СФСМВР-ИСТОРИЯ И РЕАЛНОСТ

Синдикална федерация на служителите в МВР

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: СФСМВР-ИСТОРИЯ И РЕАЛНОСТ

Мнениеот cveteto » 21 Дек 2009, 23:59

Въпроси към Виолета Стоева
Не беше ли ти човека, който „заплю” Валентин Попов и Иван Савов?
Не ги ли нарече лъжци на 1 събрание на УС в София?
Тогава, когато си тръгна от УС и след много молби от моя страна и Кандев се върна. Тогава точно Попов и Савов с усмивка на личицата си ме попитаха къде си, защо си тръгнала.
Вили, Борислав Мазнев заяви ли, че има безспорни док. за това, че Попов е членувал в пол. Партия и ще ги предостави? Кой от двамата е лъжец, Попов или Мазнев?
Ще ме извиниш, че задавам въпроси и на теб, но когато беше ядосана за нещо на мен го изкарваше по телефона. Знам, че даде много за организацията, дори и финансово, но един последен въпрос . Ще продължиш ли да работиш с хора, които ти самата заплю и нарече лъжци? Ще продължиш ли да работиш с хора нареклите незнам каква си ....еврейка? Мога дословно да го цитирам ако желаеш.

Лъчо, ще отговоря на въпросите ти единствено защото никога не съм бягала от такива. Иначе нито тонът, нито начина, по който темата се списва, са някакъв вид диалог, в който бих желала да участвам.
Както всички ние, така и аз бях подведена отт полуистини и намеци, които ме изнервяха до крайност. Затова взех приятелската молба на един човек да му изпратя материал, който съм написала, за провокация. Не знам дали съм му се извинила за ГРЕШНАТА СИ ПРЕЦЕНКА, защото имам да се извинявам на много хора, но ако не съм - извинявай, Вальо!
Не си спомням Попов да е крил, че е бил свързан с ВМРО преди години. Спомням си, че Павлов го говореше на хората на ушенце, сякаш споделя държавна тайна. И вероятно Борката също е повярвал. Не е било нужно обаче да се рови - един разговор с Попов му е бил достатъчен.
Що се отнася до ... еврейката, остави този въпрос да го решавам самата аз.
Що се отнася до това, че съм си го изкарвала на теб - не е само на теб. Почти всеки в тази абсурдна ситуация, в която бяхме поставени, в един момент избушваше - може би аз най-много, че върху мене се сипеше ежедневна помия. И повярвай, едва ли има човек, на когото да не съм си го "изкарала". Питай ги един по един - знаеш им телефоните. По едно време се бях уплашила за себе си, че ставам неуравновесена.
Лъчо, още веднаж те моля, премисли добре всичко, през което минахме. Опитай се да намериш къде грешиш в преценките си, както всеки от нас е грешил и ще греши вероятно. Най-ценното у нас е човещината ни - опитай се да я запазиш. Не тръгвай със зло - вярно е, че първото напишкване на бебето ни (извинете за натурализма) ни довежда почти до повръщане - та нали това същество чакаш през целия си живот, мислиш си, че ще е малко слънчице, пък то какви работи прави, оу! Но след първия път, когато наистина ти се повдига, ти не захвърляш бебето, нали? А почваш да го учиш, че това се прави в тоалетната (пак извинете!), подкрепяш го при първите му крачки, радваш се на първата му , макар и разкривена и смешно наивна рисунка! Не го риташ, когато падне, нали? Не го ритай и не му се карай, ако можеш! Не бива!
Помогни му с обич да проходи. То е и твое!
Мога да говоря за доброто у вас, но за злото - не. Защото що е злото, ако не добро, измъчено до смърт от глад и жажда?...
cveteto
MASTER

Мнениеот kapandura » 22 Дек 2009, 00:08

00
Последна промяна kapandura на 13 Апр 2010, 23:53, променена общо 1 път
kapandura
MASTER

Мнениеот kapandura » 22 Дек 2009, 00:18

00
Последна промяна kapandura на 13 Апр 2010, 23:54, променена общо 1 път
kapandura
MASTER

Мнениеот SFS » 22 Дек 2009, 01:32

Няма да вземам участие в този "диалог" но държа малкия да внесе обширни пояснения инак ще считам, че просто за него това е без значение, което пък естествено влияе на СФС и в такова противоречие без отговори ще си приема за негов пасив.
Знам, че много хора не подкрепят "поведението" на Лъчо а други направо го обвиняват в какво ли не но моята подкрепа за човека, който носи толкова време такава тежест наред с още няколко други от крайно активните си остава безрезервна, защото съм убеден, че каквото и да прави и дори да греши го прави от добри помисли. Всеки един, който разбира това е добронамерен и знам, че няма как да даде значение на случващото се в отношенията му към този човек.
Все пак Попов е на ход и тези му първи стъпки са много важни. Надявам се да не подцени нито ситуацията нито трибуната.
Ревизор - Одитор

"Комунистът е семе от дявола.Трудно ще бъде изкоренено".
Аватар
SFS
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Местоположение: Земята,С.Америка,Канада, Квебек,Монтреал, Ласал H8R 2Z4

Мнениеот малкия » 22 Дек 2009, 12:45

kapandura написа: Не си спомням Попов да е крил, че е бил свързан с ВМРО преди години
Благодаря Вили. Значи Валентин Попов е лъжец.
Той заяви на ИНК, че не е членувал никога в политическа партия.
Коментарите оставям на Вас.
Този лъжец е лицето на СФСМВР. Благодаря.

Мразя да отговарям на лични обиди и нападки, базиращи се на непълна, неточна или умишлено изкривена информация.
Смятам да направя едно изключение само доколкото всичката тази кал се излива не толкова върху скромната ми персона, колкото върху нещо много по-голямо от всеки нас поотделно - СФСМВР.
Бил съм член на ВМРО (и дори на някои ръководни органи) и никога от никого не съм го крил.
Но ако аз съм бил член на политическа партия, значи всички членове на СФС в момента също са такива. Да поясня. Напуснах ВМРО в началото на 1993 г. когато започнах работа в МВР. Тогава ВМРО беше регистрирана по Закона за лицата и семейството - законът, предхождащ Закона за юридическите лица с нестопанска цел, по който в момента е регистрирана СФСМВР. Та по времето когато напуснах, ВМРО не беше политическа партия. Една малка справка, един въпрос по време на ИНК (когато съвсем съзнателно поставих въпроса и ми бе отговорено с мълчание) или дори едно запитване по телефона - и нямаше да бъдат лепени етикети.
Та така. Бил съм член на политическа партия точно толкова, колкото съм и сега. И напуснах ВМРО, където - да добавя, бях на щатна работа - точно защото ВМРО зави в посока пряко намесване в политиката. Мразя политиката. Затова започнах работа в МВР, а сега с дълбоко огорчение установявам, че съм се забъркал в нещо, което в много отношения заприличва на политика. Ако не по друго, то най-малкото по инсинуациите, мръсната игра и опитите на всяка цена да бъдат дискредитирани хора вместо да бъдат оборвани аргументи.
Толкова по този въпрос. И не само по него, а по всичко, свързано с хвърляни в пространството необосновани обвинения и обиди.
Честит празник на граничарите и весела Коледа на всички колеги и семействата им!

А що се отнася до СФСМВР, тя беше много повече от Иван Павлов, както продължава да е много повече от Валентин Попов, Лъчезар Серафимов или който и да било. И нито Иван Павлов, нито Валентин Попов, нито Лъчезар Серафимов, нито който и да било могат да променят това.
Бъдете живи и здрави и се обичайте - Коледа е! И изпратете по още един SMS на 1866.
Синдикат

Мнениеот камикадзе » 22 Дек 2009, 15:02

Лъчо,пропусна"магистралната"история на Милена и Лукан.От там се почна всичко.Това бе показателно как не се иска мнението на дружествата,как някой си е решил да прави нещо и всички трябва да се съобразяват,защото дружествата били много.Грубата намеса на Милена при учредяване на дружества в регион,различен от нейния.
Замислял ли си се защо Мазнев първо скочи с/у Савов за Ивайло,но след 1-2 седмици почна да плюе И.Павлов?Още тогава трябваше да усетиш и по фамилията да разбереш на кой ще се мазни!
Помниш ли атаките с/у Зарчева на НК и договора,който е сключен с кантората в момента?Помниш ли,че след простотията в другия форум/изблиците на една кадрова грешка в МВР-Савов/ се взе решение от УС да бъдете временно отстранени или да не изпълнявате функциите си до изясняване на случая?Мисля,че още тогава Савов трябваше да бъде изхвърлен от МВР за написаните цинизми!
Замисли ли се каква мечешка услуга свърши на София,Плевен,Благоевград и една майна,с твоите прибързани решения и действия?Разбра ли,че си използван и предаден,за това,че си с чисто сърце ?!
Относно В.Попов,за мен той е много добър политик и оратор!Умее да лавира и увлича!Но.....ще застане ли пред всички от СФС и да продължи по начина от Габрово или 15.03.09г.?
Ще си позволя да се повторя с Кошмар,че всичко написано от теб е трябвало да го кажеш много преди ИНК.Не е хубаво да натякваш какво си свършил ТИ!От това губиш!Има много дето те"подкрепят"за нещо свършено от теб,но на думи и не се подвеждай!
За повечето написани неща до този момент от теб съм съгласен и е така,но докато не видя доказателство за престъпление,нарушение,лична облага срещу Иван Павлов няма да приема писания по негов адрес,както и останалите трима"предатели"!
Една молба от мен,остави новоизбраните от УС сами да си избодат очите и подай заявление,за да не си съучастник в превръщането на СФС в НПС и сие!
Кое боли повече,приятели да ти забият нож в гърба или"очи в очи"?
Не ме е страх или срам да те подкрепя!
камикадзе
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот SFS » 22 Дек 2009, 17:41

Считам, че въпроса с членствата на Попов е изчистен. Най вече заради позицита по въпроси от подобен род с отговори към момента.

Искам да благодаря за отговора на временно изпълняващия* длъжостта председател на УС на СФСМВР.
Сега искам да му кажа и на него и на всечки останали, които четете тук, че се надявам той да успее да проумее значернието на форумната трибуна, която дефакто е нашата пленарна зала.
Поне е свидетел на това което се случи до момента.
Самия УС, самите реални форуми на ФС и НК са събрания от реална форма но периодични и непостоянни. На тях се вземат важни и окончателни решения и влизат в сила по силата на устава.
Постоянния действащ орган на СФСМВР е форумната пленарна зала в лицето на този форум и другия форум (бачка). Официалния орган е сайта на СФС и надявам се скоро и форума към него, който ще постави началото на чисто целеви пленарен форум на организацията с длъжности с проведени конкурси в предварително обсъдени от тук, подбрани и излъчени комисии, предложени и обвързани с устава и правилниците за прилагането му, през реалните ФК и УС.
Но запомнете едно.
Освен всичко тези налични инструменти за провеждане на пряка демократична ситема в тази организация са и живата ви и интегрална връзка с гражданските движения и структури. Не си правете илюзиите, че капсоловането и фрагментирането на изтекалите процеси ще са добро както и за членовете на СФС, така и като цяло за МВР а така и за държавноста а от там и на цялото гражданство, което всъщност е вашия работодател а не както криво продължава да се смята, че това е министерството на вътрешните работи.
Ревизор - Одитор

"Комунистът е семе от дявола.Трудно ще бъде изкоренено".
Аватар
SFS
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Местоположение: Земята,С.Америка,Канада, Квебек,Монтреал, Ласал H8R 2Z4

Мнениеот osata » 22 Дек 2009, 20:00

Да добавя:
И тъй като скоро може да заработи трети форум, който ще се води официален на СФС МВР, много е важно да има "свобода на словото". Въпреки по-грубият тон в тази тема, се стигна до истината и всеки желаещ да я научи като чете ще я научи. В тази тема нечие мнение да е било изтрито? Защото на едни други места щеше да играе яко гумата.
Затова нека В. Попов като активен участник във форумите ( което е хубава черта ) да държи администрацията на бъдещият нов официален форум да бъде безпрострастна.

"Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва" - Конфуций - това го яидях в един коментар в днес.бг
http://www.vbox7.com/play:cef4ad9e
В памет на загиналите служители от МВР
Аватар
osata
КОМИСАР

Мнениеот kapandura » 22 Дек 2009, 22:50

00
Последна промяна kapandura на 13 Апр 2010, 23:54, променена общо 1 път
kapandura
MASTER

Мнениеот PAOLON » 22 Дек 2009, 23:52

kapandura написа: радини
Е, това би ли ме светнал кой е? :roll:
Някои хора са като 1 стотинка. Двулицеви са и не струват нищо.
PAOLON
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

ПредишнаСледваща

Назад към СФСМВР