малкия написа:dakota_ написа:Грешиш, синдикален член съм, членувам в синдикат и една партия и един синдикат за цял живот ми стигат![]()
Командировките по турската граница ще продължат до отпадане на необходимостта от тях!
Необходимостта може да отпадне, ако министерството реши да назначи и обучи служители за охрана на ДГ или спре потока от пришълци и се прецени,че гранична полиция може да се справи с наличният ресурс да охранява ДГ. До тогава командировки ще има, независимо дали това се харесва на синдикатите, независимо дали се трупа извънреден труд!
На който не му харесва горното има различни вариантиМоже да се оплаче на мама си и тате си, може да плаче по форуми, може да си бие пръта и да ходи да работи по специалността си на друго място...има и други варианти, но не са за публичен форум
Не може и не трябва като се изправите пред микрофон да говорите от името на ВСИЧКИ служители в МВР!
Мнозина от вас като се изправят пред микрофон забравяте да кажете, че говорите от името на синдикалните си членове / и то не на всички/ и говорите от името на всички... Получава се нещо от сорта - Ние Борис III Цар на Българите![]()
Твоя работа е да се съберете отново и да вземете да си уточните мерника, щото се излагате! Едни искате мама, други искате тате... Едни искате г-жа Бъчварова да подаде оставка, другите казват, че никой не ви е упълномощил да искате оставката на г-жа Бъчварова и се получава една работа, не ми е работа, как'Сийке
Е, тогава отправяй въпросите си към ръководството на синдиката, в който членуваш.
Лично аз никога не съм говорил от името на ВСИЧКИ служители на МВР - за това наистина не съм упълномощен. Допускам, че някой може и да има амбиции да се изказва в стил "Ние, Борис...". Даже знам имената на някои, които трябваше да си отидат от нас по повод, близък до тоя.
Дали ще се съберем отново, дали ще си "уточняваме мерника" и подобни зависи до голяма степен от тези, които са ни упълномощили да говорим от тяхно име - предполагам, че е така и в синдиката, в който членуваш.
И докато не излизам встрани от това, за което съм упълномощен, няма как да държа сметка за това, което казват другите.
Вальо, ние с теб сме на едни години. Не те съдя, че се събираш с курви, лошо е, че се договаряш и вярваш на *урви. Като гледаш кои хора са в ръководството на двете отломки от СФС наричащи се синдикати, не можа ли да видиш колко *урви има сред тях и да не се връзвате на общ протест. Как ти звучи това:
По-лошото е,че след протестите в петък и събота, в неделя по ТВ"Европа" и други чувам нещо различно, заявеното от Валентин Попов предните дни. Вальо,синдикалните организации имахме обща позиция и не е редно да казваш друго,без наше съгласие. Никъде не сме заявявали,че искаме оставката на Бъчварова.
Постави се на мястото на страничен човек, който не знае, че преговаряте и се договаряте с *урви, какво ще си помисли.
Ще си помисли, че образно казано не сте добре с главите и не знаете какво искате!
С тези хаотични и безпредметни действия объркахте дори собствените си синдикални членове!