Академия на МВР - Без конкурсни изпити...

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Академия на МВР - Без конкурсни изпити...

Мнениеот Автоконтрольор » 28 Май 2010, 19:32

osata написа:Има едно сносно хотелче на 300 метра от централна жп гара - мисля че 50лв беше нощувката ( аз бях там преди половин година ) за единична стая и 70лв за двойна - http://www.sylviahotelbg.com/ .
За съжаление, тези които са от далече са много прецакани от към сериозни финанси - аз съм кандидатствал едно време - ходих в София N пъти, пътувах цяла нощ, имаше психо изпит и нещо като медицинска комисия, после се мотах из града, търсях хотел но не знам защо попадах на едни суми...., и вечерта отидох да спя на жп-гарата, но към полунощ я затвориха и изгониха всички естествено..., после отидох и спах в някакъв коптор с много хлебарки до Лъвов мост, с обща баня и истинска дупка в пода, но който няма пари.....почти не мигнах, а на другия ден мисля че беше 21 юли беше физическия изпит, в 12.30 минути дадоха старта на 2500 метра бягане, температурата беше около 32 градуса, ако не се лъжа няколко човека едва не припаднаха, много не финишираха.....

Шапка ти свалям за преживяното!Безконечна е човешката воля :)
"Хората лъжат, уликите не..." - Д-р Гилбърт Грисъм
Аватар
Автоконтрольор
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот Автоконтрольор » 28 Май 2010, 22:06

osata написа:
Автоконтрольор написа:Шапка ти свалям за преживяното!Безконечна е човешката воля :)

Ами тогава нямах и 20 години. Водех се по желанието и мечтите...

Toчно както мен. ;)
Аватар
Автоконтрольор
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот Автоконтрольор » 30 Май 2010, 12:37

Преди кръвните изследвания трябва ли да се яде нещо?
Аватар
Автоконтрольор
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот Валентина » 30 Май 2010, 12:40

Автоконтрольор написа:Преди кръвните изследвания трябва ли да се яде нещо?

Едва ли. Навсякъде, когато се правят изследвания на кръв, се изисква това да става сутрин рано и на гладно. Изключения правят само спешните случаи, когато трябва да се вземат мерки незабавно. Така че... в момента едва ли говорим за "спешен случай".
Последна промяна Валентина на 30 Май 2010, 12:43, променена общо 1 път
Аватар
Валентина
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот BARETATA » 30 Май 2010, 12:42

След като Ви вземат кръв и урина,хапвайте колкото искате,ама не забравяйте ,че веднга след медицинският идва физическото :)
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот doznatel1 » 30 Май 2010, 13:12

Автоконтрольор написа:Преди кръвните изследвания трябва ли да се яде нещо?

Можеш да ядеш, няма проблем аз поне си хапвах преди кръвните и нямаше проблем!
Аватар
doznatel1
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот BARETATA » 30 Май 2010, 13:53

Малко информация,ама някои от звената посочени в инфото са със стара "шапка".

В състава на МИ - МВР се включват: Дирекция, Централна клинична база – София, филиали Банкя, Варна и Хисаря, 56 медицински служби, обслужващи Национална служба “Гранична полиция”, Национална служба “Жандармерия”, сержантските училища, Регионалните дирекции на вътрешните работи и СДВР, дирекциите на националните служби и другите служби на територията на София, домовете за временно настаняване на пълнолетни и непълнолетни лица, Академия на МВР и СОБТ.

http://www.mi.mvr.bg/Structura/default.htm
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот ГДБОП » 31 Май 2010, 13:53

Здравейте имате ли някъква информация за ОДМВР Благоевград кога ще са на физически и психически ? Благодаря предварително !
ГДБОП
Нов
Нов

Мнениеот Lord » 31 Май 2010, 14:09

ГДБОП написа:Здравейте имате ли някъква информация за ОДМВР Благоевград кога ще са на физически и психически ? Благодаря предварително !

Информацията ще е тук, вероятно още днес: http://www.academy.mvr.bg/Reception/201 ... ed_fiz.htm

Ако си кандидат или близък на такъв, днес би следвало да се явиш в "ЧР" в дирекцията на МВР в Б-д, за да научиш датите, да получиш инструкции и най-важното, да получиш служебната бележка издадена от комисията по чл.41, т.1, удостоверяваща допускането до подборна процедура. Без нея дори и да се явиш по график-няма да бъдеш допуснат.
Ако си забравил това - действай веднага, имаш време до 17:30ч.! Успех!
КОМИСАР

Мнениеот ГДБОП » 31 Май 2010, 14:33

Lord написа:
ГДБОП написа:Здравейте имате ли някъква информация за ОДМВР Благоевград кога ще са на физически и психически ? Благодаря предварително !

Информацията ще е тук, вероятно още днес: http://www.academy.mvr.bg/Reception/201 ... ed_fiz.htm

Ако си кандидат или близък на такъв, днес би следвало да се явиш в "ЧР" в дирекцията на МВР в Б-д, за да научиш датите, да получиш инструкции и най-важното, да получиш служебната бележка издадена от комисията по чл.41, т.1, удостоверяваща допускането до подборна процедура. Без нея дори и да се явиш по график-няма да бъдеш допуснат.
Ако си забравил това - действай веднага, имаш време до 17:30ч.! Успех!

Когато си подавах документите ЛЕЛКАТА която ми ги прие каза "Ще ти се обадят от РПУ за да си вземеш служебната бележка". Вече не било така за да отивам до Благоевград за една бележка. :)
ГДБОП
Нов
Нов

ПредишнаСледваща

Назад към Полицията в България