от cveteto » 02 Яну 2010, 08:37
Лъчо, за "преките финансови интереси" ще ти търся лична отговорност. Дойде ми до гуша от емоционалните ти изцепки. Както и от опитите ти да противопоставяш хората едни на други просто защото на теб някой или мястото ти в очите на хората не това, което си си представял. Не се опитвай да вкарваш интрига между хората, които ще изнесат на плещите си най-тежкия период на СФСМВР, защото това най-малкото не е мъжка постъпка. Не приписвай своите болезнени залитания от една страна на друга на останалите - най-грешното нещо на този свят е да мериш другите със собствения си аршин. Що се отнася до темата "СФСМВР - история и реалност", нямам нищо против самата тема, само се питам кое е реалността, защото ти от няколко месеца насам поднасяш на публиката диаметрално противоположни теории и пристрастия тъкмо по въпросите за СФС. Ти водиш не дискусия, а лична война.
Инвестирах много в теб като време и средства, защото смятах, че можеш да бъдеш полезен на организацията. Явно съм ги загубила. От писанията ти изплува логиката на папуасите - добре е, когато някой глупак с "лични финансови интереси" подкрепя мен и обсипва с внимание сина ми, зле е, когато същият този глупак подкрепя други. Не разбираш основното - не подкрепям никого персонално, работя за една идея, както и останалите, които хулиш. И е много жалко, че в графата "загубено време и средства" трябва да вкарам и теб. За мен Новата година почна със загуба на приятел. Дано това да остане единствената загуба.
Мога да говоря за доброто у вас, но за злото - не. Защото що е злото, ако не добро, измъчено до смърт от глад и жажда?...