Здрасти народе. До къде стигнахте с питиетата? Абе хора, има ли значение кой кой е във вътрешния. Аз лично не познавам никой. Нито знам кой кой е, но и не съм любопитна.

А сега ще ви разкажа какво пише в един клип, който ще пусна след превода. Разбрах, че тук в "Кухия крак" може да си говорим за всичко. Започвам разказа: Превод на текста към клипа по-долу, разказващ историята на тези необикновени приятели:През 1969 година, Джон Рендъл и Ейс Бърк видели за продан малко лъвче в Херодс. То изглеждало самотно, затворено в тясна клетка и двамата решили да го приютят вкъщи. Местен пастор им позволил да разхождат лъвчето, което било кръстено Крисчън (Christian - християнин), в двора на църквата, но то доста бързо станало твърде голямо за техния апартамент. Единственото нещо, което можели да направят, било да се опитат да го запознаят отново с Африка - и те успели.
След една година, поискали да го посетят, но им било казано, че той е вече глава на своето стадо и като такъв е напълно диво животно, което вероятно няма да ги помни. Без никакъв страх, те отишли въпреки всичко.След като накрая открили стадото, ето какво се случило, когато се изправили лице в лице с дивия лъв... (смятам, че кадрите говорят достатъчно красноречиво)
Той дори ги запознал с някои нови приятели. Послание на създателите на клипчето:
Любовта не познава граници и истинското приятелство продължава цял живот.Те приканват да се обадим на стар приятел днес и ни обещават, че ще бъдем щастливи, че сме го направили.Аз се присъединявам и пожелавам приятна, топла откъм чувства и приятелска седмица….. въпреки всичко, което едва ли трябва да ви разделя.
http://www.youtube.com/watch?v=md2CW4qp ... r_embedded - НАЗДРАВЕ!!!