В пресата за МВР...

Преса и коментари

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: В пресата за МВР...

Мнениеот Елена » 28 Апр 2015, 00:03

dsuzunov написа:Сегашния "голобрадко" още не е пораснал и се държи като тинейджър. Да фучиш със 120-130 в града, ей така, от детски келешлък, сериозно ли е?
И само не ми опонирай Еленке, че едва ли житейския ти път е колкото моя шофьорски стаж!

Това е сериозно нарушение на ЗДвП и щом е засечен да се движи с такава скорост из града,значи трябва да се вземат сериозни мерки срещу него. Начина го знаеш по-добре от мен - рапорт до Любомир Рашков и да вземе отношение. Още повече,че в случая ти не си анонимени и може да бъдеш свидетел при съставянето на АУАН.
За мен това е начина да се изчисти МВР от келеши в униформи препускащи с такава скорост из града,от самозабравили се началници милиционери и склонни към корупция полицаи.
Елена
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот Елена » 28 Апр 2015, 10:12

Погнаха и КАТ - Велико Търново. Разследват шефа му

Разпоредена е вътрешна проверка на цялостната дейност в КАТ във Велико Търново по зачестили сигнали за нередности. Това потвърди пред "Труд" директорът на Областната дирекция на МВР в старата столица Илиян Личев.

"Има данни, че Пътна полиция е превърната в частна фирма. Преди около месец съм разпоредил комплексна проверка, която трябва да приключи до две седмици и след това ще коментирам", заяви Личев.

Част от жалбите, които са причина за разследването са за "игри" с еднакви номера за автомобили.

В момента началникът на КАТ в болярския град Николай Иванов е в болничен след като получил хипертонична криза. "Не знам какъв е поводът за проверката", каза лаконично 57-годишният Иванов, който е с 29 г стаж във ведомството.

Почнат ли проверка срещу някой шеф за корупция и нарушения в работата му,веднага като по план получва хиперточнична криза и излиза в болнични да лежи и да слухти дано му се размине. Този човек като е с такива здравословни проблеми и е на 57 годишна възраст с 29 год. стаж в МВР трябва да го освободят да си гледа пенсията. Чичката наближава 60 години,работата в МВР изхабява,за него е добре да си гледа здравето. Иначе заигравки с еднакви номера навсякъде има. Шефчетата търгуват с тях и си подсигуряват връзки и дивиденти,а има прости правила за избор и заплащане на такива номера. Гнусна история,гражданите се гнусят от такива евтини селски номерца въртени от чичковци в униформи с увиснало дъно,които трябва да си гледат здравето и вече да са пенсионери по ЗМВР!
Елена
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот кпц » 28 Апр 2015, 16:18

Шефът на Гранична полиция е отстранен
http://dnes.dir.bg/news/granichna-polit ... 59787?nt=4
Що ли изобщо го преназначиха след Пенов?
Трябваше и двамата след случая в Средец да ги уволнят дисциплинарно.
кпц
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот сигма3 » 28 Апр 2015, 16:32

Елена написа:Друг да им чете присъдата. Пиша си с един колега полицай от Германия. В Германия .........

Ако вземем да сравняваме Германия и България,свят ще ти се завие:)))
сигма3
Полицай
Полицай

Мнениеот dakota_ » 28 Апр 2015, 17:08

кпц написа:Шефът на Гранична полиция е отстранен

Аз се питах също като теб,защо преназначиха Милен Пенев,а не го уволниха след случаят в Средец.
За Захарин Пенов съм на коренно различно мнение,много добър професионалист,познавам го лично и се подписвам под това,което казвам. Не трябваше да подава оставка,защото вината за случилото се беше точно на Милен Пенев!
dakota_
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Елена » 28 Апр 2015, 17:20

сигма3 написа:
Елена написа:Друг да им чете присъдата. Пиша си с един колега полицай от Германия. В Германия .........

Ако вземем да сравняваме Германия и България,свят ще ти се завие:)))

Така е :) ама нали излезат синдикатите по медиите,заговорим се помежду си и почваме да сравняваме заплатите,социалните придобивки,стандарта на живот :) Стане ли дума за честност,неподкупност и други ценности на полицаите в ЕС и се оказва,че ние сме на опашката,а искаме да се мерим с тях и да ни уважават като тях :)
Елена
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот Елена » 28 Апр 2015, 17:26

dakota_ написа:

Аз се питах също като теб,защо преназначиха Милен Пенев,а не го уволниха след случаят в Средец.
За Захарин Пенов съм на коренно различно мнение,много добър професионалист,познавам го лично и се подписвам под това,което казвам. Не трябваше да подава оставка,защото вината за случилото се беше точно на Милен Пенев!

Ами да,за пореден път се убеждавам,че имаш перде на очите,може да е от възрастта ;) Да оставят Захарин Пенов,които го обявиха за сътрудник на ДС да ръководи Гранична полиция. С какво луице,ще се среща с международните партньори,като е бил сътрудник на ДС. Какво доверие може да имат в такъв човек от ЕС. Пенов е комунист до мозъка на костите си,промит мозък от БКП не трябва да ръководи Граничната полиция на РБ. Хора,които са били с червени партийни билети на БКП не трябва да служат повече в полицията!
Елена
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот dakota_ » 28 Апр 2015, 17:46

Елена написа:
dakota_ написа:

Ами да,за пореден път се убеждавам,че имаш перде на очите,може да е от възрастта ;) Да оставят Захарин Пенов,които го обявиха за сътрудник на ДС да ръководи Гранична полиция. С какво луице,ще се среща с международните партньори,като е бил сътрудник на ДС. Какво доверие може да имат в такъв човек от ЕС. Пенов е комунист до мозъка на костите си,промит мозък от БКП не трябва да ръководи Граничната полиция на РБ. Хора,които са били с червени партийни билети на БКП не трябва да служат повече в полицията!

Елена,ще те помоля обезателно да отидеш на лекар да си прегледаш главата! Това го казвам напълно сериозно и повярвай ми знам какво говоря. Ти се хвърляш като шиле да коментираш неща,които не познаваш. Кой ти обърка толкова много главата и как така уж грамотна жена си се подала на манипулациите на хора,които говорят за доносници,сътрудници,агенти на ДС.
Ти имаш ли представа,че Захарин Пенов е на моите години и цял живот е бил кадрови офицер от МВР като мен! Захарин Пенов като командир на застава пряко е работил с ОР от ВКР / т.н "специална служба"/ това беше 3 управление на ДС. Самият той като командир на застава е работил с агенти. Това е било едно от задълженията му... той ръководи и обучава агентурен апарат. Ти нямаш представа от тези неща,защото си дечковец. Ти си била на тате си във фантазиите,когато Пенов е носел службата на граничната бразда. Хора като Пенов са пазели съня на майка ти и баща ти и твоя сън,да спите спокойно.
Знаеш ли колко неграмотници като теб се опитват да се упражняват на темата ДС и досиета... Нека всеки да си гледа работата и да не си пъха носа в неща,които не разбира. Ти знаеш ли какво беше да си член на БКП,да имаш партиен билет и да ти гласуват довери да служиш на държавата. Знаеш ли колко от тези,които сега плюят по хората членували в БКП като честни комунисти са искали да станат членове на БКП,но не са им стигали силите и също като лисицата,която не могла да стигне гроздето да го изяде,са казали,че е кисело...
dakota_
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот кпц » 28 Апр 2015, 21:59

Стоян Иванов става заместник-директор на ГДГП. http://press.mvr.bg/NEWS/news150428_03.htm
Това сигурно е награда за "добре" свършената работа в РДГП Бургас. :roll:
Остава сега оня началник на ГПУ-Средец да стане директор на РДГП Бургас и циркът е пълен.
кпц
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Border_Officer » 29 Апр 2015, 09:37

кпц написа:Стоян Иванов става заместник-директор на ГДГП. http://press.mvr.bg/NEWS/news150428_03.htm
Това сигурно е награда за "добре" свършената работа в РДГП Бургас. :roll:
Остава сега оня началник на ГПУ-Средец да стане директор на РДГП Бургас и циркът е пълен.

Стоян Иванов става заместник-директор на ГДГП за да може като заместник-директор да поеме управлението на гранична полиция. Новото назначение на директор на ГДГП е несериозно и е назначение на човек,които не познава спецификата на работа в гранична полиция. Това е визитката на новият директор:
Главен комисар Антонио Ангелов е роден на 23.07.1969 г. в Лом. Завършил е висше образование във ВИПОНД - МВР през 1994 г., специалности: „Охрана на обществения ред и борба срещу престъпността” и „Право”. Октомври 1994 г. започва работа в сектор „Криминална полиция” в столичното Шесто РПУ – СДВР. Заема различни длъжности в СДВР, като от април 2014 г. е началник на отдел „Противодействие на криминалната престъпност” в дирекцията.
За постигнати високи резултати в служебната дейност е награждаван от министъра на вътрешните работи с почетно отличие на МВР - „За доблест и заслуга” III степен през 2007 г, с „Почетен знак на МВР” III степен през 2011 г. и с „Почетен знак на МВР” II степен през 2013 г.

Обикновен оперативен работник от МВР поема ГДГП и става Директор.
Времето ще покаже какъв Директор ще бъде и какви управленски решение ще взима.
Border_Officer
старши Полицай
старши Полицай

ПредишнаСледваща

Назад към В днешната преса