Модератори: ribaflic, straj, Lord, Raptor, osata
245 написа:кой ни брой за МВР
daniela_suzi написа:Здравей,245!Много пъти с теб сме коментирали и добри,и лоши неща в системата на ГЗ.От доста време си позволявам и да коментирам това,което ни се случва или ни се вменява като задължения,защото чета закони,инструкции,правилници,по които работим и в много случаи ни "цакат с топла бира "собствените ни началници в ГЗ.Не ме разбирай грешно,аз не бягам от работа и отговорности/даже в понеделник съм си покрила наравно с мъжете нормативите от изпита/,но в повочето случаи ми се струва,че се опитват да ни изкарат почти като извънземни.Да сме като олимпийски състезатели,да работим без да мислим,а само по заповед,като решим да питаме нещо,свързано с работата ни-или ни гледат лошо,защото имали много работа,или ни обясняват индиректно колко чакали за нашите места.Така че за лошо или добро ние сме в МВР.Само дето си продължава предишната военщина в лошия счисъл на думата.Затова не мисля да си прекланям главата,когато съм права и да си понасям упреците или наказанията,ако сгреша.Колкото повече мълчим и си караме на принципа:да става каквото ще,стига да съм на работа,ще ни цакат.Аз искам да съм човек с достойнство!
245 написа:Децаааааа, пресен пример на мойте твърдения. "06:42"...абе що само вие не пращате бюлетина по вътрешната поща,а го пращате по факкс??? . Ми щото не си знаеме паролата" Въпрос от собственика на е-майл ОДЦ на незнам си кво , незнам си що министерство на незнам си кви работи. 9-та глуха
245 написа:245 написа:................"06:42"...абе що само вие не пращате бюлетина по вътрешната поща,а го пращате по факкс??? . Ми щото не си знаеме паролата" .........
.......Ааааааа можело значи![]()
![]()
Ще рече, че все пак някой (отговорен другар) ги чете тези форуми. Чак и инструкция за използването на мейлите ...
Lord написа:245 написа:245 написа:................"06:42"...абе що само вие не пращате бюлетина по вътрешната поща,а го пращате по факкс??? . Ми щото не си знаеме паролата" .........
.......Ааааааа можело значи![]()
![]()
Ще рече, че все пак някой (отговорен другар) ги чете тези форуми. Чак и инструкция за използването на мейлите ...
Я виж ти! Значи има и чисто практическа полза от форума.
Браво!
daniela_suzi написа:Т
Нищо лично нито към теб,нито към обкръжението ти/въпреки че не знам кой е в него/.!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта