Елена написа:dakota_ написа:Аз се питах също като теб,защо преназначиха Милен Пенев,а не го уволниха след случаят в Средец.
За Захарин Пенов съм на коренно различно мнение,много добър професионалист,познавам го лично и се подписвам под това,което казвам. Не трябваше да подава оставка,защото вината за случилото се беше точно на Милен Пенев!
Ами да,за пореден път се убеждавам,че имаш перде на очите,може да е от възрастта

Да оставят Захарин Пенов,които го обявиха за сътрудник на ДС да ръководи Гранична полиция. С какво луице,ще се среща с международните партньори,като е бил сътрудник на ДС. Какво доверие може да имат в такъв човек от ЕС. Пенов е комунист до мозъка на костите си,промит мозък от БКП не трябва да ръководи Граничната полиция на РБ. Хора,които са били с червени партийни билети на БКП не трябва да служат повече в полицията!
Елена,ще те помоля обезателно да отидеш на лекар да си прегледаш главата! Това го казвам напълно сериозно и повярвай ми знам какво говоря. Ти се хвърляш като шиле да коментираш неща,които не познаваш. Кой ти обърка толкова много главата и как така уж грамотна жена си се подала на манипулациите на хора,които говорят за доносници,сътрудници,агенти на ДС.
Ти имаш ли представа,че Захарин Пенов е на моите години и цял живот е бил кадрови офицер от МВР като мен! Захарин Пенов като командир на застава пряко е работил с ОР от ВКР / т.н "специална служба"/ това беше 3 управление на ДС. Самият той като командир на застава е работил с агенти. Това е било едно от задълженията му... той ръководи и обучава агентурен апарат. Ти нямаш представа от тези неща,защото си дечковец. Ти си била на тате си във фантазиите,когато Пенов е носел службата на граничната бразда. Хора като Пенов са пазели съня на майка ти и баща ти и твоя сън,да спите спокойно.
Знаеш ли колко неграмотници като теб се опитват да се упражняват на темата ДС и досиета... Нека всеки да си гледа работата и да не си пъха носа в неща,които не разбира. Ти знаеш ли какво беше да си член на БКП,да имаш партиен билет и да ти гласуват довери да служиш на държавата. Знаеш ли колко от тези,които сега плюят по хората членували в БКП като честни комунисти са искали да станат членове на БКП,но не са им стигали силите и също като лисицата,която не могла да стигне гроздето да го изяде,са казали,че е кисело...