В днешната преса

Преса и коментари

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: В днешната преса

Мнениеот osata » 16 Дек 2009, 21:15

http://www.dnes.bg/crime/2009/12/16/kro ... nata.82644

по темата на горното мнение:
Евгени Милев - Гейзо, когото МВР издирва като част от бандата на "Крокодилите", е напуснал фиктивно страната, съобщи министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов.
Още по тематаБандата на КрокодилитеБогровеца от Бандата на Крокодилите убит на "Тракия"
Арестуван е граничният полицай, който е регистрирал фалшивото му излизане извън граница.
По данните на българската "Гранична полиция" заедно с Гейзо извън страната, през ГКПП Калотина, са излезли още двама души.
Според справка от сръбската полиция обаче, в Сърбия са влезли само двама българи.
"Нямаме информация Гейзо да е от седмица в Германия", каза още Цветанов.
По думите му арестуваният граничен полицай не е могъл да даде адекватни обяснения за случилото се.
Същевременно стана ясно, че е задържан и собственикът на автомобила, с който бандата похити турския гражданин на магистрала Тракия. В него са намерени девет мобилни телефона.

Нямам думи - изглежда в МВР работят освен стабилни служители и пълни малоумници.... не знам с какъв акъл ще направиш това.... ще се радвам за "наказателно производство" спрямо този т.н. "колега" !

Лично обръщение към този т.н. "колега" - сега тези хилядарки дето са ти ги хвърляли ( ще излезе че ти и други като теб сте разказвали за декларираните пари от чужденците и т.н....канала се разплита бавно, но сигурно ) ще ти послужат за вазилин .... :evil: Дано Вътрешна сигурност ви разкатае там всичките, ама като хората.....
http://www.vbox7.com/play:cef4ad9e
В памет на загиналите служители от МВР
Аватар
osata
КОМИСАР

Мнениеот BARETATA » 16 Дек 2009, 21:58

Е как да не побеснееш,гледай какъв Идиот е този ,ей,а аз ще си рискувам живота и всички колеги ,които бяхме на място.Ще те барна и жална ти майка,Ама ти ще отидеш където трябва.Кух и нещастен "колега".Ще те барна аз ,ще те барна :evil: :evil: :twisted: :twisted:
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот BARETATA » 16 Дек 2009, 22:06

Бесен съм,бесен,как може бе,как може, до кога ще се газиме в това МВР,до кога?????
Няма нужда да има престъпност,сами се изяждаме .Стига с това разделение в МВР,едни сме ,едно служим,едно прави.До кога питам аз и ония нагляр,тоя боклук,ще ми пише във вестника ,че бил в Германия.Цял пълнител ще получиш,колко семейства си разплакал . м.......... :evil: :evil: :evil: :evil:
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот kuka5 » 16 Дек 2009, 22:31

Всички боклуци в МВРда бъдат изчистени, но преди това да се установи дали служителят е наистина виновен, защото може ида не е, да не го бесим предварително. Ако наистина е виновен да не излезе от затвора. На Калотина има камери може лесно да се видят нещата.
kuka5
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот doznatel1 » 16 Дек 2009, 22:38

Кой наричате "Колега", граничния ли?
Аватар
doznatel1
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот kuka5 » 16 Дек 2009, 22:42

Какво имаш в предвид.
kuka5
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот BARETATA » 16 Дек 2009, 22:46

Тия дни ще отида на стрелбището и ще изтрелям толкова много патрони,че може би цяла година ,няма да съм стрелял толкова
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот doznatel1 » 16 Дек 2009, 22:50

Приемаш ли другар?
Аватар
doznatel1
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот BARETATA » 16 Дек 2009, 22:52

Задаваш отговори,много добре знаеш :)
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот NANIOX » 16 Дек 2009, 22:54

А АЗ КАТО СЪМ ГРАНИЧАР,ПИТАТЕ ЛИ МЕ КАК СЕ ЧУВСТВАМ.Само че на мене ми се е...а м..к..а,на границата,пък тези боклуци работят по ГКПП-та.После граничарите били корумпирани.Дрън,дрън.........................
Който иска,може.Който казва че не може,не иска.

http://www.youtube.com/watch?v=fag9c50wJE0

http://www.vbox7.com/play:02526cce
Аватар
NANIOX
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

ПредишнаСледваща

Назад към В днешната преса