В МВР има недостиг на кадри

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: В МВР има недостиг на кадри

Мнениеот BARETATA » 06 Яну 2010, 00:16

Няма как,само Образно го казвам,защото сам видях някои работи,както и да е ,сама ще Видиш
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Deacon Frost » 07 Яну 2010, 21:59

Айде стига бе хора, такива кандидатстващи има ли наистина, малеееееееееееее. Аз верно бях писал че имаше големи лумпели около мене в стаята докато кадровика си пееше инструкциите, ама... чак пък такива случаи да има, не ми се вярва. Срам и позор за такива грешки на природата дето кандидатстват в МВР. Би трябвало по един шамар зад врата и на село в основното да повтарят, в смисъл... хора, нещо много сбъркано има в света ако изобщо се допускат до изпити. Чак започва да ми се губи стимула за подготовка, с такава конкуренция, "победата" едва ли ще е сладка :?
Turbos make torque, torque makes fun.
Deacon Frost
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот Deacon Frost » 07 Яну 2010, 22:34

:D Оса, споко, в името на спора го казвам, далеч съм много от чуждите паници, мнения и т.н. изобщо външно влияние. Аз в момента май,май, покрай всички теми във форума, само се надявам живот и здраве да имам за партньори свестни и кадърни колеги, дето да не искам да... как да кажа ... да имам пререкания с тях по разни виждания за света по живота или там както се казва ;) , че... последните 3 години като началник в големи фирми, а сега на най-ниското стъпало в МВР, ще бъде голям преход.

Ти казваш че такива образи винаги е имало, ама..това с ЕГН-тата примерно, това е достатъчно за да се промени системата, ако питаш мен и фейсконтрол трябва да има преди изобщо да влизат в стаята на ЧР
Deacon Frost
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот Deacon Frost » 07 Яну 2010, 22:53

ТОва последното ми хареса. Каквото и да е ще се напъна на макс за изпити и т.н. дотакава степен че дори самото мотивиране да говори за мен достатъчно. Бях ти казал на лични че не съм квото и да е на пръв поглед, 60 кила съм 176 (май), досега всички ме подкрепят в начинанието, роднини,родители,приятели... всички. Важни са топките, както казват братята Хамериканци.

Тук ми се образува интересен казус Оса. Представи си някой мотивиран и сериозен човек, който... може да си пише ЕГН и знае къде се намира изобщо, но въпреки това иска да опъне някоя дръга връзка просто, за да е сигурен че ще успее, просто защото и той осъзнава, че въпреки искрените му и прозрачни намерения и реални качества може да не се окажат достатъчни, просто... един връзкар бива приет и няма повече свободно място. Подкрепяш или и такъв кандидат е под ножа според теб ?

П.П. Сега видях че изпозлвам често "просто", ама то... истинските неща са си все такива, прости. ;)
Deacon Frost
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот Deacon Frost » 07 Яну 2010, 23:31

Т.е. бил си прецакан при първия ти опит да те приемат и след това си йм го натаковал в лицето на следващия прием ?
Deacon Frost
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот Raptor » 08 Яну 2010, 09:46

Баси и късметлиите сте били! Да кандидатствате по няколко пъти за работа в МВР! :roll:
А мен буквално насила ме взеха в МВР. 8-) :roll:
Сега можеше да си бачкам със съвипускниците на едно много секретно място! 8-)
http://www.xnetbg.com/

"E pluribus, unum!"
От многото, едно цяло!(лат.)
Аватар
Raptor
КОМИСАР

Мнениеот doznatel1 » 08 Яну 2010, 20:00

osata написа:
Raptor написа:Баси и късметлиите сте били! Да кандидатствате по няколко пъти за работа в МВР! :roll:
А мен буквално насила ме взеха в МВР. 8-) :roll:
....

Ами то заради такива като тебе дето заемаха местата кандидатствахме по няколко пъти :lol: ;)

И аз съм на това мнение :lol:
Аватар
doznatel1
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот BARETATA » 08 Яну 2010, 20:39

Да минават тези Конкурси ,да дойде "свежа кръв",за да е още по-спокойно Обществото и да има още по-голяма ефективност.
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Deacon Frost » 08 Яну 2010, 22:33

Сори за офтопока, ама няма как да се сдържа. Днес в желанието си да даря свежата си кръв за благото на обществото, т.е. да си направя медицинското за кандидатстване, ми пръснаха вената и в момента немога да пипна гирите и щангата да тренирам, чак се притеснявам колко време може да стои болката, преди не ми се е случвало. :D
Нямам търпение да приключи всичко и да разбера дали ще влизам в академията или не, само за това мисля и се побърквам
Deacon Frost
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот Deacon Frost » 08 Яну 2010, 22:39

Май май за ръката си прав, едва я сгъвам мамицата му. Я обади едно ухо за ФП, че още ние кандидатите нямаме яснота по темата ?
Deacon Frost
младши Полицай
младши Полицай

ПредишнаСледваща

Назад към Полицията в България