Нов протест на 20.03.2010г

Синдикална федерация на служителите в МВР

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Нов протест на 20.03.2010г

Мнениеот КОШМАР » 14 Мар 2010, 16:16

Добре цвете. Нека съществува. Но това не е достатъчно. Мога само да ти кажа, че 'Цветът' сам по себе си не съществува във външния свят; той съществува единствено в окото и мозъка на виждащия. Надявам се ме разбра. Едно съществуване има в себе си много възприятия, едно от които е доверието. Много хора съществуват заради самото съществуване, а други биха дали много, не само да съществуват, а да накарат другите да им повярват. А доколкото виждам, една нишка според мен е прекъсната. Дано наистина някой разбере коя е тя. Иначе "висшия" винаги може да излъже някой друг, на който не му е все едно, но понеже "всички правят така" и той се нарежда на опашка за мляко например. Аз само виждам, че в момента България затъва с всеки изминал ден. А подстрекалествата изобщо не са малко, да не говоря за лъжата. И всеобщата картина е много нелицеприятна. В случая настоящия протест ще бъде само една показност. Да не говоря за прокламацията "Да върнем МВР на обществото". Нещата са повече от сериозни, за да връщаме каквото и да било, нещо което изобщо никой не е взимал. Според мен МВР е система, която в единодействие с обществото биха могли да направят много. Стига естествено, това общество да не гледа само себе си и да търси МВР само когато трябва. Ще ми правите протести, които всъщност изобщо не им е сега времето. Мое си виждане, но се надявам хората наистина да осмислят положението и си направят своите си изводи.
КОШМАР
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Theraphosidae » 14 Мар 2010, 17:29

малкия написа:"Цели дружества" напускат? Би ли споменал две-три?

Що се впрягаш на елементарни провокации?...Времето и мястото са ясни, мотивите - повече от ясни и то от много години!

Към Кошмар - прекаляваш, ясно е, че интересите ти към работата на СФС са колкото и към изследванията на НАСА!
Theraphosidae

Мнениеот КОШМАР » 14 Мар 2010, 18:03

Theraphosidae написа:
малкия написа:"Цели дружества" напускат? Би ли споменал две-три?

Що се впрягаш на елементарни провокации?...Времето и мястото са ясни, мотивите - повече от ясни и то от много години!

Към Кошмар - прекаляваш, ясно е, че интересите ти към работата на СФС са колкото и към изследванията на НАСА!

Хайде гледай си СФС и не се опитвай да ми вменяваш вина. ИНтереси към СФС не съм имала и едва ли някога ще имам, но проблема си е мой. Що се впрягаш от елементарни думи? Времето и мястото са ти ясни, мотивите явно ги имаш, така, че чакай 20.03 и се гордей с присъствието си в София.
КОШМАР
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот SFS » 14 Мар 2010, 18:23

Едва ли някой от тук може да ме обвини в приятел на управляващите ведомството но в случая един протест би помогнал много на Цветанов. Така, че и онези, които са застанали на страната на позиция за обслужване на статуквото в къс период са заедно с онези в момента, които искат условията за преборване с престъпност и корупция да бъдат променени. Основната част от обществеността ни е наясно,че протеста неизразява в момента критика в професионалното ръководство и пряко в новото такова с изключение на старите дърти плъхове в него.
Така, че протест ще има и то грандиозен. Още от сега е добре УС да подготви посланията за изпрашането в медиите опиращи се на този фон. Така ще може да се задейства веднага процедурата по реалните действия за промени в политичесия и професионален екип на МВР на високо и средно ниво и веднага на местно, което ще освободи ресурс за трансфер и редукция на средства в действащите реално служители. Ще отпуши и каналите за длъжностен разтеж и кариера, ще върне доверието и работата за преките им началници и сте пред вратите на крепоста на престъпниците.
Ревизор - Одитор

"Комунистът е семе от дявола.Трудно ще бъде изкоренено".
Аватар
SFS
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Местоположение: Земята,С.Америка,Канада, Квебек,Монтреал, Ласал H8R 2Z4

Мнениеот SYNOPTIK » 14 Мар 2010, 23:40

Имайки предвид,че проблемите у нас,от икономически,вече са и политически,а и социални,как СФСМВР,реагира на новите предизвикателства,и това безялово "Да върнем МВР на хората !",никой ли не се е замислял,че трябва спешно да се промени !?
Грандиозен,SFS,протест е просто невъзможен,при така стеклите се обстоятелства !
Напротив ! Посоката към която отива тази инициатива,може да стане доста смешна .
Ако изобщо не се движиш, оковите почти не се усещат.
Щастието е единственото нещо, което при делене се умножава.
Аватар
SYNOPTIK
PoliceBG

Мнениеот osata » 14 Мар 2010, 23:49

И ако на това събиране точно както пред Света Неделя се съберат няколко стотин човека, мерси от грандиозността на протеста!
Аватар
osata
КОМИСАР

Мнениеот kapandura » 14 Мар 2010, 23:58

Това събиране, където и да е то, е с цел да легитемират тези които се смятат за ръководители на СФСМВР.
Тези, които измислиха нови 12 искания и в същия момент неглижираха 6-те поставени такива.
Всяка себеуважаваща се организация, не би допуснала това да се случи.
Нали точно на среща с представител на немски синдикат стана ясно, че въпросните 6 искания могат да се постигнат за години. Вместо да се придържат към тях "новите от УС" "Зацапаха свещите".
kapandura
MASTER

Мнениеот kapandura » 15 Мар 2010, 00:00

osata написа:И ако на това събиране точно както пред Света Неделя се съберат няколко стотин човека, мерси от грандиозността на протеста!

На това събиране, ще бъдат хора, които подкрепят сегашния УС.
Аз няма да съм там.
По-горе посочих защо.
kapandura
MASTER

Мнениеот kapandura » 15 Мар 2010, 00:04

Единствения шанс тази организация да оцелее е УС да освободят местата си на нови лица.
В противен случай СФСМВР е обречена и единственото което може да се получи от нея е да се превърне в НПС-Рашев.
kapandura
MASTER

Мнениеот SYNOPTIK » 15 Мар 2010, 00:05

kapandura написа:Това събиране, където и да е то, е с цел да легитемират тези които се смятат за ръководители на СФСМВР.

Това е повече от ясно,и само наивници,могат да сметнат,че това е "Протест" във смисъла в който се инициира !
Ако изобщо не се движиш, оковите почти не се усещат.
Щастието е единственото нещо, което при делене се умножава.
Аватар
SYNOPTIK
PoliceBG

ПредишнаСледваща

Назад към СФСМВР