СФСМВР-ИСТОРИЯ И РЕАЛНОСТ

Синдикална федерация на служителите в МВР

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: СФСМВР-ИСТОРИЯ И РЕАЛНОСТ

Мнениеот kapandura » 28 Дек 2009, 00:28

00
Последна промяна kapandura на 14 Апр 2010, 00:02, променена общо 2 пъти
kapandura
MASTER

Мнениеот kapandura » 28 Дек 2009, 00:29

00
Последна промяна kapandura на 14 Апр 2010, 00:02, променена общо 1 път
kapandura
MASTER

Мнениеот SFS » 28 Дек 2009, 00:45

Лъчо, ти си бил на ИНК...аз не съм и много от тук и където и да е не са били. Докато протоколите от нея не са в нета и видни за всички е излишно да коментираме по същество. Дали е излъгал и кой е излъгал едва ли някой може да скрие с времето. Въпроса е само в това , че с времто се наслагват още грешки и грешки и всичко е от липсата на инфо за нечленовете, гражданите и журналистите.
Успеха ная СФС единствено зависи от прозрачността и съумяването ви това да стане факт. Докато това не се получи и ти да си председател и аз да съм и който и да е зложелателите ще постигат своето. Просто е като леща.
Ревизор - Одитор

"Комунистът е семе от дявола.Трудно ще бъде изкоренено".
Аватар
SFS
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Местоположение: Земята,С.Америка,Канада, Квебек,Монтреал, Ласал H8R 2Z4

Мнениеот kapandura » 28 Дек 2009, 00:56

00
Последна промяна kapandura на 14 Апр 2010, 00:03, променена общо 1 път
kapandura
MASTER

Мнениеот kapandura » 28 Дек 2009, 01:02

00
Последна промяна kapandura на 14 Апр 2010, 00:03, променена общо 2 пъти
kapandura
MASTER

Мнениеот SFS » 28 Дек 2009, 01:21

Това е основното по което ги разпознавам. Онези които влачат синдиката към масонски тип на управление са онези, които искат неговото затриване. В синдикалната дейност на полиция, пожарна и каквито и да е такива няма нищо тайно. Ако има нещо тайно то не е достояние на обществеността и така няма как да стане от членове на синдиката искащи най обикновени неща от посредниците на работодателите им.

Все още няма касата в нета...приходите, разходите, решенията, програмата..
Сега е празнично време и не е време да стане естествено...аз знам позицията на Попов от преди време и той има голяма вина да не се постига прозрачността която ще направи този синдикат по мощен от самото мВР...но сега получава шанса да покаже, че си е взел поука...ако не го демонстрира, естествено заедно с останалите от Ус ще е ясно какво ще става пак.
Вярвам на Борката, вярвам и на много други в УС и заради това съм оптимист, въпреки, че постоянно се прави опит да се навява друга психоза и да се отблъскват хората..
Пак ти казвам, че ще съдя по действията , по делата им...така пише в книгата на книгите..а сега действия няма защото са празници..
Надявам се да си почиват и готвят сериозно за онова за което отпратиха Павлов на позорния стълб, защото има място и за тях там ако не са се поучили или не са разбрали защо той бе проснат там..
За другите ще видя мотивоте и изказванията на поискалите изключването..после повече..
Освен това има начин и за връщане на членство...
С разделение на функции в УС паралелно ще се върши много и няма да се мота толкова..
Но за да знаем какво става се иска основно и номер 1 ПЪЛНА ПРОЗРАЧНОСТ.
Ревизор - Одитор

Аватар
SFS
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот kapandura » 28 Дек 2009, 01:31

00
Последна промяна kapandura на 14 Апр 2010, 00:04, променена общо 1 път
kapandura
MASTER

Мнениеот kapandura » 28 Дек 2009, 01:38

00
Последна промяна kapandura на 14 Апр 2010, 00:04, променена общо 1 път
kapandura
MASTER

Мнениеот SFS » 28 Дек 2009, 02:00

Те не могат да убият синдиката а имената си...историята никого не е пожалила и рано или късно излиза цялата. Те и комунягите криха, мацаха, мазаха и накрая гнусотиите им и презрението на стойностните хора ги налетя..не се пукай за това..
Мисля, че спомена малкия за тази среща на УС днес..на тази среща най важното е да решават как да се отърват от мрака около си...ако са решавали да правят тайни форуми то те и без да ги има все едно ги има...
Аз знам за много тайни форуми...бил съм част от такива но без хората и техните нужди и подръжката на останалите от обществото не се прави нищо...или поне разлино от настоящото...а то както се вижда е носител на напрежение, недоволство, тормоз и всичко онова което носи стрес, болести, нерви...

Ти направи ли предложение за промяна в устава в точката му за форумно дружество?
помниш, че те помолх за това..
А относно самоволното ти решение да затвориш официалния форум пак не ми отговори..
Ревизор - Одитор

Аватар
SFS
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот kapandura » 28 Дек 2009, 02:13

00
Последна промяна kapandura на 14 Апр 2010, 00:05, променена общо 1 път
kapandura
MASTER

ПредишнаСледваща