Какъв е смисълът от „Facebook“...

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Какъв е смисълът от „Facebook“...

Мнениеот clearly » 16 Апр 2012, 16:25

Матейко Получих нов повод за отчаяние! Както и хубав повод да си налея една бира. Между другото, какво е това Фацебоок?

Strange написа:Допускам, че е книга с лица. Което значи, че ако се интересуваш от нечия друга част на тялото, няма да намериш смисъл там. Ай наздраве

clearly-И тъй като Животът е като книга и участниците в нея правят само различните глави,следва,че ако някой от тях реши да вкара противоположен пол в нова такава ,винаги ще намаре начин да го привлече в нея . ;)И като го направи виртуално , от там насетне е лесно на по -късен да докосне реално част на тялото която го интересува

Strange написа:
clearly написа:... следва,че ако някой от тях реши да вкара противоположен пол в нова такава ,винаги ще намаре начин да го привлече в нея . ;)

Любовта е там, където я срещнеш. Глупаво е да я търсиш. — от „Фарс или никога вече самота“ Кърт Вонегът

Strange" за бъдеще ако решиш да ми опонираш по каквото и да е било моля ,не вади думите ми от контекста както ти е угодно.
Аватар
clearly
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Strange » 16 Апр 2012, 16:40

Clearly, reagirah spored moeto vyzpriqtie na napisanoto. Ako sym te razbrala greshno - obqsni. Nali zatova sme vyv forum.
Ako narisuvam krygche na list hartiq, s ideqta che e topka, trqbva li da se gnevq na vseki, vidql v nego gevrek, chiniq ili luna?

PS Izvinqvam se na vsichki za latinicata dnes - slujebniqt kompiutyr nqma kirilica.
Понякога всичко, от което човек се нуждае, е нова гледна точка.
Strange
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Lord » 16 Апр 2012, 17:23

Strange написа:PS Izvinqvam se na vsichki za latinicata dnes - slujebniqt kompiutyr nqma kirilica.

Баси и компютъра, по-логично ми се струва да нямаше латиница... :roll: ... да не пишеш от новооткритото бюро на ДЕА или караулката пред Хамериканското посолство? :P :)
КОМИСАР

Мнениеот Strange » 16 Апр 2012, 17:49

Spored men, zaradi nachina na uputreba, vyprosnata mashina e evoliuirala do izkustven intelekt. I tyi kato po definiciq tova q doblijava do choveshkiq mozyk, zapochvat da sa i prisyshti choveshkite poroci. Dnes, zaradi lipsata na nachalnici, e reshila da skatae 4 bukvi.
Za utre e planirana bitka s admina. Zalozite veche se priemat. :)
Понякога всичко, от което човек се нуждае, е нова гледна точка.
Strange
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Kali » 03 Май 2012, 21:31

Да запалим по една пред фейса, а? ;) :P

Изображение
Kali
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот clearly » 11 Май 2012, 10:10

Изображение
Фейса отваря собствен магазин за приложения. В техния App Center потребителите могат да намерят безплатни и платени версии на различни от популярните приложения за стандартната версия на Facebook, както и HTML5 заглавия, които ще могат да се ползват през мобилното приложение на социалната мрежа. App Center ще стане достъпен през следващите седмици и ще може да се ползва през уеб браузър или през официалните приложения на Facebook за iOS и Android, а авторите на софтуер могат отсега да подготвят своите предложения и да ги направят съвместими с изискванията на компанията.Представител на компанията споделя с Venture Beat, че App Center няма за цел да се конкурира с App Store или Google Play Store, но пък за сметка на това Facebook може да успее да изпревари Apple и Google, като осигури магазин за премиум HTML5 приложения. Засега фокусът на проекта е да предоставя на потребителите основно достъп до софтуер, който е интегриран с Facebook. Авторите на софтуер, които искат да участват в тестовете с платени приложения, могат вече да се запишат, а крайните потребители ще трябва да почакат още малко. https://developers.facebook.com/blog/po ... pp-center/
Аватар
clearly
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот clearly » 13 Май 2012, 14:10

Изображение
Wikipedia: Аз знам всичко!
Google: Аз намирам всичко!
Facebook: Аз знам всички!
Internet: Без мен вие сте нищо!
Електричеството: Мечтайте си
Господ: Тихо чада мои
Чък Норис : Що, проблем ли има ?
Аватар
clearly
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Валентина » 14 Май 2012, 22:52

http://news.bgnes.com/view/1004968

Насладата от Фейсбук наподобява тази при секс

Изображение

Публикуването на съобщения във Фейсбук и останалите социални медии доставя силна наслада на мозъка, каквато получаваме при хранене и секс, откри проучване на Харвард.

Изследване на двама невролози установи, че "себеразкриването" в Интернет създава мозъчни сигнали, които наподобяват допамина – химикалът, който се отделя при удоволствие или при очакване на награда.

Според учените, мнозинството от хората отдават от 30 до 40% от думите си, за да "информират околните за собствените си субективни преживявания". Но в социалните медии варира около 80%.

Те също така изтъкват, че "хората разкриват себе си с такова желание, тъй като за тях това е събитие с истинска стойност. Подобно на първичната наслада от хранене и секс".

"Хората са мотивирани да разпространяват продуктите на умовете си. Възможностите пред един човек да разкрие мислите си би трябвало да се изживяват като силна форма на субективна награда", гласи заключението на Даяна Темир и Джейсън Мичъл от Харвард. /АФП

Вашингтон / САЩ
Аватар
Валентина
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот clearly » 20 Май 2012, 11:31

Ако не бе „Facebook“нямаше да разберем ,че основателят му и главеният изпълнителен директор Марк Зукърбърг се ожени за дългогодишната си приятелка Присила Чан.Он обяви това в личната си страница като публикува снимка и ,,ъпдейтва" семейния си статус на "женен''.Честито на младоженците ! Новината бе съобщена преди 7 часа и 543 019 потребители са я харесали и част от тях са я коментирали към тоя момент .
Изображение
Аватар
clearly
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Матейко » 25 Май 2012, 18:04

clearly написа:Ако не бе „Facebook“нямаше да разберем ,че основателят му и главеният изпълнителен директор Марк Зукърбърг се ожени за дългогодишната си приятелка Присила Чан...

И без фейсбук един мой колега, който не може да различи компютър от паница боб чорба, знае всички оженени, разведени, изневерили и дори малкото неизневерили в околията. Знае кой каква ракия е сварил, знае кой какви обувки си е купил, както и кога са му се разлепили. Знае кой има гастрит, кой хемороиди, кой кога си е обърсал или необърсал носа. Знае кой какво знае и кой какво не знае. Всичко знае за всички от околията, само за фейсбук не знае. Но и самият фейсбук нищичко за него не знае. Моят колега също наскоро се ожени за дългогодишната си приятелка..., уф, забравих й името. Но аз съм сигурен, че колегата го знае. Така че тук при нас няма смисъл от Facebook. Всички се обръщат към моя колега. :)
Матейко
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

ПредишнаСледваща

Назад към Извън темите