СД от Софийско

Синдикална федерация на служителите в МВР

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: СД от Софийско

Мнениеот КОШМАР » 02 Яну 2010, 19:49

Хайде стига бе!!! 1600 на кой се дава? На председател на СД от София ли? ;) konrad я дай по-точен отговор, тогава ще изсипя една кофа змии и гущери. :lol:
КОШМАР
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот cveteto » 02 Яну 2010, 19:55

Куче, извинявай, приятелю! След толкова много предателства в последно време почнах да се съмнявам и в сянката си! Липсвате ми много - железните момчета от Добрич. Желая на теб и семейството ти и на всички приятели ЩАСТЛИВА и УСПЕШНА НОВА ГОДИНА!
А "фъстъците" са добре, само дето рядко виждат мама. А вие да ми гледате добре снахичката, ей! :D
Мога да говоря за доброто у вас, но за злото - не. Защото що е злото, ако не добро, измъчено до смърт от глад и жажда?...
cveteto
MASTER

Мнениеот КОШМАР » 02 Яну 2010, 20:01

Хм. Това за предателствата не е по темата. И не им вдигай толкова гарда. Те си знаят, че са неповторими. Цвете, да те питам: 1600 лева на теб ли дават? Докато чакам отговора, може да ми отговориш лично ти. Все пак си вътре в играта.
КОШМАР
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот kapandura » 03 Яну 2010, 00:04

00
Последна промяна kapandura на 13 Апр 2010, 22:49, променена общо 1 път
kapandura
MASTER

Мнениеот kapandura » 03 Яну 2010, 00:27

00
Последна промяна kapandura на 13 Апр 2010, 22:49, променена общо 1 път
kapandura
MASTER

Мнениеот Куче » 03 Яну 2010, 01:44

shadow написа:Куче за Много години приятелю ,не е страшно не съм си изтрил телефона нито скайпа,решиш ли че можеш обади се!
А иначе здраве на теб и цялото семейство!

Жоре, здрасти пич!. Домъчня ми за теб , доста време не съм те чувал. С Мише се чуваме от време на време, но ти явно се все на работа когато става връзката. Иначе благодаря за поздравите и ти от здраве да не се отървеш , както и твоето прекрасно семейство!.
Искам да се успокоите и да свършите нещо целенасочено и добро за всички служители на МВР. С Вас съм и ще помагам .........ти го знаеш това добре 8-)
Аватар
Куче
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Куче » 03 Яну 2010, 01:52

cveteto написа:Куче, извинявай, приятелю! След толкова много предателства в последно време почнах да се съмнявам и в сянката си! Липсвате ми много - железните момчета от Добрич. Желая на теб и семейството ти и на всички приятели ЩАСТЛИВА и УСПЕШНА НОВА ГОДИНА!
А "фъстъците" са добре, само дето рядко виждат мама. А вие да ми гледате добре снахичката, ей! :D

Радвам се за "фъстъците" Вили. Не си обръщай яката на всеки вятър.....продължавай така . Както се казва- "много приказки на пазара". Оффф, доста работи мога да кажа и аз като някой хора.......но ще му доди времето 8-) ... Нека минат празниците 8-)
Последна промяна Куче на 03 Яну 2010, 01:53, променена общо 1 път
Аватар
Куче
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот kapandura » 03 Яну 2010, 01:53

00
Последна промяна kapandura на 13 Апр 2010, 22:50, променена общо 1 път
kapandura
MASTER

Мнениеот Куче » 03 Яну 2010, 02:07

[quote="КОШМАР"]Хм. Това за предателствата не е по темата. И не им вдигай толкова гарда. Те си знаят, че са неповторими.

Алоооо, кака хапеш там където нямаш зъби и не звъни като не те натискат. Ти пък какво толкова се интересуваш от СФС не мога да разбера.......или да си в джаза а? :lol:
Аватар
Куче
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот КОШМАР » 03 Яну 2010, 02:41

:lol: Кучо, ако някои хора през вечер са в джаза, мен не ме брой. Имам зъби всякакви. Хайде помагай им там и не се връзвай на разни приказки, но не от моя страна. Говоря това, което мисля за правилно. Не може да си добър с всички кучо. Захапи ме ако говоря неверни неща, но и не се опитвай да защитаваш други, защото нещо ми се губи смисъла. Абе чудя се нещо: цветето да не би да е започнала работа в МВР? Ако не е, се чудя и на още нещо: защо ви е толкова мила? И не ме интересе па изобщо СФС. Нито единия, нито другия. И не можеш изобщо да ме съгласиш, че нещата са на мястото си. Даже напротив. Нямам нищо против, нито пък ще меша в приятелски отношения, но моето мнение е друго. Ако евентуално цветето има извънземни връзки, може да ме предупредиш да си държа езика зад зъбите. Ама какво като има. Това, че аз нямам такива, едва ли трябва да ме прави безмълвна. И, това да си в джаза не е от особено голямо значение. Все някой трябва да бъде последен на опашката, но не е беда. :P
КОШМАР
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

ПредишнаСледваща

Назад към СФСМВР