Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata
ТРЕЗОР написа:Божеее, колко мъка има при тебе Ленчееее.....изглежда скоро не си била с .....мъж.....Имаш нужда
dsuzunov написа:Ееее, аман бе!
А стига сте се лигавили и двамата!
Кой крив, кой прав, ние с вас няма да разберем.
Ще разберем до толкова, до колкото ще позволят да разберем.
Дали заради нечии авторитет, дали за "измиване на ръцете".
А истината е там някъде, на онази улица, в онази нощ... и не е такава, каквато ни убеждават че е.
Поне, за мен не е.
малкия написа:А, не, Мите.
Държа да отбележа, че някои от тия плужеци - ако им се наложи - може да спретнат по-читаво досъдебно от някои колеги на Ленчето.
Държа да отбележа още, че лафът "ние ги хващаме, те ги пускат" до известна степен черпи основания от действията (и бездействията) пак на някои нейни колеги. Подчертавам - на някои. Не всички са такива, но с "компетентността" на някои от тях станахме за смях не по-малко, отколкото "със затлъстeли полицаи в униформи, с увиснали тумбаци да се разкарват по улиците и да уронват престижа на МВР с идиотските си действия". Да, бе - няма нито един разследващ, дето с идиотските си действия не е уронил престижа на МВР. Ама това го разправяй на някой хамериканец, който не знае що е то разследващ полицай и има ли почва в България...
Искаш ли и имена да цитирам, Ленче? Пусто е открит форум, а то си ме дърпа дяволът за езика...
Щото ако ти гледаш видео и екстраполираш, аз мога да изредя имена на разследващи, дето не е трябвало да ги допускат на пушечен изстрел до системата. Ама понеже не искам да цитирам имена, не говоря, че се е напълнило със селски чобани и в Досъдебното, които позорят МВР не по-малко от униформените.
efektive написа:Леле мале!
Елена, петнадесет години бях дознател, като наистина годините са толкова, защото бях денонощно на разположение. Не стотици, а хиляди случаи от ветрилото на НК преминаха през сърцето ми, главата ми, папките ми, но въпреки това не успях да усвоя езика ти и нивото на твоето отношение към колегите.
Ако в организъм един орган си повярва, че е по-висш от друг орган и се отрече от него, този организъм умира. Има и болни организми, но тогава всички негови органи се мобилизират, а не се псуват и лека-полека оздравяват.
Дори и най-гениалният мозък има нужда от обикновен пикочен мехур.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта