Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata
kuka5 написа:Може , може налагало ми си е да прибирам един и същ човек 3 пъти за 2г. Те го пускат , аз го прибирам , те го пускат ...ние пак го издирваме и пак го прибираме и после пак с начале!И така и така, вече мисля че с него ще се пенсионирам
Сигнал за грабеж пред банков клон в столичния квартал “Люлин” е получен в Столична дирекция на Вътрешните работи към 19.25 часа тази вечер, съобщиха от пресцентъра на МВР. По първоначални данни двама маскирани са нападнали охраната, докато пренасяла инкасо от клона до специализирания автомобил. Размерът на сумата се уточнява. Полицията предприема всички действия за разкриването и задържането на извършителите.
Въоръжен грабеж и бил извършен в столичния квартал „Люлин” 4, предаде репортер на Агенция „Фокус”. Обирът е станал в близост до бл. 417. По разкази на очевидци трима въоръжени и маскирани са нападнали микробус с инкасо. Отмъкнали са част от сумата. Леко пострадал е един от охранителите. В момента полицията издирва извършителите.
osata написа:Двама маскирани са обрали специализиран банков автомобил
12 март 2010 | 20:13 | Агенция "Фокус"Сигнал за грабеж пред банков клон в столичния квартал “Люлин” е получен в Столична дирекция на Вътрешните работи към 19.25 часа тази вечер, съобщиха от пресцентъра на МВР. По първоначални данни двама маскирани са нападнали охраната, докато пренасяла инкасо от клона до специализирания автомобил. Размерът на сумата се уточнява. Полицията предприема всички действия за разкриването и задържането на извършителите.
http://www.focus-news.net/?id=n1362731
Въоръжен грабеж и бил извършен в столичния квартал „Люлин” 4
12 март 2010 | 20:27 / Агенция "Фокус"Въоръжен грабеж и бил извършен в столичния квартал „Люлин” 4, предаде репортер на Агенция „Фокус”. Обирът е станал в близост до бл. 417. По разкази на очевидци трима въоръжени и маскирани са нападнали микробус с инкасо. Отмъкнали са част от сумата. Леко пострадал е един от охранителите. В момента полицията издирва извършителите.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта