В днешната преса

Преса и коментари

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: В днешната преса

Мнениеот GKrIvan » 11 Мар 2010, 23:34

Колеги,четете хубаво редовете,очевидно прескачате някой неща или не и обръщате внимание.Нищо против служителите на ДС,те са вършели служебни задължения.Става въпрос за другата част за агентурният апарат и така наречените доносници вътре в самото МВР.
МЛАД ПЕНСИОНЕР
GKrIvan
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот BARETATA » 12 Мар 2010, 14:11

Група за източване на сметки е задържана във Варна.
На трима варненци е наложена 72-часова мярка; различни технически устройства, пластики и пари са открити при операцията, проведена под ръководството на Окръжна прокуратура .
http://press.mvr.bg/News/news100312_02.htm

ОД МВР-София издирва непълнолетна
17-годишната Елка Танева Асенова е в неизвестност от 22 декември 2009г.
http://press.mvr.bg/News/news100312_01.htm
Изображение
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Sir Humphrey » 12 Мар 2010, 14:41

На 17 години? На снимката ми изглежда почти двойно по-възрастна.
Аватар
Sir Humphrey
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот BARETATA » 12 Мар 2010, 19:41

Как може такова нещо :evil: :evil: :evil: , още го издирваме другия "крокодил" - Емил ,а Гейзо - Еегени на свобода, до кога бе,до кога ???

Пуснаха Гейзо от ареста срещу 2000 лв.
12.03.2010 18:25
Адвокатът на Милев заяви, че ще обжалва и ще иска още по-лека мярка. Самият Гейзо пък поиска отвод на съдебния състав, тъй като не бил обективен.
http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2834771

Изображение
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Куче » 12 Мар 2010, 20:15

[quote="BARETATA"]Как може такова нещо :evil: :evil: :evil: , още го издирваме другия "крокодил" - Емил ,а Гейзо - Еегени на свобода, до кога бе,до кога ???

Пуснаха Гейзо от ареста срещу 2000 лв.

Може , може налагало ми си е да прибирам един и същ човек 3 пъти за 2г. Те го пускат , аз го прибирам , те го пускат ...ние пак го издирваме и пак го прибираме и после пак с начале! :roll: И така и така, вече мисля че с него ще се пенсионирам :lol:
Аватар
Куче
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот kuka5 » 12 Мар 2010, 20:19

Може , може налагало ми си е да прибирам един и същ човек 3 пъти за 2г. Те го пускат , аз го прибирам , те го пускат ...ние пак го издирваме и пак го прибираме и после пак с начале! :roll: И така и така, вече мисля че с него ще се пенсионирам :lol:[/quote]
Може би пък и приятели да станете. :roll: :lol:
kuka5
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот Куче » 12 Мар 2010, 20:23

kuka5 написа:Може , може налагало ми си е да прибирам един и същ човек 3 пъти за 2г. Те го пускат , аз го прибирам , те го пускат ...ние пак го издирваме и пак го прибираме и после пак с начале! :roll: И така и така, вече мисля че с него ще се пенсионирам :lol:

Може би пък и приятели да станете. :roll: :lol:[/quote]

Ние станахме отдавна вече! Той самия ми вика другия път ме търси, еди къде си там съм :lol:
То не е за смях, но така се получава иначе. 8-)
Аватар
Куче
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот kuka5 » 12 Мар 2010, 20:32

Нещата явно не са толко прости, колкото си мислим ние , но проблема го има и наистина действа демотивиращо на служителите и създава впечатления за несправедливост у хората. Съдебната система обвинява МВР, а МВР обринява СС, може би истината е някъде по средата. :evil:
kuka5
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот osata » 12 Мар 2010, 22:24

Двама маскирани са обрали специализиран банков автомобил
12 март 2010 | 20:13 | Агенция "Фокус"

Сигнал за грабеж пред банков клон в столичния квартал “Люлин” е получен в Столична дирекция на Вътрешните работи към 19.25 часа тази вечер, съобщиха от пресцентъра на МВР. По първоначални данни двама маскирани са нападнали охраната, докато пренасяла инкасо от клона до специализирания автомобил. Размерът на сумата се уточнява. Полицията предприема всички действия за разкриването и задържането на извършителите.

http://www.focus-news.net/?id=n1362731

Въоръжен грабеж и бил извършен в столичния квартал „Люлин” 4
12 март 2010 | 20:27 / Агенция "Фокус"
Въоръжен грабеж и бил извършен в столичния квартал „Люлин” 4, предаде репортер на Агенция „Фокус”. Обирът е станал в близост до бл. 417. По разкази на очевидци трима въоръжени и маскирани са нападнали микробус с инкасо. Отмъкнали са част от сумата. Леко пострадал е един от охранителите. В момента полицията издирва извършителите.
Аватар
osata
КОМИСАР

Мнениеот cz75bdpolice » 12 Мар 2010, 23:01

osata написа:Двама маскирани са обрали специализиран банков автомобил
12 март 2010 | 20:13 | Агенция "Фокус"

Сигнал за грабеж пред банков клон в столичния квартал “Люлин” е получен в Столична дирекция на Вътрешните работи към 19.25 часа тази вечер, съобщиха от пресцентъра на МВР. По първоначални данни двама маскирани са нападнали охраната, докато пренасяла инкасо от клона до специализирания автомобил. Размерът на сумата се уточнява. Полицията предприема всички действия за разкриването и задържането на извършителите.

http://www.focus-news.net/?id=n1362731

Въоръжен грабеж и бил извършен в столичния квартал „Люлин” 4
12 март 2010 | 20:27 / Агенция "Фокус"
Въоръжен грабеж и бил извършен в столичния квартал „Люлин” 4, предаде репортер на Агенция „Фокус”. Обирът е станал в близост до бл. 417. По разкази на очевидци трима въоръжени и маскирани са нападнали микробус с инкасо. Отмъкнали са част от сумата. Леко пострадал е един от охранителите. В момента полицията издирва извършителите.

Гейзо събира пари за гаранцията :lol:
,,СТРАХЛИВЕЦЪТ УМИРА ВСЕКИ ДЕН,А СМЕЛИЯ-САМО ВЕДНЪЖ,,-ДЖОВАНИ ФАЛКОНЕ
http://www.youtube.com/watch?v=pMG8SN4Kzug
cz75bdpolice
Полицай
Полицай

ПредишнаСледваща

Назад към В днешната преса