Искам да започна работа в полицията

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Искам да започна работа в полицията

Мнениеот Admirala » 17 Апр 2010, 17:54

СПС - Специализирани полицейски сили :) :) знам и аз какво значи. Аха ясно горе долу разбрах какво що. Ще попитам един приятел който беше в СПС а сега е катаджия, но исках първо тук да получа отговор.
Бог да ви пази!!!
Admirala
Нов
Нов

Мнениеот Lord » 17 Апр 2010, 19:28

Admirala написа:Здравейте на всички в момента кандидатствам за два конкурса. Единия е за СДВР, а другия е за Жандармерията В София.....

Ясно е, че искаш да се ориентираш, това е обяснимо и нормално и въпроса ти е в правилният форум. Обаче как да ти отговоря, като никъде не казваш за какви длъжности си кандидат в полицията и жандармерията. Нали се сещаш, че вариантите са десетки, а ние няма откъде да знаем отговора, Адмирале? ;) :)
КОМИСАР

Мнениеот Admirala » 19 Апр 2010, 23:45

Разбира се, че е за Е категория. ;) :) Това ви казах, а сега и друго да попитам, че се заливам от въпроси. Ако съм минал психото и на заключителното интервю на въпроса от типа "Кандидатствал ли си някъде другаде ?" Да си кажа ли, че и тук и тук или да си трая. Предполагам, че пред тях ще има информация за мен, какво що, всичко. Но пък един кадровик ми каза "Ако стигнеш до зак. интервю, не казвай че кандидатстваш и на друго място." Но аз предполагам, че те вече ще знаят това. Ако не е секретно много, някой може ли да каже какво точно става на това интервю. Знам само, че ще бъде директора на съответната дирекция, може би??? :?: :?: :? :?
Admirala
Нов
Нов

Мнениеот ribaflic » 20 Апр 2010, 06:23

За да си спестиш всички тези терзания, решението е едно-бъди честен както на психото, така и на заключителното интервю.
Аватар
ribaflic
КОМИСАР

Мнениеот Lord » 20 Апр 2010, 18:46

Admirala написа:....... а сега и друго да попитам, че се заливам от въпроси........... Ако не е секретно много, някой може ли да каже какво точно става на това интервю....... :?: :?: :? :?

Топ-свръх-строго секретно е!!! :!: Тайната е тук: http://www.dhr.mvr.bg/NR/rdonlyres/4F99 ... _FINAL.doc :shock:

Адмирале, изгори го след като го прочетеш! :!: :idea:
КОМИСАР

Мнениеот Admirala » 20 Апр 2010, 23:03

Това съм го чел, но си помислих, че може нещо по-така да науча. Мерси за разбирането
Admirala
Нов
Нов

Мнениеот Admirala » 28 Апр 2010, 20:08

Някой знае ли, ако идеме на школа в Пазарджик, как е с пускането за изпити ако имаме в някой ВУЗ. Сложно ли е или почти невъзможно. Те казаха, че си ползваме от личната отпуска, а неможело някаква служебна ли или по скоро учебна. Даже не само на школата, а и при започването на работа не се полагало. Това, че неможе да се ползва такъв вид отпуска важи ли за АМВР или там си ти се полага, че нали е академията?
Admirala
Нов
Нов

Мнениеот cz75bdpolice » 28 Апр 2010, 20:13

Admirala написа:Някой знае ли, ако идеме на школа в Пазарджик, как е с пускането за изпити ако имаме в някой ВУЗ. Сложно ли е или почти невъзможно. Те казаха, че си ползваме от личната отпуска, а неможело някаква служебна ли или по скоро учебна. Даже не само на школата, а и при започването на работа не се полагало. Това, че неможе да се ползва такъв вид отпуска важи ли за АМВР или там си ти се полага, че нали е академията?

За АМВР ти се разрешава ,,ученически,, отпуск,но за друг ВУЗ си ползваш от годишния.По време на школата обаче незнам дали е възможно да се позва отпуск.За да ползваш отпуск се изискваше и някакъв срок да е минал от назначаването на работа,мисля 9 месеца беше.
,,СТРАХЛИВЕЦЪТ УМИРА ВСЕКИ ДЕН,А СМЕЛИЯ-САМО ВЕДНЪЖ,,-ДЖОВАНИ ФАЛКОНЕ
http://www.youtube.com/watch?v=pMG8SN4Kzug
cz75bdpolice
Полицай
Полицай

Мнениеот BARETATA » 28 Апр 2010, 20:26

Брат ,аз уча в граждански ВУЗ и пак ми дават Ученическа отпуска ... :D
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Lord » 28 Апр 2010, 20:40

BARETATA написа:Брат ,аз уча в граждански ВУЗ и пак ми дават Ученическа отпуска ... :D

Да, но още при записването си си уведомил органът по чл. 9 от ЗМВР и той е дал съгласие да учиш, екземпляр от което е в "ЧР" и затова ползваш тази привилетия. ;)
КОМИСАР

ПредишнаСледваща

Назад към Въпроси от граждани, съвети от служители