Искам само да вметна в темата и аз

Половината ми приятели са мотористи, байкъри, камикадзета или както и да ги наречем. Мога с ръка на сърцето да ви кажа, че те дори и грам не се доближават до нещата за които говорите и които споделям. За тях мотора не е нито просто МПС, нито мислят че са опасни на пътя, нито йм пука дали ще ги спрат без документи, понеже половина реално нямат, нито категория в книжката нито на самия мотор. Те страх НЯМАТ от това, че ЕВЕНТУАЛНО ще ги спрат, а тия които могат ЕВЕНТУАЛНО да ги спрат са СИГМА, т.е. как да подчертая...
само СИГМА. Мога да продължа да ви разказвам, но ще се загуби смисъла на темата. Аз съм на мнение, че съществува доста голяма безнаказаност към мотористите и това с ръка на сърцето, малко или много попадам в такива среди с мотористи, виждам какво става и на пътя, от колата не слизам по принцип, карам постоянно, а и не съм видял един моторист да трепери до "моторчето" си, докато КАТ му пишат, хубавото актче и му вземат книжката.
П.П. Вечер във Варна на входа на магистралата и на изхода, съответно на двете бензиностанции знаем всички какво става нали. МВР могат да забогатеят от актове само за една вечер ако се мобилизират.
Turbos make torque, torque makes fun.