Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata
oto skorzeni написа:Мерси за кърпичката,че моите подгизнаха вече!А иначе по въпроса-СОБТ и по широко погледнато бившата ДС са такива "ковачници" за бизнесмени,че световноизвестни университети и бизнесколежи могат само да завиждат.На прима виста мога да изброя петима служители на СОБТ-бивши, които са милионери,че и отгоре.
oto skorzeni написа:.....На прима виста мога да изброя петима служители на СОБТ-бивши, които са милионери,че и отгоре.
cz75bdpolice написа:PAOLON написа:Аз мога ли да критикувам?Когато съм имал нужда от тези баретки не дойдоха.А когато трябваше да ги спасявам от мутрите в "О,Азис" ги спасих.За какво да съм им благодарен?
Колега а ти запознат ли си как къде и кога идват СОБТ.Знаеш ли,че се изпращат само и единствено със заповед на министъра на ВР.А това къде и от кой си ги спасявал-не се изхвърляй толкова.Бъди сигурен,че няма нужда ти да ги спасяваш от мутри или от който и да било.Няма нужда да си им благодарен за нищо и никой не иска това от тебе.Просто колегата е отворил тема в която всеки може да пише впечатленията си макар,че не всеки има преки впечатления от СОБТ,защото повечето хора виждат едни маски а не познават хората под тях.Пичовете в отряда са професионалисти и това е доказано в много международни състезания в които са участвали и в многото учения със сродни европейски,щатски други служби.
Аааа,знаеха много добре знаеха,но бяха много .Спирам ,че ще взема да се опуща нещо и после иди обяснявай, че нямаш сестра.cz75bdpolice написа:.А и със сигурност не са знаели,че си имат работа с хора от отряда,защото избягват да се занимават с тях и да си създават главоболия а те щом са били на дискотека са били цивилни.
Назад към Полицията в България
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта