Алабализми...;-)

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Алабализми...;-)

Мнениеот Хела » 25 Юли 2012, 09:54

А колко струва това, да има някой, който да е останал докрай, за да ти подаде чаша вода, когато вече си стар и на легло?
Аватар
Хела
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот clearly » 25 Юли 2012, 11:45

clearly » 25 Юли 2012, 09:47
A oще по жалко е ,че не вникнахте какво всъщност исках да ви кажа за номинала ,като ви визирах между другото нещо с което навлязох в личното си пространство.Що се касае до това,че някой си искали да притежвата повече пари отколкото имат ,това не е проблем.Държавата след 89г е дала възможност всеки сам да си избира .На който не му изнасят бюджетните заплатите на държавен служител ,начина е напуска и се ориентира към частният бизнес.Но май не ви стиска защото там се иска д... И въобще не съм съгласна ,че видите ли съм парадирала някакво надмощие .Когато не познавате насрещният човек не е редно да си правите каквито и да е било заключения където и да е било .Що се касае до това което Strange написа.

,Жалко, че не всичко се купува с пари, нали '

clearly.,'моята гледна точка е ,че с пари не се купува само здраве ,което е най важното . .Имали го човек всичко на тоя свят се постига вкл.и пари .но се иска воля и упоритост,а не мрънкане.

Хела написа:А колко струва това, да има някой, който да е останал докрай, за да ти подаде чаша вода, когато вече си стар и на легло?

"Хела"само не мога да разбера защо за теб всичко се измерва в пари?Мнението ми касаеше по какъв начин човек може да си изкарва пари ,а не да мрънка ,че видите ли не му стигали .А и ясно написах ,че има ли човек здраве [b]всичко на тоя свят се постига вкл.и париИ бъди сигурна ,че ако доживея годините които ти имаш предвид ,ще има кой да ми подаде чаша вода.Когато си благороден и близките ти около теб са такива .Тоест близките ни покрай всеки един са като огледалото , ако им се усмихнеш и те ще ти отвърнат с усмивка.
Аватар
clearly
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Хела » 25 Юли 2012, 14:03

clearly написа:"Хела"само не мога да разбера ...

Да, да, виждам. Ама, няма проблем. И аз трудно разбирам кохерентната ти мисъл, а пък се имах за интИлигентна, щот знам английски. То явно тука никъв език няма да ми свърши работа.
Аватар
Хела
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Strange » 25 Юли 2012, 14:53

clearly написа:Но май не ви стиска защото там се иска д... И въобще не съм съгласна ,че видите ли съм парадирала някакво надмощие .Когато не познавате насрещният човек не е редно да си правите каквито и да е било заключения където и да е било .

... моята гледна точка е ,че с пари не се купува само здраве ,което е най важното . .Имали го човек всичко на тоя свят се постига вкл.и пари .но се иска воля и упоритост,а не мрънкане.

Хела, аз също съм от вечно неразбралите. Но тук имах кратък проблясък и ще го споделя – дано ти помогне в превода: цветният текст важи само ако някой изкаже мнение, което не е угодно на клиърли. Защото на Нея е позволено да прави заключения за непознати без да знае как живеят, на колко хора помагат и от какво са се отказали, в името на друго. Защото от всичко възможно на този свят, човек трябва да избере кое е важно за него. Аз не видях мрънкане в закачливите картинки на Кали. Но Тя веднага го забеляза и заключи, че и липсва дупе. /в друга тема това беше опровергано, ама да не се отклонявам/ :)
Имам обаче едно чудене. Не му ли се казваше мрънкане на вечната опозиция на сегашното статукво? Да тролиш де що има виртуална трибуна с негативни мнения за управлението на страната и особено за враг № 1 – МВР? Докато си седиш удобничко на стола вкъщи. Е, сигурно съвременната Жана д’Арк така разбира борбата...
Понякога всичко, от което човек се нуждае, е нова гледна точка.
Strange
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот m-r_Vekilski » 25 Юли 2012, 15:04

Дами, каня ви в ,,КУХИЯТЪ КРАК,,.
Питиетата са за моя сметка, а мезетата на половин цена за вас ;)
771 -"1300 години България" Изображение
Изображение
собственик на "кухиятЪ крак"
Аватар
m-r_Vekilski
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Хела » 25 Юли 2012, 16:43

Strange написа:Имам обаче едно чудене. Не му ли се казваше мрънкане на вечната опозиция на сегашното статукво? Да тролиш де що има виртуална трибуна с негативни мнения за управлението на страната и особено за враг № 1 – МВР? Докато си седиш удобничко на стола вкъщи. Е, сигурно съвременната Жана д’Арк така разбира борбата...

Изображение

Жана д’Арк, my ass. Изображение
Знам те аз, че си наясно, че хората се делят на такива, дето знаят кой е Чомски, и такива, дето той описва. Признай си, интересно става от време на време. Изображение
Аватар
Хела
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Хела » 25 Юли 2012, 16:52

m-r_Vekilski написа:Дами, каня ви в ,,КУХИЯТЪ КРАК,,.
Питиетата са за моя сметка, а мезетата на половин цена за вас ;)

:roll:
Аватар
Хела
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот MaverickBg » 25 Юли 2012, 17:34

Здравейте. Ще си позволя да кажа няколко думи за моя идол във форума. Това е политолога, полиглота, специалиста по тероризъм, контратероризъм, военна стратегия и т.н. и т.н., има още доста титли, но ще ги спестя. Не, това не е Господ, това е вездесъщата clearly. Позволявам си да се обърна директно към нея - Кле (нали може да ти казвам Кле), така ли не можа да се усетиш, че отдавна си дотегнала на хората тука с глупостите, които пишеш по всякакви теми. И вместо постоянно да казваш колко криви и грешни са другите, вземи се погледни ти какво представляваш и къде се намираш.
Такива като теб, които само реват, видиш ли колко е зле положението в България, всъщност хич не са за оплакване и на тях много, много внимание не им се обръща. А пък постоянните ти тънки обиди и намеци видиш ли, че ти си над останалите във форума, просто няма какво да ги коментирам - трябва да си благодарна на някои хора, че все още ти позволяват да се изказваш патетично от тази трибуна.
Но вместо едно "мерси", от теб струи само отрицателна енергия (която виждам, че колегите я превръщат в насмешка).
Спирам толкова, че пак много внимание ти отделих.
По - добре да мълчиш и да изглеждаш като идиот, отколкото да проговориш и разсееш всички съмнения.
Аватар
MaverickBg
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот clearly » 25 Юли 2012, 18:30

MaverickBg -Такива като теб, които само реват, видиш ли колко е зле положението в България, всъщност хич не са за оплакване и на тях много, много внимание не им се обръща.

Такива като мен реват ,защото ....има за какво .И май забравяш ,че ние издържаме държавни служители.Защото ако ни нямаше нас, нямаше да има пари в бюджета от където се плащат заплати вкл. и вашите .Що се касае до това ,дали съм над останалите от форума,няма такова нещо .Същият е създаде за да може всеки да си изказва по същество гледната точка.Така като гледам някой от вас ,че и в работно време освен да си чешат езиците в ,,ала бала'' ,в други раздели май и не дискутират .Опс сетих се и да ме нападат, защото мисленето ми е по- различно от тяхното.
.трябва да си благодарна на някои хора, че все още ти позволяват да се изказваш патетично от тази трибуна.

Относно благодарността към някой хора ,че все още ми позволяват да се изкавам ,това е показателно ,че същите са принципно стабилни хора ,които не се влияят от мнениятa на някой съфорумци .И да благодарна съм на администратора и модераторите ,че си гледат съвестно работата.
Аватар
clearly
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот policeofficer » 25 Юли 2012, 18:56

clearly, кефиш мацко, щи звънна.... :oops:
policeofficer
старши Полицай
старши Полицай

ПредишнаСледваща

Назад към Извън темите