СФСМВР-ИСТОРИЯ И РЕАЛНОСТ

Синдикална федерация на служителите в МВР

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: СФСМВР-ИСТОРИЯ И РЕАЛНОСТ

Мнениеот SFS » 27 Яну 2010, 23:46

Вие май не сте се били като малки и като големи като гледам...
Победата се дава само каогато се откажеш от боя...до тогава и най смления може да нокаутира привидно победителя..
Ревизор - Одитор

"Комунистът е семе от дявола.Трудно ще бъде изкоренено".
Аватар
SFS
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Местоположение: Земята,С.Америка,Канада, Квебек,Монтреал, Ласал H8R 2Z4

Мнениеот NANIOX » 27 Яну 2010, 23:52

Според мен,към всички дето обявиха СФС,ЗА НОКАУТИРАНО....................
Който иска,може.Който казва че не може,не иска.

http://www.youtube.com/watch?v=fag9c50wJE0

http://www.vbox7.com/play:02526cce
Аватар
NANIOX
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Бай Ставри » 27 Яну 2010, 23:55

Raptor написа:... А конкретните подробности са не толкова в конкретните хора, в конкретното СФС, а по-скоро боричканията между претендентите за УС-то на СФС-то! И естествено се стига до борбата, за това кой да бъде признат за по-по-най-активен и по-по-най-заслужил активен борец против ... сещате се какво....

В тази част съм съгласен. ;) Тук е скрит ключът от палатката. Кой е по-по-по активен борец.
:mrgreen: Дори мога да кажа, че един от сегашните "активни борци" на първия или втория протест(това няма чак такова значение) се беше се появил маскиран с тъмни очила шапка тип "идиотка" и увит в шалове, та и майка му сигурно нямаше да го познае. :mrgreen: Много старателно избягваше камери и фотоапарати.
Сега този същия е един от най-гласовитите "активни борци" по някои форуми и Интернет , пръв борец за синдикални правдини и сега, чат пат се мярка по телевизията в качеството си на член на УС... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Бай Ставри
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот kapandura » 28 Яну 2010, 00:07

00
Последна промяна kapandura на 14 Апр 2010, 00:31, променена общо 1 път
kapandura
MASTER

Мнениеот kapandura » 28 Яну 2010, 00:09

00
Последна промяна kapandura на 14 Апр 2010, 00:31, променена общо 1 път
kapandura
MASTER

Мнениеот kuka5 » 28 Яну 2010, 00:12

Реалността в СФС е следната: По една или друга причина има хора, които са извън УС, ФКК и др. и това не им се харесва. Типично за хора с отрязани амбиции, гонили лични интереси започват подривна дейност с всички и особености- омаскаряване, хвърляне на кал, обиди и т.н. Парадирайки с предаността си към каузата и това, че едва ли не от тях е започнало всичко и с тях ще свърши, но не би. Определението е само едно-предателство/ Юда /. Първо докажете, че сте мъже в истинския смисъл на думата и си дайте равносметка, че вината може и да си е във вас самите и причината за падението ви може и да заради това, че просто НЕ СТАВАТЕ.
Всяка прилика със събития и лица не е случайна.
Капандура бъди жив и здрав и се отдай на други занимания, най- вече се занимай със себе си.
kuka5
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот kapandura » 28 Яну 2010, 00:16

00
Последна промяна kapandura на 14 Апр 2010, 00:32, променена общо 1 път
kapandura
MASTER

Мнениеот kapandura » 28 Яну 2010, 00:25

00
kapandura
MASTER

Мнениеот kapandura » 28 Яну 2010, 00:39

00
kapandura
MASTER

Мнениеот малкия » 28 Яну 2010, 00:50

kapandura написа:Този човек се закле пред НК, че не е членувал в пол. партия и после го извъртя, че бил член на нещо си, което било регистрирано по друг закон /ВМРО/.

Чудя се дали kapandura може да намери поне един делегат на Извънредната Национална конференция, който да потвърди, че съм се клел по време на конференцията за каквото и да е.
Истината е, че когато бях предложен за член на УС зададох въпрос. Той беше формулиран приблизително така: "Има ли в залата някой, който да стане и да каже в очите ми, че съм бил член на политическа партия?".
Когато задаох този въпрос kapandura стоеше заедно с мен пред делегатите като един от номинираните за членове на УС (което изключва възможността да е спал и сънувал, че съм се клел).
Единственото логично обяснение за мълчанието на kapandura (доколкото след въпроса ми той мълча заедно с останалите делегати) е, че към 19.12.2009 г. kapandura не е разполагал с информация за членството ми във ВМРО навремето. Аз обаче имам впечатлението, че действията (и бездействието) на kapandura не винаги са логични. Може пък и да бъркам, знам ли...
Синдикат

ПредишнаСледваща

Назад към СФСМВР