ПИВНИЦА "КУХИЯТ КРАК"

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: ПИВНИЦА "КУХИЯТ КРАК"

Мнениеот КОШМАР » 07 Яну 2010, 23:35

Валентинке, ти с тази песничка ще ме накараш да пропия. :D Иначе е интересна.
КОШМАР
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот BARETATA » 07 Яну 2010, 23:39

Е не скромничи де,не скормничи
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот КОШМАР » 07 Яну 2010, 23:48

А, няма да скромнича. Хайде наливай тогава, а Барета? Виж сега, на думи мога да оправя една бутилачка за нула време, а иначе една чаша от 50 грама ми е адски трудна, та по-добреда не се захващам. :lol:
КОШМАР
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот BARETATA » 07 Яну 2010, 23:50

КОШМАР написа:А, няма да скромнича. Хайде наливай тогава, а Барета? Виж сега, на думи мога да оправя една бутилачка за нула време, а иначе една чаша от 50 грама ми е адски трудна, та по-добреда не се захващам. :lol:

Добре де,а компания ще ми правиш ли,аз не пия,но все пак да има приказка за разменяне на размисли...
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот КОШМАР » 07 Яну 2010, 23:58

Снощи мернах филма "Урагана". Предполагам, си го гледал. Мисля тази вечер да направя точно това. Има го във вибокса на части. Търсих го целия, но не го намерих. Играе Дензъл Уошингтън. И ти ли скромничиш сега Барета? А, за компанията не бери грижа. Можем си лафим колкото искаш. На мен адски ми се чете книгата "Изгубеният символ" на Дан Браун и е интересна. Скоро си поръчах няколко книги и ми ги доставиха у нас, едната от които е тя. С твърди корици е. Ти чете ли я? Всъщност съм я започнала и все се заричам като се прибера от работа да я чета, но все не го правя. Свърша нещо и друго и се ръгна тук.
КОШМАР
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот BARETATA » 08 Яну 2010, 00:00

Наистина не пия.Ами не съм я чел ,че от простотии и разни акции,време ми остава само за тренировка и малко да обърна внимание на дъщеричката.А ще напиша в темата ти КИНО,кой филм гледах тази вечер.
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот КОШМАР » 08 Яну 2010, 00:05

В "Детство мое" пуснах един адрес на който има приказки за малки деца. Може да го видиш. Специално на мен винаги ми е харесвала приказката "Царицата лебед". ИНтересна е. Когато децата бяха малки все им я прожектирах. Бях си купила едно апаратче и един куп детски филмчета. Още стоят и апарата и филмчетата. Колко деца се събираха у нас да им прожектирам. Нямаш си и на представа. :D
КОШМАР
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот BARETATA » 08 Яну 2010, 00:06

карай да върви,животът е едно постоянно движение и развиване,ще го Видя... :)
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот КОШМАР » 08 Яну 2010, 00:17

Ми то няма начин да не я караме. Той живота си върви и ние с него. Дали под ръка,понякога с гръб - както дойде. :)
КОШМАР
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот BARETATA » 08 Яну 2010, 00:19

Според заивиси от много работи ,нали :lol: 8-) :lol: ,но животът трябва да ни е Приятен,като тези бонбони

Изображение
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

ПредишнаСледваща

Назад към Извън темите