Мисля че голям процент от ..."циганиите" в СФСМВР тръгнаха след магистралната простотия. Без да се допитат до всички МД и СД тръгнаха да се правят на важни някои хора. Няма да ги цитирам всички знаете кои са?. За мен и нашите членове това беше пълна глупост. В последствие се разбра че доста от СД в страната бяха против тая простотия....но никой не ги пита

След това дразгите и караниците набраха скорост. Лъчо, ако можеш извади мненията на колегите от форумите и ще разберете за какво става на въпрос. Тогава почнахме да се делим на Плевенчани , Софиянци , Добричли...на североизточна , на северозападна и т.н........пълна простотия за хатъра на няколко човека

Голяма вина за това има и Ив.Павлов , че не си кажа тежката дума а се опитваше да има мир между нас. В последствие и той млъкна завинаги и циганията стана пълна. Всеки почна да се прави на .."принца на Уелс" и колко разбирал от синдикална работа. Пак казвам че голяма вина има и Ив. Павлов. Та повече не мисля да пиша защото историята я знаете как продължи.
Смяхме се на Рашев...а сега той се смее. Големи хора сме всичките , а душичките ни малки.....срам ме е!!!