cz75bdpolice написа:PAOLON написа:Аз мога ли да критикувам?Когато съм имал нужда от тези баретки не дойдоха.А когато трябваше да ги спасявам от мутрите в "О,Азис" ги спасих.За какво да съм им благодарен?
Колега а ти запознат ли си как къде и кога идват СОБТ.Знаеш ли,че се изпращат само и единствено със заповед на министъра на ВР.А това къде и от кой си ги спасявал-не се изхвърляй толкова.Бъди сигурен,че няма нужда ти да ги спасяваш от мутри или от който и да било.Няма нужда да си им благодарен за нищо и никой не иска това от тебе.Просто колегата е отворил тема в която всеки може да пише впечатленията си макар,че не всеки има преки впечатления от СОБТ,защото повечето хора виждат едни маски а не познават хората под тях.Пичовете в отряда са професионалисти и това е доказано в много международни състезания в които са участвали и в многото учения със сродни европейски,щатски други служби.
Ти наясно ли си ,че когато трябваше да дойдат по заповед на този министър не можаха да ги съберат по дискотеките.Ти беше ли когато 3-ма от тези хубавци ги намерих скрити в едно мазе на ул.Екзарх Йосиф треперещи,защото налетели на охраната на клуб." О,Азис "и ония бяха дали една жертва ,но и хубавците също,дори бяха стреляли та се наложи и други работи да правя който не са за този форум.Трябва ли да казвам какво стана с оръжието на същите тези хубавци и как доказахме, че не са стреляли.Да казвам ли как 4-ма полицаи удържахме 10-на ядосани мутри,който искаха мъст.Баретко може да потвърди част от разказа ми.