Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

jim beam написа:Може ли,някой да ми обясни какво представлява осморката от изпита за физическа годност?

ribaflic написа:http://www.dhr.mvr.bg/Competition/Entrance/No_Primary_teaching/SMO_1273.htm
Първоначално назначаване, категория "Б", външен конкурс, Смолян
Дерзайте колеги
kuka5 написа:Ако не го бях видял, със сигурност щях да ти споря до дупка.
ribaflic написа:Ех, колега, то и аз споря със себе си, че не е истина, ама ето-написано е черно на бяло, само името на кандидата е със симпатично мастило![]()
Сега в Смолян, после и в други градове.
Това е най-елегантният начин да се прескочи категория, защото законът казва-израстването в категория става последователно.С обявяването на конкурса като външен, служител с категория "Г", висше юридическо и стаж 8-9-10 г., може да се яви.И ако спечели-направо категория "Б".
BARETATA написа:Нищо ново под слънцето ,защо се Чудиш,все едно от вчера си в МВР.Ще се оправят нещата

osata написа:Приятел ми прати следната тема/въпрос от един форум:
..........Въпроса ми е може ли това да ми попречи,тъй като кандидатствам за работа в мвр(вече сам по средата на конкурса)
![]()
Коментари?
![]()

ribaflic написа:Преместеноribaflic написа:http://www.dhr.mvr.bg/Competition/Entrance/No_Primary_teaching/SMO_1273.htm
Първоначално назначаване, категория "Б", външен конкурс, Смолян
Дерзайте колегиkuka5 написа:Ако не го бях видял, със сигурност щях да ти споря до дупка.

Raptor написа:
![]()
![]()
![]()
![]()
Ама това не е прецедент!
И миналата година имаше точно такъв конкурс:
"Първоначално назначаване, категория "Б", външен конкурс" за длъжност зам.-директор !!!

Lord написа:![]()
![]()
Стига, де! Зам.д-р на какво?! Пък и според мен това е допустимо само и единствено, ако в МВР няма човек с ценза, който се изисква, примерно да е стъпвал на Луната или да е Нобелов лауреат два последователни пъти!
![]()
![]()

Назад към Въпроси от граждани, съвети от служители
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта