от SFS » 28 Дек 2009, 01:21
Това е основното по което ги разпознавам. Онези които влачат синдиката към масонски тип на управление са онези, които искат неговото затриване. В синдикалната дейност на полиция, пожарна и каквито и да е такива няма нищо тайно. Ако има нещо тайно то не е достояние на обществеността и така няма как да стане от членове на синдиката искащи най обикновени неща от посредниците на работодателите им.
Все още няма касата в нета...приходите, разходите, решенията, програмата..
Сега е празнично време и не е време да стане естествено...аз знам позицията на Попов от преди време и той има голяма вина да не се постига прозрачността която ще направи този синдикат по мощен от самото мВР...но сега получава шанса да покаже, че си е взел поука...ако не го демонстрира, естествено заедно с останалите от Ус ще е ясно какво ще става пак.
Вярвам на Борката, вярвам и на много други в УС и заради това съм оптимист, въпреки, че постоянно се прави опит да се навява друга психоза и да се отблъскват хората..
Пак ти казвам, че ще съдя по действията , по делата им...така пише в книгата на книгите..а сега действия няма защото са празници..
Надявам се да си почиват и готвят сериозно за онова за което отпратиха Павлов на позорния стълб, защото има място и за тях там ако не са се поучили или не са разбрали защо той бе проснат там..
За другите ще видя мотивоте и изказванията на поискалите изключването..после повече..
Освен това има начин и за връщане на членство...
С разделение на функции в УС паралелно ще се върши много и няма да се мота толкова..
Но за да знаем какво става се иска основно и номер 1 ПЪЛНА ПРОЗРАЧНОСТ.
Ревизор - Одитор
"Комунистът е семе от дявола.Трудно ще бъде изкоренено".