Здравейте!

Модератори: ribaflic, straj, Lord, Raptor, osata

Re: Здравейте!

Мнениеот 245 » 02 Юни 2010, 07:04

кой ни брой за МВР
245
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот daniela_suzi » 02 Юни 2010, 08:53

Здравей,245!Много пъти с теб сме коментирали и добри,и лоши неща в системата на ГЗ.От доста време си позволявам и да коментирам това,което ни се случва или ни се вменява като задължения,защото чета закони,инструкции,правилници,по които работим и в много случаи ни "цакат с топла бира "собствените ни началници в ГЗ.Не ме разбирай грешно,аз не бягам от работа и отговорности/даже в понеделник съм си покрила наравно с мъжете нормативите от изпита/,но в повочето случаи ми се струва,че се опитват да ни изкарат почти като извънземни.Да сме като олимпийски състезатели,да работим без да мислим,а само по заповед,като решим да питаме нещо,свързано с работата ни-или ни гледат лошо,защото имали много работа,или ни обясняват индиректно колко чакали за нашите места.Така че за лошо или добро ние сме в МВР.Само дето си продължава предишната военщина в лошия счисъл на думата.Затова не мисля да си прекланям главата,когато съм права и да си понасям упреците или наказанията,ако сгреша.Колкото повече мълчим и си караме на принципа:да става каквото ще,стига да съм на работа,ще ни цакат.Аз искам да съм човек с достойнство! :evil:
Последна промяна daniela_suzi на 02 Юни 2010, 09:54, променена общо 1 път
От всяка ситуация има изход,която не винаги е в желаната от нас посока,но винаги е встрани от гробищата!
Аватар
daniela_suzi
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Sir Humphrey » 02 Юни 2010, 09:47

245 написа:кой ни брой за МВР

Научете се най-после да ползвате "и-краткото" по предназначение!
Аватар
Sir Humphrey
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот 245 » 05 Юни 2010, 12:17

daniela_suzi написа:Здравей,245!Много пъти с теб сме коментирали и добри,и лоши неща в системата на ГЗ.От доста време си позволявам и да коментирам това,което ни се случва или ни се вменява като задължения,защото чета закони,инструкции,правилници,по които работим и в много случаи ни "цакат с топла бира "собствените ни началници в ГЗ.Не ме разбирай грешно,аз не бягам от работа и отговорности/даже в понеделник съм си покрила наравно с мъжете нормативите от изпита/,но в повочето случаи ми се струва,че се опитват да ни изкарат почти като извънземни.Да сме като олимпийски състезатели,да работим без да мислим,а само по заповед,като решим да питаме нещо,свързано с работата ни-или ни гледат лошо,защото имали много работа,или ни обясняват индиректно колко чакали за нашите места.Така че за лошо или добро ние сме в МВР.Само дето си продължава предишната военщина в лошия счисъл на думата.Затова не мисля да си прекланям главата,когато съм права и да си понасям упреците или наказанията,ако сгреша.Колкото повече мълчим и си караме на принципа:да става каквото ще,стига да съм на работа,ще ни цакат.Аз искам да съм човек с достойнство! :evil:

Това към мен ли беше отправено или към "обкръжението ми"? Щото ако е към мен, не вниквам какво да направя освен да кимам утвърдително с глава и да вдигам безпомощно рамене. Ама нали съм бил сержант, та може от това да не зацепвам :lol:
245
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот 245 » 05 Юни 2010, 12:26

245 написа:Децаааааа, пресен пример на мойте твърдения. "06:42"...абе що само вие не пращате бюлетина по вътрешната поща,а го пращате по факкс??? . Ми щото не си знаеме паролата" Въпрос от собственика на е-майл ОДЦ на незнам си кво , незнам си що министерство на незнам си кви работи. 9-та глуха

Ааааааа можело значи :o :o :o Ще рече, че все пак някой (отговорен другар) ги чете тези форуми. Чак и инструкция за използването на мейлите :lol: :lol: :lol: За което сме ви дъбоко признателни читателю. Изглежда това е принципа в това министерство. Докато детето не зареве, майката не му дава да яде. Ма що на всеуслушание :o
245
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот daniela_suzi » 05 Юни 2010, 14:10

Това към мен ли беше отправено или към "обкръжението ми"? Щото ако е към мен, не вниквам какво да направя освен да кимам утвърдително с глава и да вдигам безпомощно рамене. Ама нали съм бил сержант, та може от това да не зацепвам :lol:

245
Нов
Нов

* Лично съобщение

Нищо лично нито към теб,нито към обкръжението ти/въпреки че не знам кой е в него/.Просто споделям с теб като с колега.Не си спомням да съм искала нещо да правиш.То открай време при нас нищо не се прави-принципа"тупай си топката и гледай да си на работа"е повсеместен.Жив и здрав и хубав ден!
От всяка ситуация има изход,която не винаги е в желаната от нас посока,но винаги е встрани от гробищата!
Аватар
daniela_suzi
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Lord » 05 Юни 2010, 20:05

245 написа:
245 написа:................"06:42"...абе що само вие не пращате бюлетина по вътрешната поща,а го пращате по факкс??? . Ми щото не си знаеме паролата" .........

.......Ааааааа можело значи :o :o :o Ще рече, че все пак някой (отговорен другар) ги чете тези форуми. Чак и инструкция за използването на мейлите ...

:shock: Я виж ти! Значи има и чисто практическа полза от форума. :) Браво!
КОМИСАР

Мнениеот Куче » 05 Юни 2010, 22:00

Lord написа:
245 написа:
245 написа:................"06:42"...абе що само вие не пращате бюлетина по вътрешната поща,а го пращате по факкс??? . Ми щото не си знаеме паролата" .........

.......Ааааааа можело значи :o :o :o Ще рече, че все пак някой (отговорен другар) ги чете тези форуми. Чак и инструкция за използването на мейлите ...

:shock: Я виж ти! Значи има и чисто практическа полза от форума. :) Браво!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
Куче
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот 245 » 06 Юни 2010, 06:21

daniela_suzi написа:Т

Нищо лично нито към теб,нито към обкръжението ти/въпреки че не знам кой е в него/.!

Що ве Дани :o Къ тъй да не ми знаеш обкръженито??? Как се казват 90% от кучеята дето дремят на входа на поделенията ни са кръстени на наше име ....Ако е женско то е Катина- ако е мъжко е Джунджи :D :D :D Бивш колега съм на кръстниците... :D :D :D :D Смо нашта тук горката е с безславно име :? Милата е Сузи, ма е толкова добричка, че не ни даде сърце да и дадем таквоз гръмко име , като Катиооо или Джункаааа
Вашето Катнка ли е или е Джун????.....
Джун дръж да геее...
245
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот daniela_suzi » 06 Юни 2010, 13:31

Нашето се казва Жорко-нали знаеш,че бившият ни директор беше Георги Линков. :twisted:
Иначе ако вашата кучка Сузи е отчасти на мен кръстена,да знаеш,че не винаги аз съм мила и добричка като нея.Може да дойда да я науча да хапе и да се държи като истинска кучка,а не така мило. :lol:
Аватар
daniela_suzi
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

ПредишнаСледваща

Назад към Гражданска защита