Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

КОШМАР написа:Идеи - да, виждаме до къде водят размислите и страстите. Кука, подсказвам ти: разногласие - основа - единомислие - мотив - факт - висшегласие - съгласуване - единодушие. И както знаеш всичко става преди всичко с акъл и преговори. Протестите на този етап едва ли са необходими. Има и други неща, които са уж малки наглед, но основни и се подминават. Хората винаги са способни да бъдат повлияни от нечия манипулация. Внимавайте.

osata написа:kapandura написа:Предложих среща, изчистване на проблема. Очи в очи.
Не че съм подстрекател, ама ще трябва и охрана
КОШМАР написа:Там е работата, че проблема не е един, а много. Поне според мен. Но, за да стане подобна среща, трябва да има добри намерения, а не постоянни пререкания и недодялана пресметливост. Освен това според мен една връзка е скъсана, а тя е важна. Открий коя е тя капандура.
osata написа:kapandura написа:Предложих среща, изчистване на проблема. Очи в очи.
Не че съм подстрекател, ама ще трябва и охрана

osata написа:kapandura написа:Наистина ще се радвам да се видим Оса.
О пич, мене не ме брой повече в това, аз нямам толкова излишни нерви, буквално съм щастлив, че останах в страни от това. Хората вече са толкова разочаровани от такива "защитници", че и някой Светия да застане начело на някакъв синдикат, пак ще има съмнения.
В момента, в който публично се види, че всичко в даден синдикат е 6, никакъв проблем за много служители да отделят някакви левчета за членски внос, но как ще се стигне до този момент..., след като много се изгуби...
osata написа:О пич, мене не ме брой повече в това, аз нямам толкова излишни нерви, буквално съм щастлив, че останах в страни от това. Хората вече са толкова разочаровани от такива "защитници", че и някой Светия да застане начело на някакъв синдикат, пак ще има съмнения.
В момента, в който публично се види, че всичко в даден синдикат е 6, никакъв проблем за много служители да отделят някакви левчета за членски внос, но как ще се стигне до този момент..., след като много се изгуби...

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта