ИСКАНЕ ЗА ПРОЗРАЧНОСТ

Синдикална федерация на служителите в МВР

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: ИСКАНЕ ЗА ПРОЗРАЧНОСТ

Мнениеот камикадзе » 07 Мар 2010, 21:49

или....... какво lasthero?!По-скоро би се съюзил с мутри,от колкото да проявиш мъжество и да докажеш на тези,че трябва да предадат служебните/синдикалните/вещи,документи и прочие.
камикадзе
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот камикадзе » 07 Мар 2010, 22:05

lasthero,язък,че си юрист и оперативен!Както пишеш Юри предлага ПРОЕКТО бюджет!Той трябва да се прочете от всички и след това да се гласува.Резултата е известен.Има ли смисъл да се връщаме назад и да забравим какво се случва в момента?!За мен не е проблем да припомня твои мнения преди време,та да видят каква фурнаджийска лопата си,но пак повтарям-в момента положението ни е не е цветущо,благодарение на теб и още няколко души от УС.
Губиш като се връщаш назад,губиш и сега с неадекватните си решения като член на УС!Запомни,че от всичко това най-много губи Федерацията!
камикадзе
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот Бай Ставри » 07 Мар 2010, 22:12

Мисля, че cveteto е свикнала да говори с клишетата използвани в едини други времена и в един друг синдикат. Този на др. Рашев. Доколкото си спомням при учредяването на СФС в устава беше залегнало, че СФС ще защитава правата на ВСИЧКИ служители на МВР. Под всички служители в МВР се разбира : ЛРТП, пожарникари, служители работещи във всички звена и дирекции от системата на МВР, полицаи, граничари, жандармеристи. Извинявам се ако съм пропуснал някои. Проблемите които имат униформените полицаи ги имаме всички ние, които работим в системата наречена МВР. Не мога да разбера, защо „медийната експертка” cveteto не е разбрала точно това, а упорито продължава с клишетата като полицейските синдикати. Един медиен екперт като нея, трябва добре да знае, че такива клишета довеждат до разделение и недоверие в редиците на синдикалните членове и симпатизанти. Освен това такъв прочут медиен експерт би следвало да знае, че като избягва да отговаря на конкретно зададени въпроси, а предпочита да си скрие главата в пясъка като щраус, е неприятна гледка защото главата е в пясъка, но пък стърчи задника...

Не съм аз който трябва да учи медийните екпертки като cveteto ... Тя си знае... Оставям без коментар заканата на Мазнев за изпращането на мутри... Той си знае...
Бай Ставри
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот lasthero » 07 Мар 2010, 22:48

от Бай Ставри » 07 Мар 2010, 21:12 : "Оставям без коментар заканата на Мазнев за изпращането на мутри... Той си знае..."

ЗАКАНА ??? :lol:
lasthero
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот камикадзе » 07 Мар 2010, 23:00

Явно втози сайт може да има прозрачности компютърни познания!
камикадзе
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот lasthero » 07 Мар 2010, 23:05

Тези ПРОЕКТО-БЮДЖЕТИ не бяха ли предложени на ФС ІІ и част от тях не бяха ли гласувани на ФС ІІ ?
Някой обърна ли внимание на датата 01.10.2010г. и подписа на Юри Александров - два дни преди ФС ІІ ? :lol:
Юрист и оперативен , ... ДА ..., но не и тъп...
Между другото, да ви се намира поне един протокол на "легитимния" УС , че да се запозная с него, аз редовия член на на СФСМВР. Много ми е любопитно, как беше определена банката обслужваща СФСМВР , с конкурс или също ви беше спусната свише... ?
Поне с едно решение на "легитимния" УС да се запознаем. Поне едно протоколче да прочетем. Цяла година нищо ,... Абе, вие работите ли нещо в това "легитимно" УС на СФСМВР или само за парите мислите ?
Ей , легитимните , къде ви е прозрачността ? ? ? Да вече сте прозрачни, та чак прозирате.
А, че съм лопата, вярно е, при това толкова голяма, че с едно загребване изхвърли боклука. :lol:
lasthero
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот Бай Ставри » 07 Мар 2010, 23:06

;) Искам да попитам: Длъжностите Технически сътрудник и Журналист / самоосигуряващо се лице/не се ли съвместяват от едно и също лице?
Бай Ставри
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот lasthero » 07 Мар 2010, 23:10

Бай Ставри написа:;) Искам да попитам: Длъжностите Технически сътрудник и Журналист / самоосигуряващо се лице/не се ли съвместяват от едно и също лице?

osata написа:Ако очакваният членски внос е 210 000лв ( както пише по-горе ), то на месец постъпленията се падат по 17500лв. Чувал съм :mrgreen: , че банките дават някакви лихви, да сметнем, че всички пари се харчат, а само тези 17500лв си стоят в сметката, то това са около 1000лв годишна лихва. Аз поне не видях "лихви" в сметките.... а парите в сметката ще са много повече, както и лихвите ;)

Логични въпроси, дано автора на тези документи да Ви отговори ! :lol:
Пожелавам Ви успех и се заредете с търпение, мноооого търпение. :lol:
Последна промяна lasthero на 07 Мар 2010, 23:16, променена общо 1 път
lasthero
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот Lord » 07 Мар 2010, 23:24

Темата е за прозрачност!

Е?!
КОМИСАР

Мнениеот Бай Ставри » 07 Мар 2010, 23:25

lasthero написа:
Логични въпроси, дано автора на тези документи да Ви отговори ! :lol:
Пожелавам Ви успех и се зарадете с търпение, мноооого търпение. :lol:

Прави впечатление и друго. На една част от представените избрани документи от lasthero е написано с ръкописен текст - ПРОЕКТ! Което не означава, че документа е приет и е официален. Не вярвам Ив. Павлов да е в състояние еднолично да приеме бюджета. Такъв прочут юрист и о.р. като lasthero би следвало да знае това много добре, вместо като фокусник да изважда от ръкава и пуска поредните манипулативни димки за папуасите. :lol:
Бай Ставри
младши Полицай
младши Полицай

ПредишнаСледваща

Назад към СФСМВР