Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata
Re: Алабализми...clearly » 25 Юли 2012, 09:47
A oще по жалко е ,че не вникнахте какво всъщност исках да ви кажа за номинала ,като ви визирах между другото нещо с което навлязох в личното си пространство.Що се касае до това,че някой си искали да притежвата повече пари отколкото имат ,това не е проблем.Държавата след 89г е дала възможност всеки сам да си избира .На който не му изнасят бюджетните заплатите на държавен служител ,начина е напуска и се ориентира към частният бизнес.Но май не ви стиска защото там се иска д... И въобще не съм съгласна ,че видите ли съм парадирала някакво надмощие .Когато не познавате насрещният човек не е редно да си правите каквито и да е било заключения където и да е било .Що се касае до това което Strange написа.
,Жалко, че не всичко се купува с пари, нали '
clearly.,'моята гледна точка е ,че с пари не се купува само здраве ,което е най важното . .Имали го човек всичко на тоя свят се постига вкл.и пари .но се иска воля и упоритост,а не мрънкане.
Хела написа:А колко струва това, да има някой, който да е останал докрай, за да ти подаде чаша вода, когато вече си стар и на легло?
clearly написа:"Хела"само не мога да разбера ...
clearly написа:Но май не ви стиска защото там се иска д... И въобще не съм съгласна ,че видите ли съм парадирала някакво надмощие .Когато не познавате насрещният човек не е редно да си правите каквито и да е било заключения където и да е било .
... моята гледна точка е ,че с пари не се купува само здраве ,което е най важното . .Имали го човек всичко на тоя свят се постига вкл.и пари .но се иска воля и упоритост,а не мрънкане.
Strange написа:Имам обаче едно чудене. Не му ли се казваше мрънкане на вечната опозиция на сегашното статукво? Да тролиш де що има виртуална трибуна с негативни мнения за управлението на страната и особено за враг № 1 – МВР? Докато си седиш удобничко на стола вкъщи. Е, сигурно съвременната Жана д’Арк така разбира борбата...
m-r_Vekilski написа:Дами, каня ви в ,,КУХИЯТЪ КРАК,,.
Питиетата са за моя сметка, а мезетата на половин цена за вас
MaverickBg -Такива като теб, които само реват, видиш ли колко е зле положението в България, всъщност хич не са за оплакване и на тях много, много внимание не им се обръща.
.трябва да си благодарна на някои хора, че все още ти позволяват да се изказваш патетично от тази трибуна.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта