фиеста написа:Нищо лично, пич! Просто по форумите гледам доста ентусиасти с доста добро мислене, а ми назначават разни новобранци, дето ми идва.... абе не знам какво....![]()
Дано да ти върже!
Тук си права......
Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata
фиеста написа:Нищо лично, пич! Просто по форумите гледам доста ентусиасти с доста добро мислене, а ми назначават разни новобранци, дето ми идва.... абе не знам какво....![]()
Дано да ти върже!
BARETATA написа:Не пречи обаче Брат да ги надъхаме-нали- и аз може да спра да пиша,че почвам да ставам като Грамофонна плоча или като звук от Старо радио.
osata написа:jim beam - a знаеш ли какво е готино чувството в корема когато направиш нещо такова съгласно законите като по учебник и после вместо да получиш награда ти се казва да си работиш за каквото си пратен и да не се намесваш там, където не ти е работата.
Момчета.... много неща не знаете.... примерно когато не си полицай може да обясниш тактично на някой, че карането в насрещно движение и говорене по телефон и отнемане на предимство е нарушение на ЗДвП, а когато си полицай и го направиш това се счита като предпоставка за корупционна дейност....
но, винаги съм се радвал на надъхани кандидати... и аз бях такъв, огъня ми гасне леко, ама като се разпали![]()
Мисля да поспра да пиша в тази тема, защото тя си е ваша - на бъдещите кадри в МВР !
Назад към Въпроси от граждани, съвети от служители
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта