Благодаря Ви за вниманието,колеги ! Позволете ми да Ви поздравя с една любима за мен песен !
АББА-"Имам мечта"
Имам мечта,да пея песен. Да ми помогне да се справя със всичко. Ако виждаш чудото на приказката можеш да вземеш бъдещето дори и да паднеш. Вярвам в ангелите. Виждам нещо хубаво във всичко. Вярвам в ангелите. Когато знам че е точното време за мен. Ще мина срещу течението - Имам мечта.
Имам мечта,фантазия. Да ми помогне да мина през действителноста. И моето предназначение го прави стойностно през цялото време. Вярвам в ангелите. Веждам нещо хубаво във всичко. Вярвам в ангелите. Когато знам че е точното време за мен. Ще мина срещу течението - Имам мечта. Ще мина срещу течението - Имам мечта.
Имам мечта,да пея песен. Да ми помогне да се справя със всичко. Ако виждаш чудото на приказката можеш да вземеш бъдещето дори и да паднеш. Вярвам в ангелите. Виждам нещо хубаво във всичко. Вярвам в ангелите. Когато знам че е точното време за мен. Ще мина срещу течението - Имам мечта. Ще мина срещу течението - Имам мечта.
Поздрави !
Ако изобщо не се движиш, оковите почти не се усещат. Щастието е единственото нещо, което при делене се умножава.
Отново честит празник, много здраве, успехи ....ии...остарявай по-бавно бе човек,къде си се разбързал през няколко дни Рожден ден а??? така ,че "Смело свещите духни възраста не ти личи"