ИСКАНЕ ЗА ПРОЗРАЧНОСТ

Синдикална федерация на служителите в МВР

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: ИСКАНЕ ЗА ПРОЗРАЧНОСТ

Мнениеот osata » 07 Мар 2010, 23:02

Ако очакваният членски внос е 210 000лв ( както пише по-горе ), то на месец постъпленията се падат по 17500лв. Чувал съм :mrgreen: , че банките дават някакви лихви, да сметнем, че всички пари се харчат, а само тези 17500лв си стоят в сметката, то това са около 1000лв годишна лихва. Аз поне не видях "лихви" в сметките.... а парите в сметката ще са много повече, както и лихвите ;) , поне по план пише очаквана наличност 109 000лв.
Аватар
osata
КОМИСАР

Мнениеот lasthero » 07 Мар 2010, 23:05

Тези ПРОЕКТО-БЮДЖЕТИ не бяха ли предложени на ФС ІІ и част от тях не бяха ли гласувани на ФС ІІ ?
Някой обърна ли внимание на датата 01.10.2010г. и подписа на Юри Александров - два дни преди ФС ІІ ? :lol:
Юрист и оперативен , ... ДА ..., но не и тъп...
Между другото, да ви се намира поне един протокол на "легитимния" УС , че да се запозная с него, аз редовия член на на СФСМВР. Много ми е любопитно, как беше определена банката обслужваща СФСМВР , с конкурс или също ви беше спусната свише... ?
Поне с едно решение на "легитимния" УС да се запознаем. Поне едно протоколче да прочетем. Цяла година нищо ,... Абе, вие работите ли нещо в това "легитимно" УС на СФСМВР или само за парите мислите ?
Ей , легитимните , къде ви е прозрачността ? ? ? Да вече сте прозрачни, та чак прозирате.
А, че съм лопата, вярно е, при това толкова голяма, че с едно загребване изхвърли боклука. :lol:
lasthero
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот Бай Ставри » 07 Мар 2010, 23:06

;) Искам да попитам: Длъжностите Технически сътрудник и Журналист / самоосигуряващо се лице/не се ли съвместяват от едно и също лице?
Бай Ставри
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот lasthero » 07 Мар 2010, 23:10

Бай Ставри написа:;) Искам да попитам: Длъжностите Технически сътрудник и Журналист / самоосигуряващо се лице/не се ли съвместяват от едно и също лице?

osata написа:Ако очакваният членски внос е 210 000лв ( както пише по-горе ), то на месец постъпленията се падат по 17500лв. Чувал съм :mrgreen: , че банките дават някакви лихви, да сметнем, че всички пари се харчат, а само тези 17500лв си стоят в сметката, то това са около 1000лв годишна лихва. Аз поне не видях "лихви" в сметките.... а парите в сметката ще са много повече, както и лихвите ;)

Логични въпроси, дано автора на тези документи да Ви отговори ! :lol:
Пожелавам Ви успех и се заредете с търпение, мноооого търпение. :lol:
Последна промяна lasthero на 07 Мар 2010, 23:16, променена общо 1 път
lasthero
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот osata » 07 Мар 2010, 23:13

Сещам се преди година имаше една тема по форумите "Неудобни въпроси към министъра и ръководството" :) Помните ли я?
Спомням си, че отговори там нямаше.
Май идва време на нова тема "Неудобни въпроси към СФС и ръководствАта им? :mrgreen: .
Хайде стига скрито покрито - с много от вас се знаем, нищо лично, но потайностите и скрити и недомлъвки и т.н. карат всеки служител в МВР да си мисли, че го лъжат.
Прозрачността ще реши много голяма част от проблемите в синдиката. Може да съм млад, ама съм прав!!! Дано и в този филм справедливостта възтържествува!
Аватар
osata
КОМИСАР

Мнениеот Lord » 07 Мар 2010, 23:24

Темата е за прозрачност!

Е?!
КОМИСАР

Мнениеот Бай Ставри » 07 Мар 2010, 23:25

lasthero написа:
Логични въпроси, дано автора на тези документи да Ви отговори ! :lol:
Пожелавам Ви успех и се зарадете с търпение, мноооого търпение. :lol:

Прави впечатление и друго. На една част от представените избрани документи от lasthero е написано с ръкописен текст - ПРОЕКТ! Което не означава, че документа е приет и е официален. Не вярвам Ив. Павлов да е в състояние еднолично да приеме бюджета. Такъв прочут юрист и о.р. като lasthero би следвало да знае това много добре, вместо като фокусник да изважда от ръкава и пуска поредните манипулативни димки за папуасите. :lol:
Бай Ставри
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот lasthero » 07 Мар 2010, 23:42

Бай Ставри, ако си бил на ФС ІІ ( тези които са били могат да го потвърдят), Проекта с дата 01.10.2009г. и подписан от Ю.Александров беше приет от части на ФС ІІ , като от него отпадна само заплатата на Председателя на УС и средствата за подръжка на автомобила даден от МВР.
Веднага след като ФС ІІ отказа да гласува , предложената заплата на Председателя на УС, същия спря вписването на решенията на НК от Велико Търново.
Всъщност Председателите на СД и делегатите на ФС ІІ не гласуваха ЗА Стоева , а ПРОТИВ Иван Павлов.
Другото са само празнословия.
И понеже съм юрист , да попитам пак , кога ще бъде проведено заседание на "легитимния" УС от който двама от членовете му са си подали оставките , а един е пенсиониран от МВР ( т.е. не може да е редови член , респективно член на УС) ? Съгласно ЗЮЛНЦ и вписания "лигитимен" Устав на СФСМВР не трябва ли да бъде свикан ФС или НК за избор на членове на УС на освободените места ? Не трябва ли "легитимния" УС да заседава минимум един път в месеца ? (справка ЗЮЛНЦ)
И последно, може ли да видя вече протокол от заседание на "лигитимния" УС, вече цяла година чакам!?!
Особенно държа да прочета онзи протокол на УС на СФСМВР в който са гласувани оперативните 1 000 ( хиляда) лева на месец за Иван Павлов и кои членове на УС са гласували тези разходи. След това и другия протокол за избора на банка която да обслужва СФСМВР, както и офертите от които е избрана точно тази банка!!!
ИЛИ ДА ТЪРСЯ МУТРИ ??? :lol:
lasthero
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот Бай Ставри » 07 Мар 2010, 23:49

lasthero,
На кривата ракета и космоса и пречи! И при теб е така... :mrgreen:
Бай Ставри
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот lasthero » 07 Мар 2010, 23:51

Ей , Бай Ставри и камикадзе , дайте малко прозрачност .... , че нещо много ни е налегнало затъмнение от "лигитимните".
Айде , ПРОЗРАЧНИТЕ !!!
lasthero
младши Полицай
младши Полицай

ПредишнаСледваща

Назад към СФСМВР