Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata
Куче написа:малкия написа:Куче написа:Лично искам да питам ..."малкия". Вале, избран си за председател на СФСМВР на ИНК...така ли е?
Е ти овчарино няма, ли да поведеш това стадо на тучна трева?.
Сега на въпроса. Не се смятам за овчар защото не смятам членовете на СФСМВР за овце. Не ги смятам и за стадо. Имаме много работа за вършене, но се надявам да я вършим заедно.
Хе хе ,защо ме дърпаш за езика пич. Типично по партийски ми отговаряш. И аз така ще ти отговоря...Дела ,дела и пак дела.....водачо!
kapandura написа:малкия написа:kapandura написа:Този човек се закле пред НК, че не е членувал в пол. партия и после го извъртя, че бил член на нещо си, което било регистрирано по друг закон /ВМРО/.
Чудя се дали kapandura може да намери поне един делегат на Извънредната Национална конференция, който да потвърди, че съм се клел по време на конференцията за каквото и да е.
Истината е, че когато бях предложен за член на УС зададох въпрос. Той беше формулиран приблизително така: "Има ли в залата някой, който да стане и да каже в очите ми, че съм бил член на политическа партия?".
Когато задаох този въпрос kapandura стоеше заедно с мен пред делегатите като един от номинираните за членове на УС (което изключва възможността да е спал и сънувал, че съм се клел).
Единственото логично обяснение за мълчанието на kapandura (доколкото след въпроса ми той мълча заедно с останалите делегати) е, че към 19.12.2009 г. kapandura не е разполагал с информация за членството ми във ВМРО навремето. Аз обаче имам впечатлението, че действията (и бездействието) на kapandura не винаги са логични. Може пък и да бъркам, знам ли...
Нямам повече въпроси към теб.
Все пак благодаря за отделеното време.
SFS написа:SFS написа:малкия написа:Напълно е възможно резултатът от мача да е именно такъв, какъвто казваш.
Имаш ли предложения?
Защо позволявате на ЦЦ и ББ да ви хапват лаврите и си правят пиар на тяхната сметка със заслугите на членове на синдиката. не го позволявайте...това е важно и трябва да се знае от обществеността. Така когато тези си заминат успехите ще си заминат с тях и пак полицая ще е гол в активи пред хората. Променете тази порочна практика и успехи от членове на синдиката да се записват ако не е желателно на името на синдикалиста то задължително на организацията. ББЦЦММ това са временни явления СФС е вечна
Чакам отговор!?!?!?
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта