Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata
oto skorzeni написа:Не съм чувал за този случай,но да се вързва въжето за рапел за кораба е голяма глупост,никога не сме го правили това,въжето е по-дълго и по-тежко в долния си край,и водещия го държи докато се спусне следващия,който го поема и т.н.След парашутния скок това е най-якото изживяване,макар и кратичко.Хеликоптерите на флота се броят на пръсти,за възраст няма да говорим,първият път като се качих беше голям стрес,всичко трещеше и скърцаше,имах чувството,че ще паднем всеки момент.Но пък пилотите ни са суперпрофесионалисти и си знаят техниката.Все пак мисля,че това е част от военния фолклор.
Police написа:Един въпрос може ли някой да ми каже от къде мога да си поръчам книгата за "червените барети".
osata написа:Като завършиш училище се ориентирай да станеш полицай, а после ако имаш качества и желание можеш да се преместиш.
Когато има конкурс, подай си документите и така. Има цяла папка за постъпване на държавна служба в МВР - viewforum.php?f=36
А сега ще ти пожелая успех в учението, за другото има време
ponex написа:...
За редови полицай ли имаш предвид (като тези които патрулират по улицата) защото тяхната работа не ме блазни много
Назад към Полицията в България
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта