещо :?: :| :|

miki6696
Нов
Нов

Мнениеот BARETATA » 07 Юни 2010, 22:33

miki6696 написа:е какво бе умник може и да има някоя грешка ама сега за първи път пиша на кирилица
doznatel1 написа:

Спокойно , не обиждай и не е умник , а умница . Не се лови и за най-малкото , приеми го като тренировка за психологическо изследване.
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот doznatel1 » 07 Юни 2010, 22:52

miki6696 написа:е какво бе умник може и да има някоя грешка ама сега за първи път пиша на кирилица

Е време е и Българския да го научим, потренирай кирилицата. В Академията няма да пишеш на латиница!!!
Аватар
doznatel1
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот kankudai » 07 Юни 2010, 23:12

Искаш да кажеш, че за 19 години (предполагам си на толкова) сега пишеш за първи път на кирилица?
Много се съмнявам в това. Друго си беше, когато имаше изпит по литература и история. Кандидатите освен да тренира, трябваше и да понаучат нещичко. Имам познати на които ученето не им беше от любимите занимания, но за изпита в АМВР сядаха и учеха с часове и то не 1 или два месеца, а цяла година. Готвеха си се като за серизен кандидат-студентски изпит, защото на изпита отправдания от сорта на "сега за първи път пиша на кирилица" няма.
Поздрави.
kankudai
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот BARETATA » 07 Юни 2010, 23:14

Не съм съгласен за Литературата , може да има Тест по граматика и правопис, но литературата не . Историята също , защото ти ако 12 години не си я учил , сега ли ?
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

ПредишнаСледваща

Назад към Полицията в България