Искам да започна работа в полицията

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Искам да започна работа в полицията

Мнениеот ribaflic » 20 Апр 2010, 06:23

За да си спестиш всички тези терзания, решението е едно-бъди честен както на психото, така и на заключителното интервю.
Аватар
ribaflic
КОМИСАР

Мнениеот Lord » 20 Апр 2010, 18:46

Admirala написа:....... а сега и друго да попитам, че се заливам от въпроси........... Ако не е секретно много, някой може ли да каже какво точно става на това интервю....... :?: :?: :? :?

Топ-свръх-строго секретно е!!! :!: Тайната е тук: http://www.dhr.mvr.bg/NR/rdonlyres/4F99 ... _FINAL.doc :shock:

Адмирале, изгори го след като го прочетеш! :!: :idea:
КОМИСАР

Мнениеот Admirala » 20 Апр 2010, 23:03

Това съм го чел, но си помислих, че може нещо по-така да науча. Мерси за разбирането
Admirala
Нов
Нов

Мнениеот Admirala » 28 Апр 2010, 20:08

Някой знае ли, ако идеме на школа в Пазарджик, как е с пускането за изпити ако имаме в някой ВУЗ. Сложно ли е или почти невъзможно. Те казаха, че си ползваме от личната отпуска, а неможело някаква служебна ли или по скоро учебна. Даже не само на школата, а и при започването на работа не се полагало. Това, че неможе да се ползва такъв вид отпуска важи ли за АМВР или там си ти се полага, че нали е академията?
Admirala
Нов
Нов

Мнениеот cz75bdpolice » 28 Апр 2010, 20:13

Admirala написа:Някой знае ли, ако идеме на школа в Пазарджик, как е с пускането за изпити ако имаме в някой ВУЗ. Сложно ли е или почти невъзможно. Те казаха, че си ползваме от личната отпуска, а неможело някаква служебна ли или по скоро учебна. Даже не само на школата, а и при започването на работа не се полагало. Това, че неможе да се ползва такъв вид отпуска важи ли за АМВР или там си ти се полага, че нали е академията?

За АМВР ти се разрешава ,,ученически,, отпуск,но за друг ВУЗ си ползваш от годишния.По време на школата обаче незнам дали е възможно да се позва отпуск.За да ползваш отпуск се изискваше и някакъв срок да е минал от назначаването на работа,мисля 9 месеца беше.
,,СТРАХЛИВЕЦЪТ УМИРА ВСЕКИ ДЕН,А СМЕЛИЯ-САМО ВЕДНЪЖ,,-ДЖОВАНИ ФАЛКОНЕ
http://www.youtube.com/watch?v=pMG8SN4Kzug
cz75bdpolice
Полицай
Полицай

Мнениеот BARETATA » 28 Апр 2010, 20:26

Брат ,аз уча в граждански ВУЗ и пак ми дават Ученическа отпуска ... :D
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Lord » 28 Апр 2010, 20:40

BARETATA написа:Брат ,аз уча в граждански ВУЗ и пак ми дават Ученическа отпуска ... :D

Да, но още при записването си си уведомил органът по чл. 9 от ЗМВР и той е дал съгласие да учиш, екземпляр от което е в "ЧР" и затова ползваш тази привилетия. ;)
КОМИСАР

Мнениеот BARETATA » 28 Апр 2010, 20:42

А, даже още като кандидатсвах написах Завление за разрешаване за кандидатстване и продължаване на Образованието , а после само писах Уведомление , че съм приет със Заповед на Ректор и така . И така съгалсно чл169,ал.1 от Кодекс на труда и чл.213,ал.1 от ЗМВР , ми бе отпусната такава,но трябва всеки път преди Учебна година да пиша Заявление за нова такава и така :)
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Lord » 28 Апр 2010, 20:46

Това е друго, така съм съгласен.
КОМИСАР

Мнениеот Admirala » 28 Апр 2010, 21:09

Е да, но след като сте влезли в системата сте записали, а не сте били записали пък след това сте влезнали ? Така ли да го разбирам.
Admirala
Нов
Нов

ПредишнаСледваща

Назад към Въпроси от граждани, съвети от служители