Искам да започна работа в полицията

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Искам да започна работа в полицията

Мнениеот NANIOX » 23 Дек 2009, 00:17

фиеста написа:Нищо лично, пич! Просто по форумите гледам доста ентусиасти с доста добро мислене, а ми назначават разни новобранци, дето ми идва.... абе не знам какво.... :evil:
Дано да ти върже!

Тук си права......
Който иска,може.Който казва че не може,не иска.

http://www.youtube.com/watch?v=fag9c50wJE0

http://www.vbox7.com/play:02526cce
Аватар
NANIOX
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Deacon Frost » 23 Дек 2009, 00:21

Дано да бъда новобранеца изключение, дъвката в косата на тъпкачите на новобранци :lol:

Та относно въпросчето ми, хвърлете няколко стотин вата да ми се изясни :D
Turbos make torque, torque makes fun.
Deacon Frost
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот jim beam » 23 Дек 2009, 19:44

Абсолютно съм съгласен с BARETATA,това не е само професия,а начин на живот.Трябва да ти идва отвътре за да работиш полицай/пожарникар,както и да си обичаш работата за да си професионалист.Неможе никой да ме убеди,че като примерно ти свърши в 5 смяната и вече не си полицай
и да не те интересува какво става около теб.За себе си мога да кажа,че съм сигурен,че това ми се работи и ще го правя с желание.Още не съм ченге,но много пъти съм се намесвал където не ми е работа просто защото така си го чуствам,че трябва.Задържал съм наркоманче-вандал половин час докато дойде патрул,защото бяха на адрес всички дежурни.Също така няма да забравя,когато след дискотека с един приятел видяхме около 8-9 момчета да бият някаква жена.Тогава много ми се вдигна адреналина и после осмислих,че са могли да ни смачкат,но все пак се намесихме и те кой избяга кой отнесе шамарите,не че и аз не отнесох някой друг удар ама то е нормално.Въобще за мен не ти ли идва отвътре,нямаш ли едно приятно чуство в корема като направиш нещо такова по-добре не ходи в полицията.
Ако ще губиш,бъди сигурен,че ще загубиш борейки се,а не предавайки се!
jim beam
Полицай
Полицай

Мнениеот BARETATA » 23 Дек 2009, 21:36

Щом го разбираш това е добре
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот osata » 23 Дек 2009, 21:55

jim beam - a знаеш ли какво е готино чувството в корема когато направиш нещо такова съгласно законите като по учебник и после вместо да получиш награда ти се казва да си работиш за каквото си пратен и да не се намесваш там, където не ти е работата.
Момчета.... много неща не знаете.... примерно когато не си полицай може да обясниш тактично на някой, че карането в насрещно движение и говорене по телефон и отнемане на предимство е нарушение на ЗДвП, а когато си полицай и го направиш това се счита като предпоставка за корупционна дейност....

но, винаги съм се радвал на надъхани кандидати... и аз бях такъв, огъня ми гасне леко, ама като се разпали :lol:
Мисля да поспра да пиша в тази тема, защото тя си е ваша - на бъдещите кадри в МВР !
http://www.vbox7.com/play:cef4ad9e
В памет на загиналите служители от МВР
Аватар
osata
КОМИСАР

Мнениеот BARETATA » 23 Дек 2009, 21:57

Не пречи обаче Брат да ги надъхаме-нали- и аз може да спра да пиша,че почвам да ставам като Грамофонна плоча или като звук от Старо радио.
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Deacon Frost » 23 Дек 2009, 22:24

:lol: хахаха, хора радвате яко,но надъхвацията дори с отворени ръце я посрещам. Надъхайте ме още малко като обесните за различните длъжности както бях попитал малко по-нагоре.
Turbos make torque, torque makes fun.
Deacon Frost
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот doznatel1 » 23 Дек 2009, 23:00

BARETATA написа:Не пречи обаче Брат да ги надъхаме-нали- и аз може да спра да пиша,че почвам да ставам като Грамофонна плоча или като звук от Старо радио.

Напротив, не спирай.
Аватар
doznatel1
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот BARETATA » 23 Дек 2009, 23:03

Това може да се отнася само за един човек......
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот jim beam » 24 Дек 2009, 00:37

osata написа:jim beam - a знаеш ли какво е готино чувството в корема когато направиш нещо такова съгласно законите като по учебник и после вместо да получиш награда ти се казва да си работиш за каквото си пратен и да не се намесваш там, където не ти е работата.
Момчета.... много неща не знаете.... примерно когато не си полицай може да обясниш тактично на някой, че карането в насрещно движение и говорене по телефон и отнемане на предимство е нарушение на ЗДвП, а когато си полицай и го направиш това се счита като предпоставка за корупционна дейност....

но, винаги съм се радвал на надъхани кандидати... и аз бях такъв, огъня ми гасне леко, ама като се разпали :lol:
Мисля да поспра да пиша в тази тема, защото тя си е ваша - на бъдещите кадри в МВР !

Да,за огромно съжаление знам.Имам приятел от ГП когото пенсионираха,защото заловиха около 2 кг. наркотик.Вместо награда-пенсиониране!В чужбина за такова нещо награждават и повешават а тука....Мисля,че вие ге знаете тея неща.И пак казвам за съжаление от него знам горе-долу за какво става въпрос,а той е от много одавна служител-още от 15 годишен.Жалко е,но нали всички,и настоящи и бъдещи служители се надяваме на по-добре времена да дайдат.Пожелавам ви Весели празици и нека бъдем всички по-добри :)
Ако ще губиш,бъди сигурен,че ще загубиш борейки се,а не предавайки се!
jim beam
Полицай
Полицай

ПредишнаСледваща

Назад към Въпроси от граждани, съвети от служители