Толерантността на пътна полиция

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

КАТ толерира ли нарушенията на байкърите?

Да.
7
32%
Не.
5
23%
Нямам поглед в/у това.
10
45%

Общо гласове : 22

Re: Толерантността на пътна полиция

Мнениеот Lord » 03 Мар 2010, 22:49

Автоконтрольор написа:Толерират ли се нарушенията на мотористите по пътищата според вас ?

Не. Никакви нарушения не се толерират, независимо от МПС-то на нарушителя. Дори и да има случаи, когато е в интерес на работата да не се накаже виновен водач, нали не мислиш, че някой би обяснил тук за какво иде реч! ;)
КОМИСАР

Мнениеот Lord » 03 Мар 2010, 23:15

:D Оса, казах МПС, а не ППС. ;) :P
КОМИСАР

Мнениеот Lord » 03 Мар 2010, 23:31

:P
КОМИСАР

Мнениеот BARETATA » 04 Мар 2010, 04:14

Лично съм имал доста интересни моменти,свързани с мотористи,но те са за споделяне само на лични.Имам приятелчета,доста от тях колеги,които са върли мотористи.Дисциплинирани са и много се дразнят от "аматьорите",тоест комплексарите,които слагат една Обща шаока за всички . Да направим аналог,не е ли така и в МВР - един полицай се издъни,значи всички са такива.От доста години се каня да си купя мотор,ама все пара не мога да заделя за това чудо.Ама защо се залъгвам,я един Джип по-добре.Така стоят нещата,с всичко мои думи и на колегите,става ясно,че няма толерантност,няма подбор,има действие :)
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Deacon Frost » 04 Мар 2010, 16:36

Искам само да вметна в темата и аз :) Половината ми приятели са мотористи, байкъри, камикадзета или както и да ги наречем. Мога с ръка на сърцето да ви кажа, че те дори и грам не се доближават до нещата за които говорите и които споделям. За тях мотора не е нито просто МПС, нито мислят че са опасни на пътя, нито йм пука дали ще ги спрат без документи, понеже половина реално нямат, нито категория в книжката нито на самия мотор. Те страх НЯМАТ от това, че ЕВЕНТУАЛНО ще ги спрат, а тия които могат ЕВЕНТУАЛНО да ги спрат са СИГМА, т.е. как да подчертая...само СИГМА. Мога да продължа да ви разказвам, но ще се загуби смисъла на темата. Аз съм на мнение, че съществува доста голяма безнаказаност към мотористите и това с ръка на сърцето, малко или много попадам в такива среди с мотористи, виждам какво става и на пътя, от колата не слизам по принцип, карам постоянно, а и не съм видял един моторист да трепери до "моторчето" си, докато КАТ му пишат, хубавото актче и му вземат книжката.

П.П. Вечер във Варна на входа на магистралата и на изхода, съответно на двете бензиностанции знаем всички какво става нали. МВР могат да забогатеят от актове само за една вечер ако се мобилизират.
Turbos make torque, torque makes fun.
Deacon Frost
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот BARETATA » 04 Мар 2010, 17:32

С радост ще чакам да Постъпиш в МВР,после ще дискутирам с теб - на драго сърце - това ,което казваш.Но всяко едно мнение е ценно,стига да е в рамките на нормалното и по правилата.
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Deacon Frost » 04 Мар 2010, 18:17

Значи радостта ще е взаимна Барета :lol: ;) . Мисля че съм сигурен какво искаш да ми кажеш, но това не променя фактите, пък и казах половината, не всички, а и това е само в моя кръгозор, пред мен нещата се виждат по този начин, бих искал да променя впечатлението си и че реално се раздават "шамари" на самоубииците. Аз като шофьор ги ненавиждам, ако трябва да съм честен и би трябвало да има драконови мерки за превенция на инциденти с големите кубици. Лично съм заровил един приятел, щото се правеше на състезател и още няколко като него съм йм ходил на свиждания в болницата, а с един дори ходихме да му продаваме мотора...с кеф, но с никой не съм и няма да ходя да си избира мотор, понеже принципно ме ползват наляво надясно за техническите ми познания в областта.
Turbos make torque, torque makes fun.
Deacon Frost
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот Lord » 04 Мар 2010, 20:41

Автоконтрольор написа:Толерират ли се нарушенията на мотористите по пътищата според вас ?

Автоконтрольор
, пуснал си анкета без отговори към въпроса. Измислих ти три, ако не те устройват ми пиши на ЛС.
КОМИСАР

Мнениеот daniela_suzi » 04 Мар 2010, 20:42

Мен лично това може би са единствените на пътя,които ме притесняват най-много.Когато ги подуша,че са на пътя забравям за всякакви предимства и знаци и съм спокойна,когато са далеч от мен.Повечето много безразсъзно карат. :roll:
От всяка ситуация има изход,която не винаги е в желаната от нас посока,но винаги е встрани от гробищата!
Аватар
daniela_suzi
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Автоконтрольор » 05 Мар 2010, 02:07

Lord написа:

Автоконтрольор
, пуснал си анкета без отговори към въпроса. Измислих ти три, ако не те устройват ми пиши на ЛС.

Няма никакъв проблем, даже съм ти благодарен!

ЖИВИ И ЗДРАВИ! ПОЗДРАВИ!
"Хората лъжат, уликите не..." - Д-р Гилбърт Грисъм
Аватар
Автоконтрольор
старши Полицай
старши Полицай

ПредишнаСледваща

Назад към Анкети