СФСМВР-ИСТОРИЯ И РЕАЛНОСТ

Синдикална федерация на служителите в МВР

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: СФСМВР-ИСТОРИЯ И РЕАЛНОСТ

Мнениеот малкия » 29 Яну 2010, 14:57

Е, аз бях дотук в тази тема. Писна ми да ми отправят лични обиди и обвинения - при това без никакви аргументи.
Приятно писане на kapandura и приятно четене на останалите.

P.S. Единствено желанието да се придържам към добрия тон и уважението към по-голямата част от участниците във форума не ми позволяват да квалифицирам по подходящия начин повечето от написаното в темата.
Синдикат

Мнениеот dinkovm » 29 Яну 2010, 16:29

малкия написа:Е, аз бях дотук в тази тема. Писна ми да ми отправят лични обиди и обвинения - при това без никакви аргументи.

P.S. Единствено желанието да се придържам към добрия тон и уважението към по-голямата част от участниците във форума не ми позволяват да квалифицирам по подходящия начин повечето от написаното в темата.

Неориентираността на Капандура не е го прави приятен за четене. Дори на против- дразнещ е, но както и да е мерси за пожеланието. И без това ни писна на всички от псевдосиндикат и псевдосиндикалисти и махленските им клюкарства и сплетни.
Аватар
dinkovm
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот Куче » 29 Яну 2010, 18:05

малкия написа:Е, аз бях дотук в тази тема. Писна ми да ми отправят лични обиди и обвинения - при това без никакви аргументи.

До тук си бил в тая темя...така ли? Писнало ти да ти отправят обиди , кой те е обидил бре Вальо?. Освен капандура , че ти каза нещо директно за ВМРО. Не е проблема ВМРО , не е проблема Лъчо...на който му казах ,че ще се стигне до тук, но тогава той летеше в небесата и си мислеше ,че сам ще се справи! Сърдиш се и се правиш на ударен с права лопата...за водача и овчарина ,та аз ти говоря директно в очите без да те виждам. Такъв съм си аз ,такива са и...моите момчета , те не искат празни приказки ....искат дела и пак дела! А те ги няма!
Директно ще ти го кажа....иван Павлов ли е ,Вальо ли е , малкия ли е, Савов ли е, Савовца ли е,....момчетата искат нещо да се свърши за тях. А то има едно голямооо нищоооо до сега!
Искаш да помагаме ? Кажи с какво да помогнем ,няма проблем! Казвай! 8-)
Аватар
Куче
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот monika » 29 Яну 2010, 19:46

kapandura написа:Истината е, че когато бях предложен за член на УС зададох въпрос. Той беше формулиран приблизително така: "Има ли в залата някой, който да стане и да каже в очите ми, че съм бил член на политическа партия?".
Пич ти си лъжец.
Ти заяви, че не си членувал в политическа партия.

Лъчо, аз присъствах като делегат на ИНК и ти знаеш това. Там бяха още 150 човека. Заявявам, че Малкия каза точно думите, предадени от него, каква клетва те гони не знам. Понякога на човек толкова му се иска нещо да е истина, че сам започва да си вярва в него, но има 150 свидетели, приятелю ...
"Ако съдиш хората, няма да ти остане време да ги обичаш" - Майка Тереза
Аватар
monika
Полицай
Полицай

Мнениеот NANIOX » 29 Яну 2010, 20:48

Точно така Мони.............. ;) Хубаво е някой който е бил там да каже,как е било.............
Който иска,може.Който казва че не може,не иска.

http://www.youtube.com/watch?v=fag9c50wJE0

http://www.vbox7.com/play:02526cce
Аватар
NANIOX
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот osata » 29 Яну 2010, 21:01

Хората с какви игри си играят, а ние тука на синдикати си играем :mrgreen:
Хорат се целят със снарядчета, а ние с компроматчета :mrgreen:
Хората бързо си намират един победител, а ни си имаме много :mrgreen:
Но, има едно общо - водата... студената водичка в погледа на хората, които не участват в играта ;)
Наздраве :)
Аватар
osata
КОМИСАР

Мнениеот kuka5 » 30 Яну 2010, 00:02

Капандура, за пореден път се държиш като не нае..на мома, която реве за к.р. На ИНК мълча като женски полов орган, когато беше зададен въпроса от В.Попов индиректно към теб. Изчака да се прибереш във Видин и започна с простотиите, ако се държеше по този начин към мен, щях със сигурност да ти "очукам кюнците". Прекаляваш с простотиите ти, не пренасяй личните си проблеми в отношенията си с другите, защото никой не е длъжен да те търпи.
kuka5
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот Sir Humphrey » 30 Яну 2010, 00:39

Тая тема нещо май мутира...
Аватар
Sir Humphrey
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот osata » 30 Яну 2010, 00:43

Sir Humphrey написа:Тая тема нещо май мутира...

Ами нормално....
То има ли за какво да се говори за СФС :D , засекретено е вече.
Кофти работа, а като се сетя за първата част от заглавието на темата - СФСМВР-ИСТОРИЯ ...... ех, какви времена бяха, какъв ентусиазъм, какви приказки, какви действия, какви желания, какви мечти, какъв пламък имаше в очите.... какви спомени....
Като се сетя и почва много да ме е яд, по-добре да не внезам отношение... за няколко минути докато пиша това и се поядосах...
Аватар
osata
КОМИСАР

Мнениеот kuka5 » 30 Яну 2010, 00:46

Когато някой си избива комплексите на обществено място /а форума е такова място/ и обременява хората с вижданията си, както и когато сипеш обиди, се получават такива неща.
kuka5
младши Полицай
младши Полицай

ПредишнаСледваща

Назад към СФСМВР