Академия на МВР - Без конкурсни изпити...

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Академия на МВР - Без конкурсни изпити...

Мнениеот osata » 28 Май 2010, 18:56

Има едно сносно хотелче на 300 метра от централна жп гара - мисля че 50лв беше нощувката ( аз бях там преди половин година ) за единична стая и 70лв за двойна - http://www.sylviahotelbg.com/ .
За съжаление, тези които са от далече са много прецакани от към сериозни финанси - аз съм кандидатствал едно време - ходих в София N пъти, пътувах цяла нощ, имаше психо изпит и нещо като медицинска комисия, после се мотах из града, търсях хотел но не знам защо попадах на едни суми...., и вечерта отидох да спя на жп-гарата, но към полунощ я затвориха и изгониха всички естествено..., после отидох и спах в някакъв коптор с много хлебарки до Лъвов мост, с обща баня и истинска дупка в пода, но който няма пари.....почти не мигнах, а на другия ден мисля че беше 21 юли беше физическия изпит, в 12.30 минути дадоха старта на 2500 метра бягане, температурата беше около 32 градуса, ако не се лъжа няколко човека едва не припаднаха, много не финишираха.....
http://www.vbox7.com/play:cef4ad9e
В памет на загиналите служители от МВР
Аватар
osata
КОМИСАР

Мнениеот Автоконтрольор » 28 Май 2010, 19:32

osata написа:Има едно сносно хотелче на 300 метра от централна жп гара - мисля че 50лв беше нощувката ( аз бях там преди половин година ) за единична стая и 70лв за двойна - http://www.sylviahotelbg.com/ .
За съжаление, тези които са от далече са много прецакани от към сериозни финанси - аз съм кандидатствал едно време - ходих в София N пъти, пътувах цяла нощ, имаше психо изпит и нещо като медицинска комисия, после се мотах из града, търсях хотел но не знам защо попадах на едни суми...., и вечерта отидох да спя на жп-гарата, но към полунощ я затвориха и изгониха всички естествено..., после отидох и спах в някакъв коптор с много хлебарки до Лъвов мост, с обща баня и истинска дупка в пода, но който няма пари.....почти не мигнах, а на другия ден мисля че беше 21 юли беше физическия изпит, в 12.30 минути дадоха старта на 2500 метра бягане, температурата беше около 32 градуса, ако не се лъжа няколко човека едва не припаднаха, много не финишираха.....

Шапка ти свалям за преживяното!Безконечна е човешката воля :)
"Хората лъжат, уликите не..." - Д-р Гилбърт Грисъм
Аватар
Автоконтрольор
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот osata » 28 Май 2010, 21:44

Автоконтрольор написа:Шапка ти свалям за преживяното!Безконечна е човешката воля :)

Ами тогава нямах и 20 години. Водех се по желанието и мечтите...
Аватар
osata
КОМИСАР

Мнениеот Автоконтрольор » 28 Май 2010, 22:06

osata написа:
Автоконтрольор написа:Шапка ти свалям за преживяното!Безконечна е човешката воля :)

Ами тогава нямах и 20 години. Водех се по желанието и мечтите...

Toчно както мен. ;)
Аватар
Автоконтрольор
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот Автоконтрольор » 30 Май 2010, 12:37

Преди кръвните изследвания трябва ли да се яде нещо?
Аватар
Автоконтрольор
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот Валентина » 30 Май 2010, 12:40

Автоконтрольор написа:Преди кръвните изследвания трябва ли да се яде нещо?

Едва ли. Навсякъде, когато се правят изследвания на кръв, се изисква това да става сутрин рано и на гладно. Изключения правят само спешните случаи, когато трябва да се вземат мерки незабавно. Така че... в момента едва ли говорим за "спешен случай".
Последна промяна Валентина на 30 Май 2010, 12:43, променена общо 1 път
Аватар
Валентина
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот BARETATA » 30 Май 2010, 12:42

След като Ви вземат кръв и урина,хапвайте колкото искате,ама не забравяйте ,че веднга след медицинският идва физическото :)
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот doznatel1 » 30 Май 2010, 13:12

Автоконтрольор написа:Преди кръвните изследвания трябва ли да се яде нещо?

Можеш да ядеш, няма проблем аз поне си хапвах преди кръвните и нямаше проблем!
Аватар
doznatel1
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот BARETATA » 30 Май 2010, 13:53

Малко информация,ама някои от звената посочени в инфото са със стара "шапка".

В състава на МИ - МВР се включват: Дирекция, Централна клинична база – София, филиали Банкя, Варна и Хисаря, 56 медицински служби, обслужващи Национална служба “Гранична полиция”, Национална служба “Жандармерия”, сержантските училища, Регионалните дирекции на вътрешните работи и СДВР, дирекциите на националните служби и другите служби на територията на София, домовете за временно настаняване на пълнолетни и непълнолетни лица, Академия на МВР и СОБТ.

http://www.mi.mvr.bg/Structura/default.htm
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот ГДБОП » 31 Май 2010, 13:53

Здравейте имате ли някъква информация за ОДМВР Благоевград кога ще са на физически и психически ? Благодаря предварително !
ГДБОП
Нов
Нов

ПредишнаСледваща

Назад към Полицията в България