Lord написа:Монк прилича на мен, защото е сниман много след като съществувам аз.Освен това какво му е лошото на Монк, пич та дрънка!
![]()

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata
Lord написа:Монк прилича на мен, защото е сниман много след като съществувам аз.Освен това какво му е лошото на Монк, пич та дрънка!
![]()
jim beam написа:Може ли,някой да ми обясни какво представлява осморката от изпита за физическа годност?
ribaflic написа:http://www.dhr.mvr.bg/Competition/Entrance/No_Primary_teaching/SMO_1273.htm
Първоначално назначаване, категория "Б", външен конкурс, Смолян
Дерзайте колеги
kuka5 написа:Ако не го бях видял, със сигурност щях да ти споря до дупка.
ribaflic написа:Ех, колега, то и аз споря със себе си, че не е истина, ама ето-написано е черно на бяло, само името на кандидата е със симпатично мастило![]()
Сега в Смолян, после и в други градове.
Това е най-елегантният начин да се прескочи категория, защото законът казва-израстването в категория става последователно.С обявяването на конкурса като външен, служител с категория "Г", висше юридическо и стаж 8-9-10 г., може да се яви.И ако спечели-направо категория "Б".
BARETATA написа:Нищо ново под слънцето ,защо се Чудиш,все едно от вчера си в МВР.Ще се оправят нещата
Здравейте.Преди 3 години ме извикаха на разпит в полицията с един приятел,защото бяхме откраднали няколко куфражни платна.Аз признах всичко и всичко завърши само при дознател.Въстанових щетите на ищеца,а човекът каза,че няма претенции към нас.Не сам давал отпечатъци,не съм ходил на дело(то беше прекратено още тогава).Имах само акт от шефа на районното за 100лв.,които платих.Въпроса ми е може ли това да ми попречи,тъй като кандидатствам за работа в мвр(вече сам по средата на конкурса).
osata написа:Приятел ми прати следната тема/въпрос от един форум:
..........Въпроса ми е може ли това да ми попречи,тъй като кандидатствам за работа в мвр(вече сам по средата на конкурса)
![]()
Коментари?
![]()
Назад към Въпроси от граждани, съвети от служители
Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot] и 7 госта