Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

raiani написа:NANIOX написа:raiani написа:osata написа:raiani написа:не съм казала да е на ЛС....
Май грешката е в моя телевизор![]()
, ами разкажете наистина за какво става въпрос, аз също имам много "приятни" спомени от кандидатстване в тогавашния ВИПОНД, по настоящем АМВР.
то нещата са доста ясни в българското мвр като цяло,беше интересен и фактът,че дори и медицинските които трябваше да носим попълненни от личния лекар,ни казаха да ги изхварлим и ни дадоха нови празни бланки....да не говорим че 800 метра които трябваше да пробягаме се оказаха на доста стръмен терен и шансът да ги минеш за 3.00мин.е почти невероятен....доста неща ми се сториха странни,защото аз знам 4е мога да покрия нормативите ,но там явно е някакси невъзможно.....
На 33год. съм,в системата съм от 10год..Искаш ли да се обзаложим че ще ги избягам за 2.30 мин![]()
Млади хора сте,как може от сега да се предавате така лесно........
Да добавя,че тежа 100кг.......
обзалагам се че ще ти бъде трудно да изкатериш това нанагорно за това време

Beata написа:Здравейте всички!
Няколко пъти попадам на форума, но вече се регистрирах и искам да изкажа своето мнение.Синът ми беше на изпита за ФП и ПИ. На физическия се представи отлично, може би с най-добрите резултати.Вярно е че бягаха 800 м. на наклонен терен, но нали идеята е да се изберат добре подготвени кадри.Неговото време беше 2,50 минути.За другите нормативи дори са му казали да спре да прави повече, защото като брой са предостатъчни.Та от него знам, че като цяло физическата подготовката на др. кандидати е била плачевна.Може ли един млад мъж да направи само 5 лицеви опори?! Това е жалко и нека губещите търсят вината в себе си.На тези който им предстой изпита желая УСПЕХ!
Ние отпаднахме на психото и за съжаление не знаем защо!

miki6696 написа:еми да то всички ги скасват на психото,без обяснения.имам един много добар приятел ,които е офицер ,това дали може да ми помогне с нещо
![]()
![]()

Beata написа:Здравейте всички!
Няколко пъти попадам на форума, но вече се регистрирах и искам да изкажа своето мнение.Синът ми беше на изпита за ФП и ПИ. На физическия се представи отлично, може би с най-добрите резултати.Вярно е че бягаха 800 м. на наклонен терен, но нали идеята е да се изберат добре подготвени кадри.Неговото време беше 2,50 минути.За другите нормативи дори са му казали да спре да прави повече, защото като брой са предостатъчни.Та от него знам, че като цяло физическата подготовката на др. кандидати е била плачевна.Може ли един млад мъж да направи само 5 лицеви опори?! Това е жалко и нека губещите търсят вината в себе си.На тези който им предстой изпита желая УСПЕХ!
Ние отпаднахме на психото и за съжаление не знаем защо!

doznatel1 написа:miki6696 написа:еми да то всички ги скасват на психото,без обяснения.имам един много добар приятел ,които е офицер ,това дали може да ми помогне с нещо
![]()
![]()
Абе не знам, ама на теб учител по БЕЛ може да ти свърши работа!

miki6696 написа:е какво бе умник може и да има някоя грешка ама сега за първи път пиша на кирилицаdoznatel1 написа:miki6696 написа:еми да то всички ги скасват на психото,без обяснения.имам един много добар приятел ,които е офицер ,това дали може да ми помогне с нещо
![]()
![]()
Абе не знам, ама на теб учител по БЕЛ може да ти свърши работа!

miki6696 написа:е какво бе умник може и да има някоя грешка ама сега за първи път пиша на кирилица

Назад към Полицията в България
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 24 госта